2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
sen mi yaptın canım ben de nerden ne kadara aldın diye soracaktım ellerine sağlık

Canım benim aldığım pleksilere gözat istersen, arkası magnetli şekilde geldi 100 tane için 150TL ödedim. Face ve instagramda erdem hediyelikten aldım. Yaklaşık 3 günde geldi. Kurdele ve inci ya da benim gibi kalp alarak süsleyebilirsin, ben annemle bir gecede yaptım hepsini, silikon tabancası ile yapıştırdık

İstediğin model varsa gönderiyorsun sana çizimini yapıp gönderiyor, ok ledikten sonra 2-3 gün için de kargoya veriyor.

Eklentiler

• KELEBEK.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 99
Eğer toz kullanıyorsan çaya ya da meyve suyuna katabilirsin o zaman anlamıyorsun. Bir de ben magnesium diasporal kullanıyorum limonlu tadı, bazen canım istemiyor limonata yapıp içine döküyorum....
Tamam canım birde öyle denerim, tşkr ederim :)

Günaydın buarada canım. Kapıda ödeme varmı?

Allah'im Rana'ya uzun ömürler, acil sifalar versin. Aile olarak ilk sınavınizi veriyorsunuz. Dilerim Allah'tan bunu hemen atlatip bir an önce kuzunuza kavuşursunuz. Hastanede yanında kalabiliyor musunuz? Gidip geliyor musunuz? Sen nasılsın psikolojin nasıl? Çok güçlü dur ve inan tamam mı.. inan hersey çok güzel olacak..

inanır mısın birebri kendimi görüyorum sende..
ben de arar hal hatır eder sorarım sürekli
kontrollerden sonra foto atarım isteselerde istemeselerde..
bizimkilerin ilk torun..
annemgilin 3.
aile yapısı dediğin gibi.
normal de iyi insanlar anlaşırız bin şükür sıkıntımız yok ama bu süreçte bi haberler..umarım geçici bir durumdur..
bize düşen umuramamak..bildiğimizi yapmak ..
üzülmemek..

hayırlı sabahalr kızlar..
cuma günleri bizim hafta dönümümüz

29+0 olduk bin şükür Rabb im e ...

biraz göğüs ağrım var sanırım ve umarım üşütmeden felandır..
toparlanmam gerek..
şu sıralar akşamları serin oluyor ..dikkatli olmak lazım
anne karnında üşütmesin bebişler

merhaba kızlar. benim gün içinde adet ağrısı gibi belimde ve bazen kasıklarımda ağrı oluyor. bunu yaşayan var mı? daha önce doğum yapan arkadaşlardanda bilgi alabilir miyim:)))
Benimde ilk bebeğim ve günmüzde yakın senle aynı sorun dün bendede oldu hafif bi sancıydı ama çok huzursuz oldum bel ağrısı da bazen uyutmayacak dereceye ulaşıyo

off aynen ya ağrılarım var kasılmalar var dedim 2lt en az su dedi.. ben 4 e yakın içiyorum dedim.. ee bol bol su yaptı ödem çok oluyor ayaklarım aşırı şişiyor yürüyemiyorum dedim kilodan ekmeği kes su iç dedi.. delimi ne bi doğursaydım !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…