- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.381
Baktirmistim sorun yoktu ama yarın tekrar baktiracam aç karnına gidecem benim de aklıma geldi şeker bakalım sorun yoktur umarım suyun fazlası neden zararlı olsun ki anlamadım canımcanım 4-5 litre fazla değil mi? fazla su da zararlı diye biliyorum, ben günde 2,5 litreyi zor buluyorum. Bu arada şekerine baktırdın mı? Genelde şeker yükseldiğinde ağız kuruluğu yapıyor
Aynı yüz canım ben de yarın 31+0 oluyorum aynen ben de uzanıp duruyorum çok dolanmiyorum sen de kendimi gördüm suan resmen yarın kontrole gidecem ağzım kuruyor biraz aç karnına kan verecem sekerime baksınlar diyeİnsalah canim ne kadar oldu benim yarın 31+0 olqcak 32.hafta başlıyor 36 ya varsa allahim ben hep evdeyim 5 haftadır şimdi dogum izni baslio sadcee pazar çıkıyorum birz zaman geçmiyor is yapmak yasak iyi olsunda 35 gün daha yatsam.
AY İÇİM FERAHLADI SAĞOLASIN MİSAM. SANCI MI GELİYOR ERKEN DOĞUM MU YAPCAM DİYE İÇİM İÇİMİ YİYOR. YARINADA RANDEVU ALDIM SORCAM MUTLAKA. BURDA PAYLAŞIRIM:)Canım benim oluyor gün içinde 4-5 defa oluyor kasıklarımda, belimde de masa başı çalışmaya bağlı yanlış oturuyorum sanırım oluyor, uzanınca geçiyor ama kalkarken dönerken ağrı hep var. Doktoruma en son telefonda sormuştum normal demişti pek sallamadı, sanırım normal :)
Normal Can'ım merak etme haftada 500 gram alabilirmişizAntalyadan geldiğimden beri 2 ayda 3 kg almışım ayda 1.5 kg iyi dimi ya kendimi mi kandiriorum
Allah razı olsun kayınvalidem çok iştahlıdır ama benimde ailem de pek iştah yok kuzummMaşallah ne Kayinvalideler var kıymetini bil canimcim bayildim b enimki iyidir hostur ama bi çorap almadı daha kizimada doğum gününden doğum gününe alır arada pazardan çorap külot alır gelir ben ona bile sewinirim vallahi insanın içinden gelmesi lazım böyle şeylerin demmkki herkese olmuo.
Bende 12 kg aldım canimcim ya valla 4 daha alsak 16 ya bitiririz bence insalllllahhhhhNormal Can'ım merak etme haftada 500 gram alabilirmişizartık son aylarımızda... Bak ben sorun ediyormuyum 12 kg aldım toplamda
Demmkki ikisi bir arada olmuo kuzum olsun bunada şükür benim ailemde alır yollar bizede zonguldak takı yigenimede çok hevesliler babam gelince kızımı hergün gezdirir parkta sahilde oturur simit alır ayran alır içirir kayinpederim üst katta bahçeye çıkariyim demez çocuğu benim kızımda ona göre davranıo valla babam gelince kimsenin yüzüne bakmio o da alinio güya ama alınca bişi yok yaptığına göre anlio çocuk bileAllah razı olsun kayınvalidem çok iştahlıdır ama benimde ailem de pek iştah yok kuzumm
İnşallah kuzum , daha fazla almayalım daBende 12 kg aldım canimcim ya valla 4 daha alsak 16 ya bitiririz bence insalllllahhhhh
İnşallah bekler bebiş canım. Erken gelmek isterse de sağlıkla gelsin inş.Teyzeler bizede içinizden gelirse dua edermisiniz bayadir takip edemiyorum burayı 29. Haftadan beri sancıları durdurmaya çalışıyorlar duzelme olmadığı için ciger gelistiricelere başladık rahim.doguma hazırlanmış her an dogum olabilirmiş
Amin Allah razı olsun canım benimde kendi ailem iştahsızValla nazar değdircez :) Maşallah :) Ne kv ler var dedirtiyor insana, bana denk gelmediAnnem de abimlere aynı böyle en ufak ayrıntısına kadar düşündü hala da düşünür. Allah bozmasın canım
Uykum geliyor da canım işte gecenin bi yarısı hoopp sanki biri dürtüyor uyanıyorum. Ondan sonra uğraşdur 2 saat uyumak içinYogurda 1 adet meyve dogruyorum yarım saat sonra uykum geliyor
Ya burasi da çok sıcak bende yanıo rum göbeğim i açtım yatiom şu anİnşallah kuzum , daha fazla almayalım da. Bu arada ben resmen menopozlu teyzeler gibi oldum Ateş basıyor yanıyorum
kesinlikle canım haklısın çocuklar ilgi nerden geliyor çok iyi biliyorDemmkki ikisi bir arada olmuo kuzum olsun bunada şükür benim ailemde alır yollar bizede zonguldak takı yigenimede çok hevesliler babam gelince kızımı hergün gezdirir parkta sahilde oturur simit alır ayran alır içirir kayinpederim üst katta bahçeye çıkariyim demez çocuğu benim kızımda ona göre davranıo valla babam gelince kimsenin yüzüne bakmio o da alinio güya ama alınca bişi yok yaptığına göre anlio çocuk bile
Senin doğum tarihi bellimi canım ben sezeryan olcamda günümü aldım aramızda 2 gün var merak ettim normal mi doğurcanİnşallah kuzum , daha fazla almayalım da. Bu arada ben resmen menopozlu teyzeler gibi oldum Ateş basıyor yanıyorum
Göbek hep fora zatenYa burasi da çok sıcak bende yanıo rum göbeğim i açtım yatiom şu an
Of hiç sorma muallak, benim de sezaryen olacak. Devlette yapacağım ben doğumu, doktorum haziran sonunda çalışma listemiz çıkar ona göre tarih veririm dedi en son. Bayram'da muhtemelen çalışıcam o Zaman alırım dedi.Senin doğum tarihi bellimi canım ben sezeryan olcamda günümü aldım aramızda 2 gün var merak ettim normal mi doğurcan
gittigidiyordan aldim anahtarliklariNerden verdin canım siparişlerini
tesekkur ederizcanım çok güzel olmuşlar
Biz 39 +2 de alcak nasipse bizi bayram sonrası 15 temmuz olcak insallahOf hiç sorma muallak, benim de sezaryen olacak. Devlette yapacağım ben doğumu, doktorum haziran sonunda çalışma listemiz çıkar ona göre tarih veririm dedi en son. Bayram'da muhtemelen çalışıcam o Zaman alırım dedi.
Yok annemde çok sıcak dio aksamlari fln annem de menopozlu ondan olabilir tabiiijGöbek hep fora zatengece ter içinde uyanıyorum, gündüz hiçbir yere sığamıyorum Ateş'ler basıyor. Eşim hava güzel sana öyle geliyor diyor, vallahi bilemiyiciiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?