2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kimsenin gönlünü yapmak için kendini yıpratma derim. İlk defa duydum böyle bişeyi Bebek görmeyeli geliyorlar karınlarını doyurmayamı? Çok istiyorsa kaynanan geçsin yapsın... Ayrıca adak Eti yenmez sen bebeğine şükür için kesmeyecekmisin bu kurbanı?

puhahahahahahaha :)) su iç bacım su iç :))))

deli mi ne :))

oh ne güzel maşallah size :)) benim içinde cuma günleri yeni bir hafta başlıyor :))
allah bozmasın :) tü tü tü :)

:)) ya bir kere yapsınlar da sen beğenme :)) bir kerecik :)))

Canım akik kurbanı aile yiyebilir kız çocuk için 1 erkek bebek için 2 tane kesilir Adak deildir akik kurbanidir.ama bunu dağıt ye farketmes bende kesicem birini komple dagticam 2.yi 40 mevlutunde yemek yaptrcam kavurma pilav fln onda sunucam. defnekiz Kayınvaliden çok bilio ya alsın o zman kendi pisirsin agirlasin misafrlerini sen o halinle yemekli misafrler m8 agirlucan ya harbi ANE kadar dusuncesizliktir yazik kızım masraf etmeyin demesi gerekirken lafa bak hayatta yapmam pasta börek yesinler alla alla 5 dk oturup gtsen ler ugrasmam kimseyle.ben mewludune de dedim akraba lar olucak sadce komşu tanıdık fln cekemem kalabalık dedim 2 çocukla isim yok milleti memnun etmeye ugrasicam bide

Ama o kurbanın amacı o zaten birazını dağıtup Gerisini de bebeği gormeye gelenlere ikram etmek yani. Şu millet ne der mantığı zaten bizi ileriye götürmüyo hele şu kaynanalar ne çok şey biliyo allahım ya. Ben de bebeğe doğunca hurma emdircm dedim sünnet e aman onlar hep laf biz yapmadık ta noluyo diyo ya sünnet olduğunu söylyyrm sen bakma onlara diyo. Gel de sinirlenme.bence sen düşündüğün gibi yap yeni bebek zaten iki kurban nasıl keseceksin keşke olsada 3-4 kessek ama zorlar bütçeyi yani.eşine danış en iyisi o bi karar versin sene kötü olma

Hayırlı ınsallah kuzum bugün belim agrio herseden korkuom benim salı Kontrol iyi sukur bebis rahat dursunlar yatmaya devam hiç dışarı cikiyonmu
Çıkıyorum bazen akşam gezmesi olarak ama anneme falan gidiyorum bazen ama gün içinde ayaklar yuksekte sürekli uzanma ya çalışıyorum belim agridigi zaman hemen eve geçiyoruz ben yine uzanma pozisyonuna geçiyorum sağlıklı ve zamanında gelsin ler de tatlım uzaniriz ne yapalım doğum tarihi verdi mi doktor sana bayrama denk geliyor diye endiseliyim ben biraz sordum doktoruma haziranda belirleriz benim bayramlar işim olmaz dedi izinli değilim demek istedi galiba bakalım

Bak buna katılıyorum destek sadece alıp vermek değil ve zaten burdakilerinde en çok takıldığı o hani almasalarda arayıpp sorsalar yeter die benim annem de uzak ta kaynanam devamlı arayp soruyo sağolsun öğrenciyim die gelip gitmiyo iki hırka iki yelek ördü ama tek sinir olduğum şeyi bişey söyleyince onlar hep laf aman bişey alma önce bi doğsun ya doğmazsa demek istiyo.ya da her şeyi ona sorup alm istiyo ben daha hiç bi aldığımı göstermedim mesela biliyrm bu ne bunu nie aldın bizimkilere almadık ta büyümediler mi çok gıcık olyrm o yönden yani

aynen herşeyi herkes biliyor.. bırakında bende kendi bildiğimi yapayım dimi..ama yok bi de kendi bilse birileri öyle demişmiş

ben ben ben. benimki seninkini döver

geçmişler olsun, inşallah biraz daha uzun kalsın karnında bebeğin :)

Kuzum arkadaşın kaynanası demiş ya yenmez diye ona istinaden dedim ben de niye yenmesin? Allah şimdiden kabul etsin seninkinide. maddiyatla alakalı sonuçta, olsa da herkes kesse çocuğuna allahım herkesin gönlüne göre versin...

Kızlar bi de şu bebeğin sırtından diken çıkarma die bişey var hiç duydunuz mu bebeği banyo yaptırırken belini ona ova kıl gibi şeyler çıkarıyolar bebeğe bat ar mış ağlaması ondan mış. Kaynanam kesin bizim kıza da yapacak ama ben daha önce kimse de görmedim ve korkyrm açıkçası eşimde yapsın bişey olmaz diyo ablamın kıza falan da yapmış nolck diyo zaten yaparsa bişey diyemem de hiç duydunuz mu siz

Kızlar biz de bugun 29+2 olduk... kayinvalide konusuna gelince benimki yardimcidir ama malesef babasi rahatsizlandigi icin sehir disina gitmek zorunda kaldi uzun sure gelemicek gibi ... tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum her zamanki gibi. Bi de aldiginiz urunleri okuyorum faydali bilgiler yaziyosunuz insallah biz de ilerleyen zamanlarda baslariz... Makata vuran bi baski hissi olusuyo bu sizde de var mi benim bebek asagida diye mi acaba?

aynen şükür için keseceğim ya anlamıyorlar işte hani desen bi hastalık müsibet için adak adayacağım diye o yenmez bu akik yenir... ama kafaya koyduğunu yapmalı illa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…