2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
matsiyahoje ciğim senin yavrun da iyiye gidiyor sanırım. Çok sevindim inş. doğuma kadar bişeyciği kalmaz
İnşallah canım benim. Arya ve Rana dışarıda benim kızım da içeride büyük bir mücadele veriyor. Güçlü annelerin güçlü kızları olarak allahın izniyle bu mücadeleyi kazanacağız canım benim en ufak bir şüphem yok hepsi geçecek sadece biraz zaman gerekiyor

Canım ben mart gibi sormuştum sanırım melegineli 250 demişti bana da, çok pahalı vs diye ararken, arkadaşım görmüş biz 4-5 arkadaş sipariş verdik benimki hediye ama yanlış hatırlamıyorsam ya 80 ya 100 tl gibi bir rakam söylemişti ama çok yoğun mart sonunda verdiğimiz sipariş daha dün kargo oldu

Yada bebek programı var 30 derece 3 saat p mu olmalı soruna ek olsun

Ben de yıkamalı düşünüyorum da klasik soru takılıyor aklıma texrubesizlik diyelim kordona su geldiğinde mikrop kapıyor mu yada nasıl yikamamiz gerek

Evet meleğin eli çok pahalı..

Hemen modele karar verip sipariş vermem gerek
Uyarman iyi oldu kuzum..
Bana da beğendiğim modelle 90 dedi

Kızlar balık hapini ne zaman bırakmak lazım doktoru bişi diyen oldumu doğumda kanama yapar diye kwsiliodu kaçıncı haftada onu hatrlayamadim

Annelik olgunlugu su 2 gunde geldi sanki abla ya

:)) dur sen daha neler gelecek sana :) bir insanın kendini tanıması için tek gereken şey kucağına o miniği alması bence :)) bilinçaltında ne varsa hepsi sırayla ortaya çıkıyor ve sen acayip kuvvetli ( kendince) inanılmaz içgüdüleri olan bir insana dönüşüyorsun :))
benim annem de bir iki kere bana anne olunca daha farklı hissedeceksin, anlayacaksın dedi ama onun söylediği gibi kolay olmadı :)) o hop diye söyleyiverdi ama benim verdiğim mücadele ( kendimle, kendimi tanıyamadığım için ) çook daha uzun sürdü. şimdi dünyaya bakışım değişti :) çok daha pozitif bir insanım, çok daha az sinirleniyorum, çok daha az kızıyorum, tahammül derecem bayağı arttı ve agresifliğim gün geçtikçe azalıyor. pes etmemeyi ( yine kendimce) öğreniyorum. töleransım arttı bir çok şey için, empatinin gerçek anlamını öğrendim ve hala tam olmasa da istemediğim birşeyi kolayca söyleyebilmeyi öğrendim. aman kırılır mı? ay üzermiyim acaba? beni yanlış anlar mı?? yok arkadaş, düşünmüyorum işte, istemiyorsam istemiyorum :)) 'benim niyetim seni kırmak değil bunu biliyorsun ve daha fazla üstüme gelirsen istemediğim şeyler yaparım' mesajını net olarak verebiliyorum karşımdakine :)) anlar anlamaz orası ayrı :) bazen de mesaj musaj düşünmeyip, gülüp geçiyorum sadece :)) kv gibi :)))

aklına ne gelirse sor, neyi merak ediyorsan yaşadığımı anlatmaya çalışırım sana. erken doğum anne baba için kolay değil, ancak bebeğinin dünyadan haberi olmayacak ve sakın acıma duygusu besleme ona. acınacak haldeki o değil sen oluyorsun çünkü :))) o öyle bir savaşıyor ki aklın durur :)) sen aynı şeyi yaşayacak olsan 5. dakikada pes edersin :) onlarda yaşama içgüdüsü sendekinin belki 1000 misli :)) tabiki onu düşüneceksin, üzüleceksin, bir sürü karmaşık şey hissedeceksin ancak doğru ya da yanlış, iyi ya da kötü ona senden daha iyi kimse bakamaz !!! onu senden daha iyi kimse anlayamaz !!!

inşallah daha uzun süre içeride kalır da daha donanımlı açar gözlerini bizim dünyamıza :) sağlıkla, huzurla ve mutlulukla gelsin inşallah ... :)

inşallah M melda983 dualarımız seninle ve Rana ile. kuzucuğun çok güçlü merak etme, çok küçük daha, bazen yoruluyor ama gittikçe herşey daha da güzel ve iyi olacak :) inşallah biran önce sağlıkla çıkarsınız hastaneden :))

kızlar başına gelen var mı bilemiyorum ancak ben kendimi bildim bileli ayak tırnaklarımda batma problemi var. tırnak bandı, tel vs. bir sürü şey denedim. çözüm olmasa da rahatlatıyorlar ancak gebelikte ödemle birlikte dayanılmaz hale geliyor. dün gece saat 3 te uykumdan parmağımın acısına uyandım, tekrar uyumam da zor oldu haliyle. bunu yaşayan, bilen ya da çözüm yolu önerebilecek birileri var mı?? eskiden hep iltihaplanırdı, çok şükür artık iltihaplanmıyor ama çok canımı acıtıyor hala ((

Kızlar ikisi arasında kararsız kalmıştım
Sağdaki 90 soldaki 360 tl fiyat farkına bakın
Sağdaki daha makul
Ve daha canlı geldi
Ne dersinşz

Ay ablacim ya ne kadar guzel anlatmissin gozlerim doldu okurken.insanin kendisini bulmasi ve tanimasi acisindan zorda olsa guzel bir surec degil mi?ben kesinlikle sikayet etmiyorum halimden.topigimiz minik guclu ornek ablalari varken benimki simariklik olur.ben sadece simdiye kadar ihtimal vermedim erken gelecegine.psikolojimi hep yuksek tuttum.hasta muamelesi gormeyeyim diye anneme falan gitmedim kalmak icin."bebegin zayif" ve "erken dogum riskin cok artmis"cumleleri tokat gibi carpinca kendime gelmem zor oldu haliyle cunku bu noktada insan kendinde suc buluyo.demekki kendime iyi bakmamisim,dinlenmemisim,beslenmemisim diyorum.vicdan azabi yani.yoksa hersey olacagina varir.bebegimin gelmesini elbette engelleyemem vakti geldiginde cikip gelecek sipa:) dogduktan sonraki hayatimida cok merak ediyorum.hele senin yazdiklarindan sonra acaba ben nasil olucam diye dusundum

Canım yanlarına pamuk tıksan olmaz mı? Annemde vardı kısa süreli rahatlattı. Ama tabi doğumdan sonra operasyon şart

Canım yanlarına pamuk tıksan olmaz mı? Annemde vardı kısa süreli rahatlattı. Ama tabi doğumdan sonra operasyon şart

pamuk sokamayacağım kadar tırnak köküne yakın batıyor. ittirsemde gitmiyor pamuk oralara maalesef. hazır anestezi alıyorken doğumla beraber yaptırıp kurtulsam şu tırnak ameliyatını diyorum ama antibiyotik kullanmam gerekirse emzirmek sıkıntı olur (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…