2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Aynen oyle canim.tatli dilli olup ilgilerinin olduklarini gosterseler eminimki yeter.su eskilerle kiyaslama olayina bende gicik oluyorum sahsen.her anne bebegi icin elinden geldigince en iyisini ister.eskiden olsaydi bu imkanlar onlarsa yaparlardi eminim.sen heves ettigin seyleri yapmaya devam et.onlari duyma

Ay sonunda giidcem geçen gidişle 20 haziran sonrasi duruma bakcam demisti yani o tarihe kadar dursun istio ama 1 temmuz olsa daha iyi demisti o da bayrama çok yakın bende istemem herkes tatile kaçar bakalım son 1 ay bende bazen çıkıyorum insan bunalım onun dışında hep yatiom tuvalet ve yemeğe kalkiom senin ki tam mi kapatio

durun akşam şeyapcam ah ah falan dicem moralsiz durucam sorarsa da elimiz çok darda napcaz doğum masrafını falan düşünmekten yıprandım dicem.. ne diyecek bakalım
Ay bacim allah yardimcin olsun.valla ben sinir oldum senin yerine.peki birsey sorucam hani size 2 kurban kesin,her gelene agir yemek yapilacak diyo ya o yemekleri kendisimi hazirlayip hizmet edecek yoksa onuda mi senden bekliyo? 40in cikana kadar yaninda kalip gelen misafirleri o mu agirlayacak?

canımcım, sen ne yaparsan yap, iyi niyetinle yap. allah kabul eder, önemli olan niyet bence. bende tam kurallarını bilemiyorum ama niyetin önemli diye düşünüyorum :)) allah kabul etsin şimdiden :)

Hiç böyle adet duymadım, görmedim. Sen Hiç girme bu yemek olaylarına, ben kendimden biliyorum doğumdan sonra sakin kalmak dinlenmekten başka bir şey düşünemiyorsun. Yorma hiç kendini seni bilen bilir, gerisi kendinden bilir :) maddi-manevi gücüm yok yapamam dersin, kv küsecek hali yok. Varsın yadırgasın boşver.

merhaba hoşgeldin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-temmuz-bebislerinin-cicileri.890732/

bu linkte de yaptığımız alışverişler var, baş sayfadan başlamanı tavsiye ederim okumaya çünkü hastane çantasından bebek arabasına kadar herşey var :))

ben duydum, anne sütüyle baya ovmak gerekiyormuş ancak inan bilmiyorum ve yapmadım da. yapmış olanlar çok sakin bir bebek olacağını söylüyorlar ancak bu nasıl bulunmuş ya da ne için yapmışlar bilemedim. ama senin yazdığını okuyunca herşeyin vardır bir sebebi, tanrım öyle yaratmış diyorum :)) söylediğin mantıklı :))

hahahahahahahahaha, ya ne olacak bu kıskançlıklarının önüne geçememe halleri :))

Selam canım...
Dediğin şeyi oğlum 3 aylıkken 40 lı bir bebek ziyaretine gitmiştik arkadaşlarla beraber o zaman duydum ve gördüm...Bebeğin annesi çok ağladığından şikayet ediyordu arkadaşımda ağrı dikeni oluyo çocuklarda o yüzdendir deyip soydu çocuğu girdik banyoya bebeğin beline hafif bastırarak masaj yaptı ve diken gibi kıllar çıktı göZlerime inanamamıştım... Ailelerinde gelenekmiş her çocuğa bu yapılırmış ve zeytinyağı sürerlermiş 40 gün... Ben bu bebeğimde yaptırıcam nasipse oğlum o zaman 3 aylık olduğu için yaptıramamıştım

Anladım o zaman ben de kaynanama zeytinyağı verim onla ovalasın. Aslında ben de biraz araştırdım da internette de baya bilen var sadece ben biraz korkyrm görünüşünden ama neyse artık tabi koparma yada cımbızla alma die bişey yok dmi

Kızlar bide bebeği eve getirip ilk banyo suyuna tuzz atma var bilen vardır belki. Tuzla yıkanan bebek daha sonrada hiç kokmazmış. Gerçektende biz iki kardeşiz beni yıkamışlar öyle bir kokma terleme durumum olmaz çok nadir, ama kardeşimin teni çok ağır kokar kendi bile rahatsız.
Bunuda yapmayı planlıyorum, Ağrı dikenini ilk kez duydum ana yapmayı bilen varsa onuda yaptırıcam. Ben severim böyle şeyleri

Yani herşeyi denycm çocukta diyosun valla Benimkinin de benden çekeceği var

AY İÇİM FERAHLADI SAĞOLASIN MİSAM. SANCI MI GELİYOR ERKEN DOĞUM MU YAPCAM DİYE İÇİM İÇİMİ YİYOR. YARINADA RANDEVU ALDIM SORCAM MUTLAKA. BURDA PAYLAŞIRIM:)

Can'ım ben az önce geldim sancılarımı sordu günde 4-5 defa ya da daha fazla kasıklarımda oluyor dedim. Henüz birbirini takip eden sancım olmadığını söyledim çok normal bol bol dinlen Dedi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…