- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.921
Anladım canım o zaman en kısa zamanda doktor yolu göründü bana.Enfeksiyon olabilir Can'ım. İdrar kültürü yaptırabilirsin, bolbol su içmelisin. Bende sürekli idrarda kan çıkıyor, kültürde üreme olmadığı için doktorum ilaç vermiyor ( ben alışığım yani )
Bu arada kontrolün çok iyi geçmiş çok sevindimİnşallah doğuma kadar hepsi geçecek ve minnoşun ameliyat olmasına gerek kalmayacak
Ay gercekten mi ablacim.kac kilo dogdu peki? Aynen endiselenmek birsey kazandirmicak bana.cok dikkatli beslenip minnaka kilo aldirma vaktiendişelenme lütfen, hayırlısı ne ise o olsun. benim kızım 35. haftada doğdu ve şimdi gör sen cadıyı :))
Ayyy inşallah canım yaaa ♥ inşallah dediğin gibi olur :)tommmmbbbbiiiiiikkkkkkkkk çooooook sevindim, çok mutlu oldum arkadaşım. allahım dualarımızı kabul etmeye devam etsin inşallah :))
doğuma kadar da ufak ufak da olsa kalbi yerine gelsin, kistlerde gitsin, hoooop pamuk gibi 0 km melek gelsin :))
maşallah ikinize de, çok mutlu oldum çok :))
Haftada bir kontrole gitcez zaten artik.bol suyu doktorumda soyledi herkesin dedigi gibiCanım geçmiş olsun dinlen bol bol. Bebişler kocaman oldu artık 2 kiloyu da geçmiş ne güzel. Sen içini ferah tut kontrollerini aksatma bol su iç canım
31 inde gidicem canım tam 2 hafta sonra. Hepimiz hayırlı haberler alırız inşallahHaftada bir kontrole gitcez zaten artik.bol suyu doktorumda soyledi herkesin dedigi gibiSen ne zaman gideceksin birdahaki kontrole
Nane limon içme canım doktor bana içme demişti. Bişey olmaz canım bebeğe hapşırıkla. Hapşırırken dizini karnına doğru çek eğer o an uygunsan daha az sarsılırsınızPortakal suyu limon suyu nane limon içiyorum Canım burnuma tuzlu su çekiyorum açılsın diye ama çok kötüyüm bebeğime bi şey olacak diye korkuyorum hapşırınca fln
Aventin biberonlari mi acaba bahsettiğinizEmmek kuvvet isteyen bir eylem olduğu için ve bebekler biberonda kendi geldiği için emmek zor geliyor. Ama şimdi yeni biberonlarda yeni doğan akış başlıkları var, yani aynı bebek memeden emer gibi çekmesi gerekiyor böylece emme refleksini kaybetmemiş oluyor aklınızda bulunsun
Teyzeler 32. Haftamızdan sevgiler gönderiyoruz sizlere :)Eki Görüntüle 1834118
Canımsın sevgimiz karşılıklı kuzum... Senin kadar fit olamasakta fena sayılmayız galibaOy severim ben seni maşallah bacimm
denizbatiekin canım ana kucağını internetten mi aldın? Hiç niyetim yoktu sen resim atınca heveslendim çok tatlıymış:)
Ay gercekten mi ablacim.kac kilo dogdu peki? Aynen endiselenmek birsey kazandirmicak bana.cok dikkatli beslenip minnaka kilo aldirma vakti
denizbatiekin canım ana kucağını internetten mi aldın? Hiç niyetim yoktu sen resim atınca heveslendim çok tatlıymış:)
O fit hatun ne hikmetse 3 günde 2 kg birden gördü bende anlamadım kizCanımsın sevgimiz karşılıklı kuzum... Senin kadar fit olamasakta fena sayılmayız galiba
Ödemdir o Can'ım üç günde iki kilo mümkün değil benceO fit hatun ne hikmetse 3 günde 2 kg birden gördü bende anlamadım kiz
Yok endiselenmiyorum bebegim bide strese girmesin.benimkininde suanki kilosu 2150 gr mis.haftaya insallah kilo almis olur.cunku senin baheettigin gibi herhangi bi sorunumuz yok.en basindan beri erken dogum sikintimiz vardi o kadar.bebisler belirli kiloyu gecsin yeter asiri kilolu olmasinada gerek yok.sende dikkat et ablacim sagol destegin icin.icimi baya rahatlattincanımcım, 2364 gr doğdu, 2150 e kadar düştü. benim sıkıntım 26. haftamda başlamıştı.30. haftada suyum alt sınırdaydı ve 35. haftada acil sezaryen oldum. bu arada steroid iğneleri, bol su içmek vs. işe yaramadı bende :)) beslenemiyordu kızım, dışarda besledik bizde :))
valla ben kilo aldıramadım bebeklerime :) anca kendime alıyorum :))))
inşallah seninki işe yarasın da küçümen sağlıkla doğsun. endişelenme lütfen :)
Senin aldığın en güzeli, bir sitede 100tl kargo bedava. Çokta uygunhttp://www.akakce.com/ana-kucagi/en-ucuz-bright-starts-playful-pals-fiyati,3118286.html
http://www.akakce.com/ana-kucagi/en-ucuz-kraft-paradise-bouncer-fiyati,747073.html
http://www.akakce.com/ana-kucagi/en-ucuz-happy-baby-class-desenli-fiyati,5967099.html bunlar anadizi diye geçiyor, kullanmadım bilmiyorum ancak sırtı yukarı kalkıp koltuk gibi olabiliyorsa bunlarda çok kullanışlı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?