- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.961
dracon sogani kavur, icine kiymayi da ekleyip kavur. ardindan kup kup domatesleri, bir kasik kirmizi biberi ve naneyi ekle ve krema ile dondur. (varsa evde maydanoz da ilave et ) bir yandan da makarnayi hasla. suzup tereyag ile dondur.
ardindan makarna ile sosumuzu harmanla, rende kasari - varsa permasani ekla.
helal hos olsun.
İnşallah çok sağolun.hayirli haberlerle gelin insallah
rica ederim, ispanak daha yararli makarnadan muhakkak:))Bu dediğin lazanya ile süper olurdu şimdi. Ama ıspanağı değerlendirmem gerekiyor. Teşekkür ederim yine de :)
Canim Allah şifa versin. 30. haftada bebeği alırız derken gebeliği sonlandırmak mi kusuruma bakma nolur anlayamadım. Eğer öyle değilse hiç endişe etme lütfen.Arkadaşlar ben daha önce bi iki defa yazmıştım bende 2016 temmuz annesiyim Rabbim izin verirse ama 19. Haftada suyum geldi ve bebeğim susuz kaldı geçen hafta amnioninfuzyon yapıldı yani karından su verme ve bu hafta yine suyum geldi haftaya tekrar verilecek ve 30. Hafta da bebeği alırız dedi doktorum o kadar psikolojim bozuk ki ne yerdeyim ne gökte benim gibi olan oldu mu hiç aceba((
Yumurtalı ıspanak immmm.... Üzerine de kızdırılmış tereyağ ve kırmızı biberBu dediğin lazanya ile süper olurdu şimdi. Ama ıspanağı değerlendirmem gerekiyor. Teşekkür ederim yine de :)
Simdi ıspanaklı börek tercihimdir dicem yine mi hamur isi diceksin ama bu son hamur diyisimYumurtalı ıspanak immmm.... Üzerine de kızdırılmış tereyağ ve kırmızı biber
Ayy inşallah çıkmıştır cnm Allah bizlere de nasip etsin çok isterim varya gitmeyiYa kızlar ben çok heyecan yaptım. Bugün hac kuraları çekilişi var. Annem babam 7senedir kuraya giriyor çıkmadı. Yaşları 67 oldu. Şuan çekilmiş ama akşam açıklanacak mış.inşallah çıkmıştır. İyice hastalanmadan giderler
Yok kuzum erken alma derken erken doğum ettirecekler sanıyorumCanim Allah şifa versin. 30. haftada bebeği alırız derken gebeliği sonlandırmak mi kusuruma bakma nolur anlayamadım. Eğer öyle değilse hiç endişe etme lütfen.
Arkadaşlar ben daha önce bi iki defa yazmıştım bende 2016 temmuz annesiyim Rabbim izin verirse ama 19. Haftada suyum geldi ve bebeğim susuz kaldı geçen hafta amnioninfuzyon yapıldı yani karından su verme ve bu hafta yine suyum geldi haftaya tekrar verilecek ve 30. Hafta da bebeği alırız dedi doktorum o kadar psikolojim bozuk ki ne yerdeyim ne gökte benim gibi olan oldu mu hiç aceba((
Ay gerçekten mi herkesin ki iyi geliyo nasıl düzeldik topikçe böyle ben de korkmadan gitcm ayrıntılıya çok sevindim çokKızlaaaarrrrsemurcan ın sonuçlar temiz :) @Aryadeniz38 matsiyahoje herşey guzelleşiyor bakın sevindirik oldum ay
Ben de yaptırmayacağım b hiç bişey yaptırmaduğım gibi sadece ayrıntılı yaptırmış olcm Karşıyıö biraz ben ona ama tabi ailede şeker hastalığı varsa çok tatlı yediğini düşünyn varsa yaptırmayı benceKızlar şeker yüklemesi haftaları birçoğunuzun gelmiş sanıyorum yaptıracak mısınız ben yaptırmama kararı aldım inşallah pişman olmam
O konuda çok haklısın canim. Ama benim çalışmaya bakış açim farklı. Bi çoğunuz belki kizacaksiniz bana. Lakin ben maddiyat uğruna çalışmaktan yana değilim. Dünya telasesi hep bi daha fazlasını isteme arzusu bana gore değil. Ama zevk için çalışmak en güzeli. Sırf fazla maaş girsin yazlikta alalım,ikimizin de arabası olsun konuları bana gore değil. Benim mesleğim moda tasarım. Misal ben bi firmaya bağlı yıllarca para için çalışmadim. Ama canim isterse bi kaç iş yaptım. Herkese saygım sonsuz, ama çalışıp ta şikayet etmek garip geliyor... Ben de evde olmaktan şikayet ediyorsam o da yersiz... Herkes istediği yerde olsun inşallah....cnm yaaa bende ilk evlendim 4 yıl çalışmadım ev hanımıda oldum yani tamam çalışmak güzel ama çalırken tam aile hayatı yaşayamıyorsun. benimde önceliğim ailem. herşey çok hızlı geliyo gidiyo hayattan saaatlerinin çoğu dışarda geçiyo . ailen için özel hiçbir şeye gücün yetmiyo. bende mükmmeliyetçi biriyim. istiyorumki aileme güzel şeyler hazırlayım. temizliğimi onlar olmadan yapayım hafta sonu güzel vakit geçirelim ama çalışınca herşeyi hafta sonuna sığdıramıyorsun maalesef
Ya kızlar ben çok heyecan yaptım. Bugün hac kuraları çekilişi var. Annem babam 7senedir kuraya giriyor çıkmadı. Yaşları 67 oldu. Şuan çekilmiş ama akşam açıklanacak mış.inşallah çıkmıştır. İyice hastalanmadan giderler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?