- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.901
Ne içiyorsun canım? Bitki çayı içme sakın. Bol bol ılık su iç boğazına iyi gelir. Bi de ben bir bardak sıcak suya yarım limon sıkıp çeyrek çay kaşığı filn karabiber atıyorum karıştırıyorum. Karabiber dibine çöküyor zaten bekletince. İçince boğazını hafiften yakıyor ama hep faydasını görmüşümdür. Bu ara bende de bişeyler var gibi ilerlemesin diye yapıyorumArkadaşlar çok kötü grip oldum anlatamam size ölüyorum sürekli burnum akıyor hapşırıyorum kafam kazan gibi çok ağrıyor boğazım yanıyor cayır cayır .. Üstelik çalışmak zorundayım halsizlikten oluyorum ilaç kullanamıyorum bi şeyler içiyorum ama fayda yok
Evet canim bencede 35 36 haftalar iyi.zaten en buyuk hedefim 34u tamamlamakti ciger gelisimi acisindan.cok sukur 2 gun sonra 34.haftamiz doluyo.doktor boyle 1 2 hafta daha dayan deyince aman Allahim cok yakinim demekki doguma diye dusundumEvet bencede erken doğumu düşünerek demiş az die. Hani ne kadar kilo olursa o kadar kolay toparlar bebeğin ama tam bi erken doğum sayılmaz seninki sınırda yani. Çok güzel atlatırsınız bence. Bu da allahtan sonuçta ve sağlıklı olsun da hayırlısıyla sonra sen onu büyütürsün.2.5 olsa çok iyi olur. Bol bol süt iç muz kaşar ceviz ye. Su iç.inş 37 ye kadar bekler.beklemese de 35-36 gayet iyi haftalar bence. ALLAH hakkında hayırlı olan versin.
Portakal suyu limon suyu nane limon içiyorum Canım burnuma tuzlu su çekiyorum açılsın diye ama çok kötüyüm bebeğime bi şey olacak diye korkuyorum hapşırınca flnNe içiyorsun canım? Bitki çayı içme sakın. Bol bol ılık su iç boğazına iyi gelir. Bi de ben bir bardak sıcak suya yarım limon sıkıp çeyrek çay kaşığı filn karabiber atıyorum karıştırıyorum. Karabiber dibine çöküyor zaten bekletince. İçince boğazını hafiften yakıyor ama hep faydasını görmüşümdür. Bu ara bende de bişeyler var gibi ilerlemesin diye yapıyorum
Aynen canim.simdiye kadar hep yattim gerci ama simdiden sonra daha da dikkat edicem az daha dursun zilliBol bol dinlenip iyi besleneceksin canım. Her riski olan erken doğurmuyor öyle düşün.
Enfeksiyon olabilir Can'ım. İdrar kültürü yaptırabilirsin, bolbol su içmelisin. Bende sürekli idrarda kan çıkıyor, kültürde üreme olmadığı için doktorum ilaç vermiyor ( ben alışığım yani )Kızlar israr sonucum çıkmış kan ++ ve lökosit + diyo.ne demek şimdi bu? Bilen varımı
yok canım minyon değiliz, bende eşimde iri yapılı.. Yani bi skıntı olmadıkça benm için sorun değilde insan endişeleniyo ister istemez.. Bu haftadan itibaren biraz daha dikkat ediyimde beslenmeme inşllh bi skıntı olmaz.Canım 2 haftaya kadar geri olması çok normal kaç tanıdığım var 2 hafta feride gidiyo bebeklerinin kiloları. Biraz da aileyle alakalı minyon tipliyseniz zayıfsanız bebek de öyle olur. Doktor sorun yok sediyse sorun yoktur bir de kilodansa diğer öllçümler önemli fl hc falan önemli. ille kilolu olsun diyosan muz kaşar vs ye ama kafana takma bunu
bende bugün değiştirdim haberin varmı bilmiyorum hani özeldeki egoist adamdan? bugün devletin araştırma hastanesine gittim çok ilgili davrandılar...hem şekerimi ciddiye aldılar hemde sorularıma cevap verdiler hatta iki doktor baktı biri bayan diğeri erkek...bayan yoktu öğleden sonra tahlil sonuçlarına başka doktor bakacak dediler sedyeden kalkmama bile yardım etti çok duygulandım...sadece bebeğim için dualarınıza ihtiyacım var bebeğim 3 hafta kadar önde gidiyor 34+6 görünüyor 2500gram suyum azalmaya başlamış ...haftada bir kontrol dediler korkmadım desem yalan olur ama kızım yanımda olduğundan hiç ağlamadımcanım inşallah sen de faydasını görürsün, ben de doktorum başka hastahaneye gittiği için doktor değiştirmek durumunda kaldım ve yenisi inanılmaz yoğun artık son saat randevusunu almaya çalışıyorum da uzun uzun istediğimi soruyorum. Uykusuz geceler bende de başladı, şükür kramplar geçti ama şimdi de gece kaçta yatarsam yatayım sabah 7 de kalkıyorum :)
amin canım sağol...yarın eczacıma sorayım olmazsa değiştiririm çok kötü oluyorum çünküCanim ben osteocare diye bir ilac kullaniyorum mide bulantisi yapmadi bana. Bu konuda hassasim cogu demir ilacini icememistim bulantidan. Gunde iki kere iciyorum agrilarim cok azaldi. Bir ara yuruyemiyordum bel agrisindan. Simdi sadece icmeyi unutursam gece bacagimda kramp oluyor. Allah yardimcin olsun.
