- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.281
sen mi yaptın canım ben de nerden ne kadara aldın diye soracaktım ellerine sağlık
Tamam canım birde öyle denerim, tşkr ederim :)Eğer toz kullanıyorsan çaya ya da meyve suyuna katabilirsin o zaman anlamıyorsun. Bir de ben magnesium diasporal kullanıyorum limonlu tadı, bazen canım istemiyor limonata yapıp içine döküyorum....
Günaydın buarada canım. Kapıda ödeme varmı?Canım benim aldığım pleksilere gözat istersen, arkası magnetli şekilde geldi 100 tane için 150TL ödedim. Face ve instagramda erdem hediyelikten aldım. Yaklaşık 3 günde geldi. Kurdele ve inci ya da benim gibi kalp alarak süsleyebilirsin, ben annemle bir gecede yaptım hepsini, silikon tabancası ile yapıştırdık
İstediğin model varsa gönderiyorsun sana çizimini yapıp gönderiyor, ok ledikten sonra 2-3 gün için de kargoya veriyor.
Allah'im Rana'ya uzun ömürler, acil sifalar versin. Aile olarak ilk sınavınizi veriyorsunuz. Dilerim Allah'tan bunu hemen atlatip bir an önce kuzunuza kavuşursunuz. Hastanede yanında kalabiliyor musunuz? Gidip geliyor musunuz? Sen nasılsın psikolojin nasıl? Çok güçlü dur ve inan tamam mı.. inan hersey çok güzel olacak..S.a Arkadaşlar,
Rana Hanım bugün daha iyiydi. Geçen hafta yine entübe olmuştu malumunuz. Bu hafta burnundan oksijen destegi alıyor. Dua edin teyzeleri tekrar makineye ihtiyaç duymasın. Artık hep iyi haberler alalim inş. Dualarım Arya için de tabi ki. İns o da iyidir.
Günaydın canimgünaydınlarrrrrrrrrrr
Sanırım çok takmamak lazım, ben ve ailem çok özeniyoruz şuan ama bu da içten gelen birşey sanırım annemlerin 3.torunu olacak ve diğerleri de kız yani öyle özel bir durum da yok :) Onların 2.torunları ve ilk torunlarında küsmüşler gidip hiçbirşey yapmamışlar görüşmemişler vs o yüzden buna baya bir özenirler diye düşünüyordum. Dediğin gibi boşveriyorum ve ben elimden geleni yapıyorum 2 kere doğuma çağırdım, mevlüt teklif ettim, her doktordan çıktığımda arıyorum bilgi veriyorum eşim de görüyor; zaten onun için yapıyorum. Aramız hep soğuk artık eşim de sen elinden geleni yapıyorsun boşver diyor
maşallah canım :)
Benimde ilk bebeğim ve günmüzde yakın senle aynı sorun dün bendede oldu hafif bi sancıydı ama çok huzursuz oldum bel ağrısı da bazen uyutmayacak dereceye ulaşıyomerhaba kızlar. benim gün içinde adet ağrısı gibi belimde ve bazen kasıklarımda ağrı oluyor. bunu yaşayan var mı? daha önce doğum yapan arkadaşlardanda bilgi alabilir miyim:)))
çok güzel olmuş pleksi nereler yapar acaba ?pleksiden yaptirdim.altina kurdela ve pembe nazar boncugu koydum.posetledim ve etiket yapistirdim.arkasina da miknatis yapistirdim
Olabiliyor tatlım bende de varis var bir sinir bozucu ki gorsen etek giymek istemiyorum sırf bu yüzden veletler bizi mahvetti ya+9 kilo diyelimsagol canim.cok sukur cok bariz biryerimde toplanmadi kilolar.ama bende selulit oldu ya
ayy maşallah ne güzel kv varmış senin öyleeeMinnosumun babaannesinin yaptıkları Allah bin kere razı olsun kayinvalidemden sizlerle paylaşmak istedim
Zaten şu hamilelikte ne desen su iç diyor bu doktorlar, suyun azalmış su iç, başım ağrıo su iç, öyle oldu su iç böyle oldu su içhani bişi vermek istiyoruz veremiyoruz da boş da yollamayalım dedik der gibi
avent pompayı 84 e kremi 25 e aldım canım. turuncu kasa sitesinde.. mağazalrda 100 tl den aşağı değildi pompaNe kadara aldın acaba ikisini de
pleksiden yaptirdim.altina kurdela ve pembe nazar boncugu koydum.posetledim ve etiket yapistirdim.arkasina da miknatis yapistirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?