- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.761
Epilator un zararı var mıdır ki? Ben zorla yapmaya çalışıyorum dışarıya gidemem hiç gitmedim aŞmam zor onu
akans canım benim bacak kramplarım çok arttı ve bel ağrım , ben normalde magnezyumu kafama göre alıyordum doktorumda 2-3 günde bir al diyordu. Bu kontrolümde asla bacak bacak üstüne atma, çalışırken ve akşam evde ayaklarını yükseğe uzat (altına 1-2 yastık koy), magnezyumu hergün al, günde 1 tane de mutlaka maden suyu tüket dedi. Kramplarım tek nedeni dolaşım bozukluğu ve magnezyum eksikliği imiş, bebekler artık büyüdüğü için magnezyumu bizden fazla tüketiyor takviyeye ihtiyaç duyup tepki veriyor bünyelerimiz....
Kizlar morelim bozulu bugun doktora gittim senin cok sancin var cok gerilmissin erken dogum olabilir hatta acilman bile vardir senin dedi ilac verdi adalat rono bide boynuna kordon dolanmis dedi ya internette neler yaziyo neler. Agrin gecmezse uc gune gel dedi
Ben de son kontrolumde boynunda kordon var ama onemli degil dedi 29_30 haftadayiz. Hic kafana takma dua et hep. onlar icerde neler yapiyo neler ... hergun usg ile bakilsa neler gorulur. Bugun kordonu vardr yarin olmaz icini ferah tut canim hareket takibi onemli.
Insallah canim ya yarin kendi doktorumada gidicem bakalik o ne diyecek allah yardimcimiz olsun
Insallah canim ya yarin kendi doktorumada gidicem bakalik o ne diyecek allah yardimcimiz olsun
misam canım arkadaşım doktorumdan alamadığım bilgiyi senden almış oldum...adam bişiy soruyoruz diye dövecek nerdeyse :) hergün alıyorum aslında düzenli ama pek değişim olmadı...ayrıca midemi bulandırıyor kapsül şeklinde suda eritip içiyorum aynı kalsiyum gibi ...ben senin söylediklerini uygulayacağım her ne kadar artık uykusuz geceler başlamış olsada:)artık pek hareket de edemiyorum hem gücüm yok hemde bu şeker olayı artık iyiden iyiye sıktı beni bunaldım çok...cevap verdiğin için teşekkür ederim
Ne diyeceğimi şaşırdım, yazdım yazdım sildim. Allah aşkına nasıl uydurmuş böyle bişeyi!Tecrubeli anneler birsey soracagim size yardimci olur musunuz? Ben 4 aydan sonra calismaya baslayacagim icin sut sagip evde oldugum donem boyunca dolaba atmayi planliyordum 6 aya kadar duruyor diye. Bugun bir arkadasim dedi ki bebege gelisi guzel veremezsin sagdigin sutleri, hangi saatte sagdiysan o saatteki ogunu olarak icebilir. Sizden bunu yapan duyan vb.. varmi?
Sagliklarina kavuşur lar İnşallah canımarkadasim idrardaki protein orani ve tansiyonu sebebiyle bugun acil sezeryan oldu.32+lardaydi.kendisi musade altinda yogun bakimda.bebekte sarilikmis kuvezdeymis tabi.o kadar zor bir durumki canlm slklldi cok.25 hazirandi aslinda sezeryan tarihi.sizden ricam dualarinizda ona da yer vermeniz.bir an once sagligina kavussun hem kendi hem bebegi
aynen yaa. Aradan aylar geçiyo bişy olmuyo da oğun sıkıntısı mı olucak..Ne diyeceğimi şaşırdım, yazdım yazdım sildim. Allah aşkına nasıl uydurmuş böyle bişeyi!
İnşallah canım kolay gelsinGünaydın sevgili hamişler :)
Haftaya proje jürim varsizlerin duasını istiyorum
İnşallah şu jüri yi sağ salim atlatırm da tamamen oğlusuma odaklanabilirim
Ben epilasyon aletiyle yapıyorum ben de dışarı gidrmem çok araştırdım doktorumun yardimcisinada sordum zararı yok dediEpilator un zararı var mıdır ki? Ben zorla yapmaya çalışıyorum dışarıya gidemem hiç gitmedim aŞmam zor onu
Canim benimki 2 hafta onden gidiyo hep. 27. Haftada 1400 gr 39 cm di. 30. Haftada 2000gr 45 cm olmuş. Sekerden suphelendi dr basta ama seker yuklemelerimde sıkıntı cikmadi. Esimde bende uzun boylu yapiliyiz. Ona bagladi en son dr. Bude ultroson olcumleri net olmuyor. Ben bu ozel hastanede bide devlet hastanesinde iki dr. Takip ediyorum. Olcumlerde arada muhakkak fark oluyo. Devlet hast. Daha yuksek olcuyo hep. Tamamen cihaza bagli bi durum.Hanimlar bebisi onden goden varmi. Kac kilo bebekleriniz.
Cok sagol canım benimmİnşallah canım kolay gelsin
Kordon dolanmasi problem yaratirmi cocuga xaari varmi ay diken ustundeyim
Kaynana mağdurları derneği kuralım o zaman. İkimiz kurucu üye oluruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?