2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
HejaR12 canım dewam dimi d vitamini takviyesine ne dedi doktor

Canım şimdi endokrin doktorundan geldim kullanmakta fayda var dedi her gün 6 damlaya düşürdü guneslenme imkanın varsa guneslen dedi,ama malesef kapalı olduğum için en fazla yüzüm ve ellerim gunesleniyor.doğuma kadar devam yani 2 hafta sonra kadın doğuma gidecem ona da sorarım

nasıl anlıyosunuz hıçkırdığını, ben hiçbişy farkedemiyorum. Kimide hapşuruyor bebeğim dior, nerden belli ki yaa

Böyle kalp atışı gibi ama daha yavaş ve hissettiriyor kendini tık tık tık diye kendide benilliyor aynı bizim gibi çıkarırken ben ordan anlıyorum valla ben yemek yiyince oluyor genelde onda

Canım nice yaşları olsun yavrunun :))

Anladım cnm çok sağol ben okula gitcm 3 aylıkken falan benim baya iyi bişey kullanmam lazım ama kraft o küçük olan da yeterli çünkü çok sağmaya da vaktim olmck yani bilemedim tabi yine bi araştrm bi de okula götürmek var küçük bişey olması lazım

nasıl anlıyosunuz hıçkırdığını, ben hiçbişy farkedemiyorum. Kimide hapşuruyor bebeğim dior, nerden belli ki yaa

arka arkaya 20-30 hatta daha fazla pıt pıt pıt pıt şeklinde seri olarak birşey hissediyorsan o hıçkırık oluyor canım.

Kızlar sizinde bebeğiniz sürekli hıçkırıyor mu özellikle yemek yiyince

benim oluyor canım ama her yemek yediğimde olmuyor sanırım arada bende hissediyorum pıtpıtpıtpıt şeklinde seri halinde o zaman hıçkırıyor diyorum tekmeden daha hafif daha çok seyirme şeklinde oluyor.

internetten araştırabilirsin, ciddi bir hastalık. küçük yaşlarda çözülebilecek birşey aslında ama farketmek lazımmış :) mitomani ya da mitomania

Canım benimkinde yalan da var ama daha çok manipülasyon ve olayları çarpıtma var. Huyunu bildiğim için anlattığı hiç bir şeye inanmıyorum. Falanca komşum bana şöyle yaptı böyle yaptı diye absürt absürt şeyler anlatıyo mesela hı hı diyorum ama hiç birine inanmıyorum. Olayları nasıl çarpıttığını biliyorum çünkü.
Aman boşver. Bize karışmasınlar da napıyolarsa yapsınlar :)

Canım babyshower dan atayım dün yaptık şimdi sıra hastane hazırlıklarında inşallah

Eklentiler

• image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 139
  • image.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 146
  • image.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 131
  • image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 130
  • image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 131
  • image.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 141
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…