2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar arkadaşlar. Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah.

bizde çarşamba günü 29+4 dük oğluşuzu görmeye gittik. ama uyuyordu sıpam. herzaman hareket eden çok az uyuduğunu farkettiğim oğlum doktora gidince uyuyacağı tuttu. :) ykusunda el ve ayak parmaklarını salladı hafiften 40 cm 1500gr olmuşuz. kilosu az mı dedim dr normal dedi bilemedim. herşey şimdilik yolunda şükür. bebeğim dönmüş olması gerektiği yerdeymiş. Darısı herkesin başına

manueli canım.. manuel daha kullanışlı ve pratik dendi bana elektrikliyi her yerde kullanamayız malum

canım bana da manuel çok yorucu oluyor, elektrikli daha pratik onun gibi çekiş gücü olmuyor dendi manuel anneyi çok yoruyormuş...Bu arada ben kraftın aldım prize takmıyorsun yani kablo ile de kullanıyorsun ama aynı zamanda pilli...

Bizde de görünür de birşey yok yani 3.yıldır evliyim bir kere bile bana birşey demediler laf sokma ya da tartışma vs olmadı. Ama hiç yakında olamadık. Ben ne kadar yaklaştıysam onlar o kadar uzak durdular, biraz yapı ile alakalı. Memur bir aile hep dışarıda çalışmışlar bu nedenle aile bağları yok kimseyle görüşmüyorlar, samimi olmuyorlar, herkeste birşey bulurlar güvenmezler falan. Sözde birbirlerine hediye alıp vermeyi çok severler ama bunun için özenmezler yani giderler sırf almış olmak için abidik gubidik şeyler alıp verirler; ay ne dedikodu yaptım Gerçi eşim bir iki kere ağzından kaçırdı ben bu kadar herşeye özendiğim için çekiniyorlarmış benden birşey yaparlarsa beğenmezsem diye O da bahaneleri mi bilemedim

Aman canım dikkat et, üşütmedendir kendini sıcak tut yeter :)

Kızlar nst ye kaçıncı haftadan itibaren giriyoruz bilen var mı? Bir de kontroller ne zaman 15 günde 1 'e düşecek. Ben bugün 5'te doktora gidiyorum aylık kontrole raporumu başlatacağım pzt den...Umarım benim zilli döner yüzünü de görürüm :)

Canım ne zaman sancı veya kasılma hissettiğini söylersen o zaman nst ye sokarlar. Sancı yoksa 37-38. Haftaya kadar nst ye girmezsin büyük ihtimalle :)

benim doktorum 30. Haftadan itibaren 15te bir çağırmaya başlayacağını söylemişti, senin de bundan sonra öyle olur artık muhtemelen...

Demin tartiya ciktim oy ben ne edem kendimi nerelerden atam daha birkaç gün önce 66 idim 68 kusur olmuşum benim 70 ile doğurma hayallerim suya düşecek sanıyorum an itibarı ile 6 kg almisim

akşam otururken hastane başı süsümü yapsam olurmu ki dedim :) ve bunları yapmış bulundm nasıl olmuş kii ? benim yatak ucuna ve kızımın beşiğine :)
Eki Görüntüle 1831590
Çok hos canım eline sağlık aslında herşeyi yapabiliriz boşa para vermek yerine yapanlarda sen ben gibi insan sonuçta degilmi

Maşallah canım kilosu önde bile bence zaten haftasında olduğu müddetçe sorun etme gerilerse takabiliriz ancak

Çok güzelmiş canım emeğinize sağlık

Kız biliyorum oğlum da yengem yapmıştı bunda zavallı paşam boynu bukuk kalmasın diye yapayım odasına koyim dedim ama soguttunuz nen beni yapmiyom

hımm ne bilim ama yaptır sen biz mani olmayalım kuzuya yazık olmasın canım ben düşünmediğim için öyle dedimdi.

32 haftadan itibaren giriliyor Can'ım. Benim iki doktorum da aynı şeyi söyledi , artık kontrollere tok karnına gel nst ye gireceksin dediler. Kontrollerin artık 8. aydayız 15 güne düşmesi gerekiyor diye biliyorum ama emin değilim, benim hamileliğimin başından beri 10-15 günde bir oldu durumumdan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…