2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Teyzeler bizede içinizden gelirse dua edermisiniz bayadir takip edemiyorum burayı 29. Haftadan beri sancıları durdurmaya çalışıyorlar duzelme olmadığı için ciger gelistiricelere başladık rahim.doguma hazırlanmış her an dogum olabilirmiş

Canım dualarım sizinle

merhaba kızlar. benim gün içinde adet ağrısı gibi belimde ve bazen kasıklarımda ağrı oluyor. bunu yaşayan var mı? daha önce doğum yapan arkadaşlardanda bilgi alabilir miyim:)))

Canım benim oluyor gün içinde 4-5 defa oluyor kasıklarımda, belimde de masa başı çalışmaya bağlı yanlış oturuyorum sanırım oluyor, uzanınca geçiyor ama kalkarken dönerken ağrı hep var. Doktoruma en son telefonda sormuştum normal demişti pek sallamadı, sanırım normal :)

Minnosumun babaannesinin yaptıkları Allah bin kere razı olsun kayinvalidemden sizlerle paylaşmak istedim

Valla nazar değdircez :) Maşallah :) Ne kv ler var dedirtiyor insana, bana denk gelmedi Annem de abimlere aynı böyle en ufak ayrıntısına kadar düşündü hala da düşünür. Allah bozmasın canım

Kızlar günde 4-5 litre su icmemë rağmen ağzım çok kuruyor neden acaba bir fikri olan var mı

canım 4-5 litre fazla değil mi? fazla su da zararlı diye biliyorum, ben günde 2,5 litreyi zor buluyorum. Bu arada şekerine baktırdın mı? Genelde şeker yükseldiğinde ağız kuruluğu yapıyor

canım bazıları da böyle maalesef
belki doğunca durumlar değişir..

ayrıca benim dr da 4 haftada bir çağırıyor ikidir..boşver onlar rahat olsun biz de rahat olalım..hem riskli bi durum yoksa veya sancı yoksa nst ye hemen almıyorlar..
benim ki de başından beri su tüketimine dikkat ediyor soruyor ..çok şükür suyun iyi gayet diyor ..

bu arada mükemmel olmuş ellerine sağlık ..
ben de bunu deneyeceğim ; kumaşımı alıp dikeyim..
alt açma bezi dikmiştim ama bunu yapabileceğimi sanmıyordum taa ki sen dikdörtgen dikip büzgüle deyinceye kadar..
içine elyaf mı kıydun bu arada tatlım

evet içine elyaf koydum canım çok basit bence kolayca yaparsın :) ben sancıl ve sertlik var demiştim su dedi sadece.. aman iyi olalımda

o zaman bizde 32 yi bitirmeyi bekleyelim çok sabırsızım ben ya

Asagida dedi sadece benim doktor canım ya offff sağlıkla zamaninda kucaklarımıza alırız İnşallah yaaaa
İnsalah canim ne kadar oldu benim yarın 31+0 olqcak 32.hafta başlıyor 36 ya varsa allahim ben hep evdeyim 5 haftadır şimdi dogum izni baslio sadcee pazar çıkıyorum birz zaman geçmiyor is yapmak yasak iyi olsunda 35 gün daha yatsam.

aman boşver gelip kalabalık etmesinler zaten.. sizin tarafın sevgisi yeter.. bazıları sevgisiz olabiliyor yada duygusuz ! bakalım doğunca ne olacak belki de bir şeyleriyle uğraşmak yapmak istemiyolar. ben olsam şimdide doğunca da resim atmam merak eden gelir bakar

inşallah gelişimini güzelce tamamlar yavrun öyle gelir canım Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…