2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
canım 4-5 litre fazla değil mi? fazla su da zararlı diye biliyorum, ben günde 2,5 litreyi zor buluyorum. Bu arada şekerine baktırdın mı? Genelde şeker yükseldiğinde ağız kuruluğu yapıyor
Baktirmistim sorun yoktu ama yarın tekrar baktiracam aç karnına gidecem benim de aklıma geldi şeker bakalım sorun yoktur umarım suyun fazlası neden zararlı olsun ki anlamadım canım

Antalyadan geldiğimden beri 2 ayda 3 kg almışım ayda 1.5 kg iyi dimi ya kendimi mi kandiriorum

Aynı yüz canım ben de yarın 31+0 oluyorum aynen ben de uzanıp duruyorum çok dolanmiyorum sen de kendimi gördüm suan resmen yarın kontrole gidecem ağzım kuruyor biraz aç karnına kan verecem sekerime baksınlar diye

AY İÇİM FERAHLADI SAĞOLASIN MİSAM. SANCI MI GELİYOR ERKEN DOĞUM MU YAPCAM DİYE İÇİM İÇİMİ YİYOR. YARINADA RANDEVU ALDIM SORCAM MUTLAKA. BURDA PAYLAŞIRIM:)

Allah razı olsun kayınvalidem çok iştahlıdır ama benimde ailem de pek iştah yok kuzumm

Allah razı olsun kayınvalidem çok iştahlıdır ama benimde ailem de pek iştah yok kuzumm
Demmkki ikisi bir arada olmuo kuzum olsun bunada şükür benim ailemde alır yollar bizede zonguldak takı yigenimede çok hevesliler babam gelince kızımı hergün gezdirir parkta sahilde oturur simit alır ayran alır içirir kayinpederim üst katta bahçeye çıkariyim demez çocuğu benim kızımda ona göre davranıo valla babam gelince kimsenin yüzüne bakmio o da alinio güya ama alınca bişi yok yaptığına göre anlio çocuk bile

İnşallah bekler bebiş canım. Erken gelmek isterse de sağlıkla gelsin inş.

Valla nazar değdircez :) Maşallah :) Ne kv ler var dedirtiyor insana, bana denk gelmedi Annem de abimlere aynı böyle en ufak ayrıntısına kadar düşündü hala da düşünür. Allah bozmasın canım
Amin Allah razı olsun canım benimde kendi ailem iştahsız

kesinlikle canım haklısın çocuklar ilgi nerden geliyor çok iyi biliyor

İnşallah kuzum , daha fazla almayalım da . Bu arada ben resmen menopozlu teyzeler gibi oldum Ateş basıyor yanıyorum
Senin doğum tarihi bellimi canım ben sezeryan olcamda günümü aldım aramızda 2 gün var merak ettim normal mi doğurcan

Senin doğum tarihi bellimi canım ben sezeryan olcamda günümü aldım aramızda 2 gün var merak ettim normal mi doğurcan
Of hiç sorma muallak, benim de sezaryen olacak. Devlette yapacağım ben doğumu, doktorum haziran sonunda çalışma listemiz çıkar ona göre tarih veririm dedi en son. Bayram'da muhtemelen çalışıcam o Zaman alırım dedi.

Biz 39 +2 de alcak nasipse bizi bayram sonrası 15 temmuz olcak insallah bayramda calisiosa ne ala benimkide calisicakmis ve sonrasında izin yapmicakmis içim rahat etti inşallah zamn ında gelirler

Göbek hep fora zaten gece ter içinde uyanıyorum, gündüz hiçbir yere sığamıyorum Ateş'ler basıyor. Eşim hava güzel sana öyle geliyor diyor, vallahi bilemiyiciiim
Yok annemde çok sıcak dio aksamlari fln annem de menopozlu ondan olabilir tabiiij

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…