2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
günaydın güzel hamişler, mide yanmasından ölüyorum. sabah kahvaltısından sonra bile yanıyor. ilaç dışında önerisi olan varmı??
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali cnm artık başlayacak ne yazık ki bazen birşey iyi geliyor 2. Gun fıss o yüzden rabbim az zorlukla atlatmayı nasip etsin ilaç zaten çozum değil ben bulantı hapı bile kullanmadım inan

Ispanaklı börek yap :) yada yumurtalı ıspanak yemeği bazen bende yiyemiyorum

Dolapta pırasa gördüm, kıyma çıkarttım hadi dedim pırasa yemeği yaparım baktım bir tanecik pırasa var SADECE BİR SAP. Kaynanam göndermiş onlar öyle çiğ yermiş pırasayı Ee kıyma çözüldü dolapta da ıspanak var yemeğine de koymam ben kıyma o yüzden öyle duruyor şimdilik Dediğin gibi kavuracağım sanırım

bizde seni seviyoruz oğlumun güzel teyzosu
Şimdilik öyle valla ama şu tiksinmeler geçince ben ben olmicam gibi geliyor
Cnm inşallah geçer ama ilk bebekte fazla geçmiyor tiksinme olayı inş bunyen değiştirir bu durumu ben doğu da semiz ağzıma süremedim bi kere ağzımdan burnumdan çıkınca korka korka yerim halada sen yemeye çalış zorla kendini brz artık farklı ortamlarda iyi oluyor insan yiyor inan kaynananda veya annenlerde dene yada dışarıda ben annemde kurmazdım hiç

Annem de yiyebiliyordum az çok sağolsun dikkat ediyo ama aynı şehirde değiliz kayınvalidem sağolsun yemek yapıyo ama pek bilmiyo yemek yapmayı genelde et tavuk Yemekleri yapıyor bende onu yiyemiyorjm neyse ki eşim orda yiyorda bende yemek eziyetınden kurtuluyortm ama bu hafta alışveriş yapcam kendim bi şeyler yapmaya başlayacam böyle olmuyo

dracon sogani kavur, icine kiymayi da ekleyip kavur. ardindan kup kup domatesleri, bir kasik kirmizi biberi ve naneyi ekle ve krema ile dondur. (varsa evde maydanoz da ilave et ) bir yandan da makarnayi hasla. suzup tereyag ile dondur.

ardindan makarna ile sosumuzu harmanla, rende kasari - varsa permasani ekla.

helal hos olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…