2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Selammm benim gibi gece bu saatlerde uyanmayi kendine adet etmiş kaç kişi var bakalım minosum beni şimdiden gece uykusuzluklarina hazırlıyor
Ben varım her gece 3 gibi uyanıyorum 5 yada 5 buçuğa kadar uyuyamıyorum. Sonra da sabah 7 buçukta uyanıyorum. Hiç anlamadım ya millet hamilelikte uyuyor da uyuyor bizde tam tersi.

Benim de cuma 1 hafta var aramızda

Selammm benim gibi gece bu saatlerde uyanmayi kendine adet etmiş kaç kişi var bakalım minosum beni şimdiden gece uykusuzluklarina hazırlıyor

ben gece 12:30 gibi uyanıyorum yarım saat dönüyorum sonra tekrar uyuyorum 3 gibi tekrar uyanıyorum bu sefer uyumam biraz daha zaman alıyor.

Canım ben 32+0 da kontrole gittiğimde nst istedi doktorum, 15 gün sonrayada randevu verdi

tşkler canım, dediğin gibi bugün söyler zaten

bunların hepsini kv den mi yaptı ee sana bişey kalmamış maşallah oh oh güle güle kullan inşallah.
hepsini kendi yapmış kimisini almış zaten diyordu sen bişey alma yapma benim yaptıklarımı gör eksik hissedersen al diye açıkçası bende iki takım alır şimdi diye düşünüyordum ama iyi ki de almamışım dedim teşekkür ederim canım

çok güzel olmuş pleksi nereler yapar acaba ?
ig de sibelin renli dunyasina yaptirdim.ama reklamcilar da yapar mutlaka.
cnm bunu nerden yaptırdın ve diğer mıknatıs falan o malzemeleri nerden aldın. çok güzel olmuş ellerine sağlık. gülegüle dağıtırsın inşallah
sadece pleksiyi sussuz ig de sibelin renkli dunyasina yaptirdim.geri oalan malzemeleri bu tarz urunler satan yerden temin ettim.tuhafiyelerde falan var.

herkese hayirli cumalar.bu sabah idrar sonrasi kahverengi akinti ile soka ugradim.peceteye silince geliodu.gunlukpede de geldi ise gelince.kendi doktorum sehirdisindaymis hemen baska doktora gittim.muayene oldu hicbir sorun yokmus.dun biraz egil kalk is yapmistim ondan oldu kesin.proloton igne vurulucam birazdan.ama bu korku insani fena yapio.resmen ter bosalttim doktordan cikana kadar.bi de ben dun agda yaptirdim.o zaman da kendimi kastim sanirim o da etkili oldu

Maşallah ne Kayinvalideler var kıymetini bil canimcim bayildim b enimki iyidir hostur ama bi çorap almadı daha kizimada doğum gününden doğum gününe alır arada pazardan çorap külot alır gelir ben ona bile sewinirim vallahi insanın içinden gelmesi lazım böyle şeylerin demmkki herkese olmuo.

Canım ben dün gittim, 36ya kadar 2 haftada bir çağıracak sonra haftada bir dedi. 36dan sonra nstye alacakmış. Hadi bakalım güzel haberlerle gel

Demin tartiya ciktim oy ben ne edem kendimi nerelerden atam daha birkaç gün önce 66 idim 68 kusur olmuşum benim 70 ile doğurma hayallerim suya düşecek sanıyorum an itibarı ile 6 kg almisim
Çok muuu 6 kilo ben 12 kg aldım gıkım cikiomu

Müstakbel annişler, bunlar da bizim lohusa cicilerimiz kuzenim taçları ve terlikleri hediye olarak yaptı sağolsun :) incelemek isteyen olursa instagramda satış yapıyor, aliceinharikaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…