2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

günaydınlar :))
biz iyiyiz, haftaya pazartesi oğlan 4 yaşını bitirecek, inanamıyorum. zamana bak uçuyor :)) denizin doğumu dün gibi aklımdayken oğlan 4 olacak :)) deniz de 7 :))

şimdilik bir yaramazlık yok bizde, çocuklar okula, ben uykuya, sonra uyanmaca ve işleri halletmece :) bu hafta doğumgünü hazırlıklarını yapacağım :) batı okulda olsun istiyor ve burada gördüm ilk defa, herkes olmasa da çoğu aile doğumgünü için küçük poşetlerin içine şeker, çikolata, küçük renkli kalem, küçük top, oyuncak vs. koyuyor ve sınıf arkadaşlarına veriyor. batı da tabiki küçük top ve araba olsun istiyor:)) bir de şeker :))

kağıt tabak, plastik çatal vs alacağım bugün ve poşetleri organize edeceğim. birde yüzme kursuna başlayacak bizimkiler. komşumuzun vasıtasıyla tanıştık öğrenmenle. bakalım neler olacak :))

yine abur cubur yiyesim var benim, bir ay önce ilk defa fastfood dükkanı açıldı buraya :) canın isterse gidiyorum ama tek orası var, başka biryer yok :)) bugün yine kaçamak yapacağım :))

denizin alçısı çıktı, biraz sekerek yürüyor ama acımasından korktuğunu düşünüyorum, yazık kuzucuğumun bileği kazık gibi olmuş 3 haftada zeytinyağıyla masaj yapıp sonrasında biraz fizik tedavi yapıyoruz :)))

gönlünden ne geçiyor bilemiyorum ama çalışma-doğum izni konusunda hayırlısı neyse o olsun inşallah :) sağlıkla bekleyeelim doğum zamanını, bebeklerimiz sağlıkla gelsinler :))

yok kuzum ya, ben herşeyi buzdolabından veriyorum hatta bizimkileri de alıştırdım. yaz kış herşey buzdolabından ve hep dondurma yeriz biz. 6-8 aydan itibaren hep dolaptan çıkma :))

sen ye istediğini afiyet olsun, hiç de vicdan yapma alakası yok :)

ohhhh, gez güzelce, keyfin ne istiyorsa :))

ben aynıyım, çocuklarda iyi çok şükür :)

sen keyfine bak, göbişini büyüt :) bol keyifler :)

bebeğin sarılık olması normal, sadece sarılıkla kalsın inşallah.fototerapiye alırlar bebeği ama birkaç gün kalması gerekebilir küvözde. inşallah biran önce iyileşir, sütü gelir de bebeğe de kendine de daha faydalı olabilir. sen lütfen kendini yıpratmamaya çalış. tahmin edebiliyorum şimdi bir sürü şey düşünüyorsundur ama iyi olacaklar nolur merak etme. sende güzel enerjini gönder onlara :)

dualarımda olacaklar :)

ne güzel anlatmışsın, bende haftaya pazartesi hissedeceğim böyle, hiç gözümün önünden gitmiyor o doğum anları ikisinin de :)) allahım sağlıkla yaş almayı nasip etsin bize ve evlatlarımıza :)
amin, sağlıkla inşallah :))
doğum günün kutlu olsun annesinin ilk göz ağrısı, maşallah sana :))

katılıyorum sana kuzu

bu sorunun cevabııııını istiyorummmm

kızlar, en güzeli doğuma yakın ya da haziran ortası düzenli bir şekilde krem kullanmak gibi geliyor bana. ben öncekilerde hep kendim halledebildim ama bu sefer çok zorlandım sonuncuda o yüzden krem aldım :) çok ta hızlı uzamıyor benimkiler :) ayrıca acil birşey olsa aklımıza bile gelmemesi gereken birşeyi düşünüyoruz şimdi, huyumuz kurusun emi :)))

en güvenlisi krem ya da güvendiğiniz bir yer varsa gidin mutlaka.

amiiiiiiin, sağlıkla inşallah :)

ben kimseye açamıyorum da ama bu durumda farklı
krem zararlı değilse o kullanılabilr...haklısın

Merhaba günaydın herkese

Umarım herkes cok iyidir. Allaha binlerce şükür bize verdikleri için ama ben 2-3 gündür kendimi çok garip hissediyorum. Çok şükür herşey yolunda gidiyor, tüm alışverişleri tamamladık, ütülerini yaptım çantalara koymaya hazır. Ama bende bir endişe korku hali var. Halsizim, yorgunum, acıkıyorum ama yemek yemek istemiyorum, sürekli çok sıcak hissediyorum. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…