Hepinize selam canlar.2 gundur cok fena hastaydim ishal kusma halsizlik derken bittim resmen.serumlarla toparladim.bugun artik iyiyim cok sukur.
Kizimi gormeye gidicez bugun bakalim boyu posu nasilmis kuzucugunbu kontroller daha heycanliymis ya
Kızlar kontrolden eve yeni geldim.
Unutmadan önce şunu yazayım S sssnatrusha kızlar o alttan bıçak saplanması olayını sordum baktı rahimağzında plasentada vs hiçbi sorun yok idrar yolları iltihabı olabilir dedi. İdrar tahlili istedi bol su iç dedi. Sizler de bi idrar tahlili yaptırın ve bol bol su için.
Diğer konuda da akciğerdeki kistler küçülmeye başlamış galüba dedi çünkü kalp gittikçe yerine doğru geçiyor dedi ama artık kemikler sertleştiği için tam göremiyorum dedi. Aysonunda mr çekilecem orda çılar ortaya. Ama iyileşiyor dedi doktor. Çok mutlu olduk :)
Yine 2 hafta ileride çıktı kızım çok şükür 2,5 kiloya yaklaşmış.
Bizden haberler çok güzel çok umutlu ve çok mutlu ♥ sizler nasılsınız?
kızlar bu ev tipi ana kucağı alan var mı ? ne gibi model ve özelliklere bakmalı ?
Ben çatladım maalesef kaşıdığım için kırmızı kırmızı daha da kaşısam oooo dünya haritadı gibi olucambende de yavaştan başladı kaşınınca krem sürüyorum çatlamasak bari.
Canım geçmiş olsun yine de tansiyonunu takip etmeyi ihmal etme. Flash cakmaları da hiç bildiğim yaşadığım bi olay değil inşallah sıkıntı olmaz. Benim de gözümün önünde siyah siyah noktalar uçuşuyo hamileliktendir dedim geçtim hamilelikte vücut çok gaeip tepkiler verebiliyo
Arkadaşlar çok kötü grip oldum anlatamam size ölüyorum sürekli burnum akıyor hapşırıyorum kafam kazan gibi çok ağrıyor boğazım yanıyor cayır cayır .. Üstelik çalışmak zorundayım halsizlikten oluyorum ilaç kullanamıyorum bi şeyler içiyorum ama fayda yok
Evet canim bencede 35 36 haftalar iyi.zaten en buyuk hedefim 34u tamamlamakti ciger gelisimi acisindan.cok sukur 2 gun sonra 34.haftamiz doluyo.doktor boyle 1 2 hafta daha dayan deyince aman Allahim cok yakinim demekki doguma diye dusundumsuan tek hedefim bebegime kilo aldirmak.suana kadar cok olumsuzluk yasadigim oldu ama moralim heo yuksekti.ilk defa bi kontrolde moralim bozuldu.vicdan azabi yaptim sanirim.ama suan toparladim bebisime guzel enerjiler yolluyorum insallah biraz daha toparlayip oyle gelecek annesinin kuzusu
Portakal suyu limon suyu nane limon içiyorum Canım burnuma tuzlu su çekiyorum açılsın diye ama çok kötüyüm bebeğime bi şey olacak diye korkuyorum hapşırınca fln
Canım geçmiş olsun dinlen bol bol. Bebişler kocaman oldu artık 2 kiloyu da geçmiş ne güzel. Sen içini ferah tut kontrollerini aksatma bol su iç canımKizlar ben kontrolden geldim birkac saat once anca yazabiliyorum.
matsiyahoje canim senin icin ayrica cok sevindim.cok sukur rabbime senin gibi guclu annenin elbet guclu kizi olacakti degil mi
Bana gelince icim biraz buruk.bebegim 1 hafta geriden geliyomus zayif bebek 2150 gr mis beslenmene cok cok dikkat etmen lazim dedi.bu kontrolde kafa olcumunu hic yapamadi.bebek nerdeyse dogum kanalina girmis.35i 36 yi bitirmeye bakalim dedi.anlicaginiz erken dogum riskimiz arttitahminimce erken dogumdan dolayi bebegin kilosunu zayif buldu.zamaninda dogsa standarta ulasir.nst ye girdik bu arada onda sanci cikmadi.kontrollerimizde haftada 1 e dustu
Sorma canım ya böbreklere baskı yapıyolarmış artık. Bende de böbreklerde sıkıntı olmuştu çok şükür geçti şimdi. Doktora bi sorucam internette de iltihap olabilir yazıyo. belki iltihaptır. o zaman mutlaka ilaç verirler.Hmm idrar tahlilinde kan var tmm anladım şimdi ben kan die düşünyrm o yüzden anlamadım tmm anladım o bobrekle ilgili die biliyrm hamilelikte olabiliyo bebeğin yeri genişlwdikçe bobrekler tam işini yapamıyo. Dr un da ayrıntılı bilgi verir sana tabi.bu bebekler bizi yarım etti kız resmen ben dede kan düşük enfeksiyon var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?