2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Bu dediğin lazanya ile süper olurdu şimdi. Ama ıspanağı değerlendirmem gerekiyor. Teşekkür ederim yine de :)

Arkadaşlar ben daha önce bi iki defa yazmıştım bende 2016 temmuz annesiyim Rabbim izin verirse ama 19. Haftada suyum geldi ve bebeğim susuz kaldı geçen hafta amnioninfuzyon yapıldı yani karından su verme ve bu hafta yine suyum geldi haftaya tekrar verilecek ve 30. Hafta da bebeği alırız dedi doktorum o kadar psikolojim bozuk ki ne yerdeyim ne gökte benim gibi olan oldu mu hiç aceba ((

Canim Allah şifa versin. 30. haftada bebeği alırız derken gebeliği sonlandırmak mi kusuruma bakma nolur anlayamadım. Eğer öyle değilse hiç endişe etme lütfen.

Ayy inşallah çıkmıştır cnm Allah bizlere de nasip etsin çok isterim varya gitmeyi

Canım çok geçmi olsun Allah şifa versin inşallah bebeğin gelişimi ile ilgili bi sorun varmı peki haftasıyla uyumlu mu gelişimi

Atv haber Allah sizi bildiği gibi etsin ya bir yaz meyvesinin reklamını yaptılar cnm çekti ağzımın suyu aktı valla bide kilosu 3 çeyrek altın kadarmış yuh

Kızlar şeker yüklemesi haftaları birçoğunuzun gelmiş sanıyorum yaptıracak mısınız ben yaptırmama kararı aldım inşallah pişman olmam
Ben de yaptırmayacağım b hiç bişey yaptırmaduğım gibi sadece ayrıntılı yaptırmış olcm Karşıyıö biraz ben ona ama tabi ailede şeker hastalığı varsa çok tatlı yediğini düşünyn varsa yaptırmayı bence

O konuda çok haklısın canim. Ama benim çalışmaya bakış açim farklı. Bi çoğunuz belki kizacaksiniz bana. Lakin ben maddiyat uğruna çalışmaktan yana değilim. Dünya telasesi hep bi daha fazlasını isteme arzusu bana gore değil. Ama zevk için çalışmak en güzeli. Sırf fazla maaş girsin yazlikta alalım,ikimizin de arabası olsun konuları bana gore değil. Benim mesleğim moda tasarım. Misal ben bi firmaya bağlı yıllarca para için çalışmadim. Ama canim isterse bi kaç iş yaptım. Herkese saygım sonsuz, ama çalışıp ta şikayet etmek garip geliyor... Ben de evde olmaktan şikayet ediyorsam o da yersiz... Herkes istediği yerde olsun inşallah....

Canimm inşallah çıkar bu yıl bizimkiler de geçen yıl 7.yıllarında gittiler

semurcan canım çok çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına Allahım yüzümüzü hep güldürsun inşallah

Pazardan geldim kızlar oyy çok yoruldum beklediğim kadar güzel şeyler yoktu yenidoğan için şimdiki hedefim Göztepe salı pazarı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…