2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar tansiyon aleti almak istiyorum sanki tansiyonum sürekli düşüp yükseliyor gibi bir marka önerebilir misiniz

En baştaki kapı süsü biraz basit geldi canım o ferforje bisiklet ve hediye poşeti çok hoş sonuncunun ne olduğunu anlayamadım. Tabi bunları ne için kullanacağın önemli onu bilmiyorum

En baştaki kapı süsü biraz basit geldi canım o ferforje bisiklet ve hediye poşeti çok hoş sonuncunun ne olduğunu anlayamadım. Tabi bunları ne için kullanacağın önemli onu bilmiyorum
ben internetten bu tarz kapı süsü beğendim eşim internetten almam diyor birinci keseye badem vs konacak çanta gibi olana yani ikinci kelebekli keseye güzel kokular konacak canım çeşit çeşit yapalım dedik aynalı tarzda var mı dedim satıcıya yok dedi bunlar daha kullanışlı dedi Keçeli çıkarıp üzerindeki yazıyı degistirebilirsin dedi benim aklım aynalı modelde ama bu modelin yanında basit kalıyor bencede kizlarrrrr bu modelden uygun satan bir yer biliyor musunuz uygun olursa internet durumunu ikna etmeye calisacam adana da olanlardır var mı bildiginiz bir yer @jindam

Pleksi diye geçiyor bunlar. Gerçekten güzelmiş. misam internetten almıştı pleksiyi gayet de güzeldi. O nerden aldı bi yazsın sana belki eşini.ikna edersin. Ben bu hamilelikte öğrendim ki biraz da eşi ikna etmektense baskın olup istediğini yaptırmak lazım. Bana ne alışveriş yaptırıyodu ne süs yaptırıyodu herşeye ne gerek var ne gerek var. Mevlüt bile yapma diyor. Hatta şimdi de taktı küvet alma leğebde yıka çocuğu diyor. Birçok şeye sen karışma dedim sonunda. Şimdi küvet kaldı ona da kusura bakma alıcam dicem kapatıcam konuyu. İkna etmeye kalkarsan yandıkkkk

Kızlar yaa dönence aldınız mı? Alacak mısınız hangisini alacaksınız? Park yatağın dönencesi çok basit geldi beğenmedim. Korkunç dört tane küçük ayı dönüyo falan. Bari sevimli olsaydılar

ben fisher price mutlu dusler aldim.fiyati biraz pahali ama cok begendim esim de al dedi sagolsun.yalniz park yataga takilmiyormus cogu donence.alirken iyice arastir
benim park yatakta yok.ona almayi dusunmuyorum simdilik

ben fisher price mutlu dusler aldim.fiyati biraz pahali ama cok begendim esim de al dedi sagolsun.yalniz park yataga takilmiyormus cogu donence.alirken iyice arastir
benim park yatakta yok.ona almayi dusunmuyorum simdilik
Benim de gönlüm o dönencede ama baya pahalı evet. Peki park yatağa takılabiliyo nu o biliyo musun?

Eki Görüntüle 1834917 Kızlar ikisi arasında kararsız kalmıştım
Sağdaki 90 soldaki 360 tl fiyat farkına bakın
Sağdaki daha makul
Ve daha canlı geldi
Ne dersinşz
Sevdiğim bi kardeşim işletme okuyo dedi ki bana ucuz bi ürün pahalı bi ürün kadar kafanı karıştırabiliyorsa fiyatı uygun olanı seç pahalıya kafa tutacak kadar kafa karıştırabiliyorsa pişman olmazsın

yok canim takilmiomus.yorumlarda oyle yaziyor.ben zaten kendi odasi icin aldim.park yatakta gerek gormedim simdilik donenceyj
Ayy çok sevindim :) zaten pahalıydı aldırmazdı kociş. ama park yatağa olmadığını öğrenince rahatladım sildim onu aklımdan :) siz güle güle kullanın canım benim ben de park yatağa uyan uygun bişey bulmaya çalışayım bakalım

Kızlar hangisinden alayim karar veremedim

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-19-22-43-35.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…