- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.341
Ayy uykuya hasret kaldım resmen. Doğunca da zaten hak getire uyku hayatım bitmiştir resmenBen kızımda öyleydim canım uyuyamazdim bunda hep uykuluyum
Ilık süt iç canım belki ise yararAyy uykuya hasret kaldım resmen. Doğunca da zaten hak getire uyku hayatım bitmiştir resmen
Bilemedim bende iş yerinde kullanacağım ve iş yerimde öyle ayrı bir yer bile yok yapacağım arşiv odası orada da priz olmayınca manuel aldım. birde kullanan arkadaşım yanımda pırt pırt iki biberon süt çekince kolay geldicanım bana da manuel çok yorucu oluyor, elektrikli daha pratik onun gibi çekiş gücü olmuyor dendi manuel anneyi çok yoruyormuş...Bu arada ben kraftın aldım prize takmıyorsun yani kablo ile de kullanıyorsun ama aynı zamanda pilli...
daha dün aynı konuda isyan ettim o kadar kontrole gidiyorum bir kez merak etmediler dedim eşime.. ben hop hemen resim atıyorum falan.. ona rağmen aramadılar bile. normalde böyle değillerdi noluyor anlamadım..belki de onlara göre merak edilecek bir şey değilSanırım çok takmamak lazım, ben ve ailem çok özeniyoruz şuan ama bu da içten gelen birşey sanırım annemlerin 3.torunu olacak ve diğerleri de kız yani öyle özel bir durum da yok :) Onların 2.torunları ve ilk torunlarında küsmüşler gidip hiçbirşey yapmamışlar görüşmemişler vs o yüzden buna baya bir özenirler diye düşünüyordum. Dediğin gibi boşveriyorum ve ben elimden geleni yapıyorum 2 kere doğuma çağırdım, mevlüt teklif ettim, her doktordan çıktığımda arıyorum bilgi veriyorum eşim de görüyor; zaten onun için yapıyorum. Aramız hep soğuk artık eşim de sen elinden geleni yapıyorsun boşver diyor
aynen valla baktıyorum iki dikiş iki bez.. bu tarz bir süse 70 tl dendi bir yerde 64 e gördüm.. yani dümdüz dik ortadan bük oldu bitti:) malzemede toplasan 10 tl tutar tutmaz :) ben elimden geldiğince herşeyini yapıyorum hem zevkli hem maliyeti düşük.. bir de kahraman hissediyor insan kendiniÇok hos canım eline sağlık aslında herşeyi yapabiliriz boşa para vermek yerine yapanlarda sen ben gibi insan sonuçta degilmi
çok kolayki dikdörtgen diktim içini doldurdum ortadan büzdüm :) o kadarcık.. yaparki herkesvayyyyyyy nasıl yaptınız ya aferin valllaaaa
aynen işte bende 4 dedin mi zıplıyorum. 5.30 kadar mümkün deil uyuyamıyorum. sonra uyuyup 7 de tekrar kalkıyorumBen varım her gece 3 gibi uyanıyorum 5 yada 5 buçuğa kadar uyuyamıyorum. Sonra da sabah 7 buçukta uyanıyorum. Hiç anlamadım ya millet hamilelikte uyuyor da uyuyor bizde tam tersi.
Ay oyle valla ya.hayirlisiyla dogsunlarda bi.varisler dogumdan sonra geciyomu? Selulit gecmiyormus diye duydum bakalimOlabiliyor tatlım bende de varis var bir sinir bozucu ki gorsen etek giymek istemiyorum sırf bu yüzden veletler bizi mahvetti ya
ben 4 de standarda bağladım. 5.30 a kadar uyuyamıyorum. sonra uyuyup 7 de kalkıorumben gece 12:30 gibi uyanıyorum yarım saat dönüyorum sonra tekrar uyuyorum 3 gibi tekrar uyanıyorum bu sefer uyumam biraz daha zaman alıyor.
teşekkürler :)Çok güzel olmuşlar. Mutlulukla kullan canım
Bel ağrın var mı canım bu ara o da arttı çünkü bende. Dün resmen ağrıdan uyuyamadım. Ağrı yokken de uyuyamıyordum gerçi. Millet bana kızıyor uyu bak uyuyamayacaksın filan ama yok yani uyku mümkün değilaynen işte bende 4 dedin mi zıplıyorum. 5.30 kadar mümkün deil uyuyamıyorum. sonra uyuyup 7 de tekrar kalkıyorum
Gün içinde içiyorum genelde ama dur bu gece yatmadan önce içeyim.Ilık süt iç canım belki ise yarar
Bilemedim bende iş yerinde kullanacağım ve iş yerimde öyle ayrı bir yer bile yok yapacağım arşiv odası orada da priz olmayınca manuel aldım. birde kullanan arkadaşım yanımda pırt pırt iki biberon süt çekince kolay geldi
Nerden verdin canım siparişlerinianahtarliklarimizda geldi bu arada kizlar
baş ağrım ilk kez dün uyandığımda oldu ya :/ vücut bi yerden sonra uykusuzluğu kaldıramıyor sanırımBel ağrın var mı canım bu ara o da arttı çünkü bende. Dün resmen ağrıdan uyuyamadım. Ağrı yokken de uyuyamıyordum gerçi. Millet bana kızıyor uyu bak uyuyamayacaksın filan ama yok yani uyku mümkün değil
daha dün aynı konuda isyan ettim o kadar kontrole gidiyorum bir kez merak etmediler dedim eşime.. ben hop hemen resim atıyorum falan.. ona rağmen aramadılar bile. normalde böyle değillerdi noluyor anlamadım..belki de onlara göre merak edilecek bir şey değil
ayy bel demişsin pardonBel ağrın var mı canım bu ara o da arttı çünkü bende. Dün resmen ağrıdan uyuyamadım. Ağrı yokken de uyuyamıyordum gerçi. Millet bana kızıyor uyu bak uyuyamayacaksın filan ama yok yani uyku mümkün değil
ya benim kasılma sancı olmasına rağmen bol su iç dedi başka da demedi.. nst falan.. doktorum çok relaks sanırım.. hem hiç 2 haftaya bir de demedi.. elinden gelse gelme diyecek benimki de böyle ne desem umarsız doğururkende gelmene gerek yoktu evde yapardın der sanki yada sallamaz falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?