- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.301
Avent in manuel mi elektrikli mi acabaavent pompayı 84 e kremi 25 e aldım canım. turuncu kasa sitesinde.. mağazalrda 100 tl den aşağı değildi pompa
evet canımm kayınvalidem beni öz kızından ayırmıyor Allah razı olsunayy maşallah ne güzel kv varmış senin öyleee
manueli canım.. manuel daha kullanışlı ve pratik dendi bana elektrikliyi her yerde kullanamayız malumAvent in manuel mi elektrikli mi acaba
Günaydın buarada canım. Kapıda ödeme varmı?
manueli canım.. manuel daha kullanışlı ve pratik dendi bana elektrikliyi her yerde kullanamayız malum
inanır mısın birebri kendimi görüyorum sende..
ben de arar hal hatır eder sorarım sürekli
kontrollerden sonra foto atarım isteselerde istemeselerde..
bizimkilerin ilk torun..
annemgilin 3.
aile yapısı dediğin gibi.
normal de iyi insanlar anlaşırız bin şükür sıkıntımız yok ama bu süreçte bi haberler..umarım geçici bir durumdur..
bize düşen umuramamak..bildiğimizi yapmak ..
üzülmemek..
günaydınlarrrrrrrrrrr
hayırlı sabahalr kızlar..
cuma günleri bizim hafta dönümümüz
29+0 olduk bin şükür Rabb im e ...
biraz göğüs ağrım var sanırım ve umarım üşütmeden felandır..
toparlanmam gerek..
şu sıralar akşamları serin oluyor ..dikkatli olmak lazım
anne karnında üşütmesin bebişler
Kızlar nst ye kaçıncı haftadan itibaren giriyoruz bilen var mı? Bir de kontroller ne zaman 15 günde 1 'e düşecek. Ben bugün 5'te doktora gidiyorum aylık kontrole raporumu başlatacağım pzt den...Umarım benim zilli döner yüzünü de görürüm :)
acaba bunlar yalancı sancı mı oluyor. kime sorsam tarif edemiyor sancıyıBenimde ilk bebeğim ve günmüzde yakın senle aynı sorun dün bendede oldu hafif bi sancıydı ama çok huzursuz oldum bel ağrısı da bazen uyutmayacak dereceye ulaşıyo
Çok hos canım eline sağlık aslında herşeyi yapabiliriz boşa para vermek yerine yapanlarda sen ben gibi insan sonuçta degilmiakşam otururken hastane başı süsümü yapsam olurmu ki dedim :) ve bunları yapmış bulundm nasıl olmuş kii ? benim yatak ucuna ve kızımın beşiğine :)
Eki Görüntüle 1831590
Maşallah canım kilosu önde bile bence zaten haftasında olduğu müddetçe sorun etme gerilerse takabiliriz ancakherkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar arkadaşlar. Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah.
bizde çarşamba günü 29+4 dük oğluşuzu görmeye gittik. ama uyuyordu sıpam. herzaman hareket eden çok az uyuduğunu farkettiğim oğlum doktora gidince uyuyacağı tuttu. :) ykusunda el ve ayak parmaklarını salladı hafiften40 cm 1500gr olmuşuz. kilosu az mı dedim dr normal dedi bilemedim. herşey şimdilik yolunda şükür. bebeğim dönmüş olması gerektiği yerdeymiş. Darısı herkesin başına
Çok güzelmiş canım emeğinize sağlıkCanım benim aldığım pleksilere gözat istersen, arkası magnetli şekilde geldi 100 tane için 150TL ödedim. Face ve instagramda erdem hediyelikten aldım. Yaklaşık 3 günde geldi. Kurdele ve inci ya da benim gibi kalp alarak süsleyebilirsin, ben annemle bir gecede yaptım hepsini, silikon tabancası ile yapıştırdık
İstediğin model varsa gönderiyorsun sana çizimini yapıp gönderiyor, ok ledikten sonra 2-3 gün için de kargoya veriyor.
Kız biliyorum oğlum da yengem yapmıştı bunda zavallı paşam boynu bukuk kalmasın diye yapayım odasına koyim dedim ama soguttunuz nen beni yapmiyom
32 haftadan itibaren giriliyor Can'ım. Benim iki doktorum da aynı şeyi söyledi , artık kontrollere tok karnına gel nst ye gireceksin dediler. Kontrollerin artık 8. aydayız 15 güne düşmesi gerekiyor diye biliyorum ama emin değilim, benim hamileliğimin başından beri 10-15 günde bir oldu durumumdan dolayı.Kızlar nst ye kaçıncı haftadan itibaren giriyoruz bilen var mı? Bir de kontroller ne zaman 15 günde 1 'e düşecek. Ben bugün 5'te doktora gidiyorum aylık kontrole raporumu başlatacağım pzt den...Umarım benim zilli döner yüzünü de görürüm :)
Masssaalllahh yerim karnindakini
Hani sivri sinek ısırırda çok tatlı kaşınır ya ahh işte onun gibii :)) ay o zaman bol bol yağlanayım been
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?