- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.161
En baştaki kapı süsü biraz basit geldi canım o ferforje bisiklet ve hediye poşeti çok hoş sonuncunun ne olduğunu anlayamadım. Tabi bunları ne için kullanacağın önemli onu bilmiyorumEki Görüntüle 1835074 Eki Görüntüle 1835075 Eki Görüntüle 1835077 Eki Görüntüle 1835079 kızlar Yardımınıza ihtiyacım var internetten uzun arastirmalarima rağmen eşime ne gostersem internetten sipariş vermem dedi ve beni bir mağazaya götürdü tabi çok içime sinmeyerek az da olsa beğendiğim ürünler sizce nasıl fikrinize ihtiyacım var yorumlarınızı bekliyorum
Omron marka gayet guzelKızlar tansiyon aleti almak istiyorum sanki tansiyonum sürekli düşüp yükseliyor gibi bir marka önerebilir misiniz
Kızlar tansiyon aleti almak istiyorum sanki tansiyonum sürekli düşüp yükseliyor gibi bir marka önerebilir misiniz
Kızlar tansiyon aleti almak istiyorum sanki tansiyonum sürekli düşüp yükseliyor gibi bir marka önerebilir misiniz
Teşekkür ederim canımÇok beğendim canım güle güle kullanın inşallah gerçekten zevkliymişsin
En baştaki kapı süsü biraz basit geldi canım o ferforje bisiklet ve hediye poşeti çok hoş sonuncunun ne olduğunu anlayamadım. Tabi bunları ne için kullanacağın önemli onu bilmiyorum
Neden bilekten ölçen olmasın dedin canım zarari mi varDoktorlar omron marka öneriyorlar canım.mümkünse bilekten ölçen olmasın
Koldan ölçenler daha doğru dediler bana canım. Ben de bilmiyorum almadım evde olanı kullanıyorumNeden bilekten ölçen olmasın dedin canım zarari mi var
Tamam canım zaten bu markanın koldan ölçenini gördüm n11deKoldan ölçenler daha doğru dediler bana canım. Ben de bilmiyorum almadım evde olanı kullanıyorum
Pleksi diye geçiyor bunlar. Gerçekten güzelmiş.Eki Görüntüle 1835127 ben internetten bu tarz kapı süsü beğendim eşim internetten almam diyor birinci keseye badem vs konacak çanta gibi olana yani ikinci kelebekli keseye güzel kokular konacak canım çeşit çeşit yapalım dedik aynalı tarzda var mı dedim satıcıya yok dedi bunlar daha kullanışlı dedi Keçeli çıkarıp üzerindeki yazıyı degistirebilirsin dedi benim aklım aynalı modelde ama bu modelin yanında basit kalıyor bencedekizlarrrrr bu modelden uygun satan bir yer biliyor musunuz uygun olursa internet durumunu ikna etmeye calisacam adana da olanlardır var mı bildiginiz bir yer @jindam
Kızlar yaa dönence aldınız mı? Alacak mısınız hangisini alacaksınız? Park yatağın dönencesi çok basit geldi beğenmedim. Korkunç dört tane küçük ayı dönüyo falan. Bari sevimli olsaydılar
Benim de gönlüm o dönencede ama baya pahalı evet. Peki park yatağa takılabiliyo nu o biliyo musun?ben fisher price mutlu dusler aldim.fiyati biraz pahali ama cok begendim esim de al dedi sagolsun.yalniz park yataga takilmiyormus cogu donence.alirken iyice arastir
benim park yatakta yok.ona almayi dusunmuyorum simdilik
Sevdiğim bi kardeşim işletme okuyo dedi ki bana ucuz bi ürün pahalı bi ürün kadar kafanı karıştırabiliyorsa fiyatı uygun olanı seç pahalıya kafa tutacak kadar kafa karıştırabiliyorsa pişman olmazsınEki Görüntüle 1834917 Kızlar ikisi arasında kararsız kalmıştım
Sağdaki 90 soldaki 360 tl fiyat farkına bakın
Sağdaki daha makul
Ve daha canlı geldi
Ne dersinşz
yok canim takilmiomus.yorumlarda oyle yaziyor.ben zaten kendi odasi icin aldim.park yatakta gerek gormedim simdilik donenceyjBenim de gönlüm o dönencede ama baya pahalı evet. Peki park yatağa takılabiliyo nu o biliyo musun?
Çok tatlı canım Güle güle sağlıkla hayırla kullanın inşallahEki Görüntüle 1835070 Eki Görüntüle 1835071 Eki Görüntüle 1835072 Eki Görüntüle 1835073 kızlar bebeğimi odası geldi İnşallah saglikla zamanında gelirde içini doldurur prensesim
Ayy çok sevindim :) zaten pahalıydı aldırmazdı kociş. ama park yatağa olmadığını öğrenince rahatladım sildim onu aklımdan :) siz güle güle kullanın canım benim ben de park yatağa uyan uygun bişey bulmaya çalışayım bakalımyok canim takilmiomus.yorumlarda oyle yaziyor.ben zaten kendi odasi icin aldim.park yatakta gerek gormedim simdilik donenceyj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?