- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.321
Ben varım her gece 3 gibi uyanıyorum 5 yada 5 buçuğa kadar uyuyamıyorum. Sonra da sabah 7 buçukta uyanıyorum. Hiç anlamadım ya millet hamilelikte uyuyor da uyuyor bizde tam tersi.Selammm benim gibi gece bu saatlerde uyanmayi kendine adet etmiş kaç kişi var bakalımminosum beni şimdiden gece uykusuzluklarina hazırlıyor
Minnosumun babaannesinin yaptıkları Allah bin kere razı olsun kayinvalidemden sizlerle paylaşmak istedim
Benim de cuma 1 hafta var aramızdahayırlı sabahalr kızlar..
cuma günleri bizim hafta dönümümüz
29+0 olduk bin şükür Rabb im e ...
biraz göğüs ağrım var sanırım ve umarım üşütmeden felandır..
toparlanmam gerek..
şu sıralar akşamları serin oluyor ..dikkatli olmak lazım
anne karnında üşütmesin bebişler
Çok güzel olmuşlar. Mutlulukla kullan canımakşam otururken hastane başı süsümü yapsam olurmu ki dedim :) ve bunları yapmış bulundm nasıl olmuş kii ? benim yatak ucuna ve kızımın beşiğine :)
Eki Görüntüle 1831590
Selammm benim gibi gece bu saatlerde uyanmayi kendine adet etmiş kaç kişi var bakalımminosum beni şimdiden gece uykusuzluklarina hazırlıyor
akşam otururken hastane başı süsümü yapsam olurmu ki dedim :) ve bunları yapmış bulundm nasıl olmuş kii ? benim yatak ucuna ve kızımın beşiğine :)
Eki Görüntüle 1831590
Demin tartiya ciktim oy ben ne edem kendimi nerelerden atam daha birkaç gün önce 66 idim 68 kusur olmuşum benim 70 ile doğurma hayallerim suya düşecek sanıyorum an itibarı ile 6 kg almisim
Canım ben 32+0 da kontrole gittiğimde nst istedi doktorum, 15 gün sonrayada randevu verdiKızlar nst ye kaçıncı haftadan itibaren giriyoruz bilen var mı? Bir de kontroller ne zaman 15 günde 1 'e düşecek. Ben bugün 5'te doktora gidiyorum aylık kontrole raporumu başlatacağım pzt den...Umarım benim zilli döner yüzünü de görürüm :)
Canım ne zaman sancı veya kasılma hissettiğini söylersen o zaman nst ye sokarlar. Sancı yoksa 37-38. Haftaya kadar nst ye girmezsin büyük ihtimalle :)
benim doktorum 30. Haftadan itibaren 15te bir çağırmaya başlayacağını söylemişti, senin de bundan sonra öyle olur artık muhtemelen...
hepsini kendi yapmış kimisini almış zaten diyordu sen bişey alma yapma benim yaptıklarımı gör eksik hissedersen al diye açıkçası bende iki takım alır şimdi diye düşünüyordum ama iyi ki de almamışım dedim teşekkür ederim canımbunların hepsini kv den mi yaptı ee sana bişey kalmamış maşallah oh oh güle güle kullan inşallah.
ig de sibelin renli dunyasina yaptirdim.ama reklamcilar da yapar mutlaka.çok güzel olmuş pleksi nereler yapar acaba ?
sadece pleksiyi sussuz ig de sibelin renkli dunyasina yaptirdim.geri oalan malzemeleri bu tarz urunler satan yerden temin ettim.tuhafiyelerde falan var.cnm bunu nerden yaptırdın ve diğer mıknatıs falan o malzemeleri nerden aldın. çok güzel olmuş ellerine sağlık. gülegüle dağıtırsın inşallah
Maşallah ne Kayinvalideler var kıymetini bil canimcim bayildim b enimki iyidir hostur ama bi çorap almadı daha kizimada doğum gününden doğum gününe alır arada pazardan çorap külot alır gelir ben ona bile sewinirim vallahi insanın içinden gelmesi lazım böyle şeylerin demmkki herkese olmuo.hepsini kendi yapmış kimisini almış zaten diyordu sen bişey alma yapma benim yaptıklarımı gör eksik hissedersen al diye açıkçası bende iki takım alır şimdi diye düşünüyordum ama iyi ki de almamışım dedim teşekkür ederim canım
Canım ben dün gittim, 36ya kadar 2 haftada bir çağıracak sonra haftada bir dedi. 36dan sonra nstye alacakmış. Hadi bakalım güzel haberlerle gelKızlar nst ye kaçıncı haftadan itibaren giriyoruz bilen var mı? Bir de kontroller ne zaman 15 günde 1 'e düşecek. Ben bugün 5'te doktora gidiyorum aylık kontrole raporumu başlatacağım pzt den...Umarım benim zilli döner yüzünü de görürüm :)
Ben kızımda öyleydim canım uyuyamazdim bunda hep uykuluyumBen varım her gece 3 gibi uyanıyorum 5 yada 5 buçuğa kadar uyuyamıyorum. Sonra da sabah 7 buçukta uyanıyorum. Hiç anlamadım ya millet hamilelikte uyuyor da uyuyor bizde tam tersi.
Çok muuu 6 kiloDemin tartiya ciktim oy ben ne edem kendimi nerelerden atam daha birkaç gün önce 66 idim 68 kusur olmuşum benim 70 ile doğurma hayallerim suya düşecek sanıyorum an itibarı ile 6 kg almisim
anahtarliklarimizda geldi bu arada kizlar
Benim de cuma 1 hafta var aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?