- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.941
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali cnm artık başlayacak ne yazık ki bazen birşey iyi geliyor 2. Gun fıss o yüzden rabbim az zorlukla atlatmayı nasip etsin ilaç zaten çozum değil ben bulantı hapı bile kullanmadım inangünaydın güzel hamişler, mide yanmasından ölüyorum. sabah kahvaltısından sonra bile yanıyor. ilaç dışında önerisi olan varmı??
Ispanaklı börek yap :) yada yumurtalı ıspanakyemeği bazen bende yiyemiyorum
Ben cok kararsizim o konuda 25inde randevum zamani gecmemis olursa illa yapalim derse yaptirirmKızlar şeker yüklemesi haftaları birçoğunuzun gelmiş sanıyorum yaptıracak mısınız ben yaptırmama kararı aldım inşallah pişman olmam
Bak sen zilloşa :) olsun işin görülsün de cnm hadi haber ver bizedeKizlar benim usg ogleden sonraya kaldi donmedi inatci kizim kadikoye indim karnimi doyurum 13:30 da tekrar gidecegim
bizde seni seviyoruz oğlumun güzel teyzosuinteriorarchitect severim seni de oğluşunu da :) maşallah bi bebek başka bişi yok :)
Snn ki kız olsa diyecem oğluma fingirdiyor amaOhh iyi yapmışsın, yarasın kan yapsın löp löp et olsun bebişeeBak sen geldin benimki tekmelemeye başladı, hayırdır inşallah
Cnm inşallah geçer ama ilk bebekte fazla geçmiyor tiksinme olayı inş bunyen değiştirir bu durumu ben doğu da semiz ağzıma süremedim bi kere ağzımdan burnumdan çıkınca korka korka yerim halada sen yemeye çalış zorla kendini brz artık farklı ortamlarda iyi oluyor insan yiyor inan kaynananda veya annenlerde dene yada dışarıda ben annemde kurmazdım hiçbizde seni seviyoruz oğlumun güzel teyzosu
Şimdilik öyle valla ama şu tiksinmeler geçince ben ben olmicam gibi geliyor
Snn ki kız olsa diyecek oğluma fingirdiyor amaoğlan şansıma
cok tesekkur ederim
insallah, cok tesekkur ederimHamdolsun cok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi da nasip etsin.
Ben doğurana kdr inanmıcam meselaDeğil mi yoksaAyy Tülay'dan sonra hep bir kuşku olmuyor değil bende
Arkadaşım çok geçmiş olsun bu ara hiç takip edemedim burayı ne oldu ki
ben sana kadin yollarim gvnBen doğurana kdr inanmıcam meseladetaylıda netleşir belki ay ne var ki dönseler sanki bu camları kapıları kim silecek şimdi
tommbik kendine dikkat et lutfen.yiyebiliyosan ye canım azcık yap ye doğu da yer :) benim midem çok kötü oldu asitten reflüden duramıyorum. ne yemek ne içmek istiyorum. iyice halsiz düştüm kusuyorum hala
Ahahaha derdine bak yaBen doğurana kdr inanmıcam meseladetaylıda netleşir belki ay ne var ki dönseler sanki bu camları kapıları kim silecek şimdi
Annem de yiyebiliyordum az çok sağolsun dikkat ediyo ama aynı şehirde değilizCnm inşallah geçer ama ilk bebekte fazla geçmiyor tiksinme olayı inş bunyen değiştirir bu durumu ben doğu da semiz ağzıma süremedim bi kere ağzımdan burnumdan çıkınca korka korka yerim halada sen yemeye çalış zorla kendini brz artık farklı ortamlarda iyi oluyor insan yiyor inan kaynananda veya annenlerde dene yada dışarıda ben annemde kurmazdım hiç
Dolapta pırasa gördüm, kıyma çıkarttım hadi dedim pırasa yemeği yaparım baktım bir tanecik pırasa var SADECE BİR SAP. Kaynanam göndermişonlar öyle çiğ yermiş pırasayı Ee kıyma çözüldü dolapta da ıspanak var yemeğine de koymam ben kıyma o yüzden öyle duruyor şimdilik Dediğin gibi kavuracağım sanırım
hayirli haberlerle gelin insallahBugünde bizim ayrıntılı ultrasonumuz var hayırlısı ile geçer inşallah . Dualarımız evlatlarımızla , herkesin çocuğunu rabbim korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?