2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

canım benim, ne olur kendini suçlama, elinden hiçbirşey gelmez ve senin yiyip içmenle hiç alakası yok bu durumun inan. herkes biliyor ben kızıma hamileyken sigarayı bırakamıştım, içtim günde 3-5 tane. hem ağladım hem içtim. inan bana sigaradan daha fazla zarar verdim bu psikoloji ile bebeğime. ikinci gebeliğimde zaten bırakmıştım içmiyordum. bunda hafta içi içmeyip hafta sonu içerken doktorumla konuştum ve eğer kendini bu kadar suçlayacaksan iç dedi bana ve inanırmısın 1 hafta sonra içmeyi bıraktım. hiç içmiyorum şimdi. insanlar senin iyiliğin için birşeyler söylemeye ya da anlatmaya çalışsalar da ister istemez baskı kuruyorlar üstünde. ve sen yapmayacağın varsa da yapıyorsun bir şekilde ya da savaş veriyorsun kendinle ve bu durum inan daha çok yoruyor.

kendini suçlamak yerine, elimden geleni yaptım ama kısmet buymuş diyebilmeye başladığın gün zaten büyüyorsun bir bakıma :)) ama gerçekten çabaladığın ama olmadığı zaman geçerli bu. keşke armut pişip hep ağzımıza düşse ama nerdeeeeee :))))

bu kadar dinlenebilmişsin, bu kadar beslenebilmişsin napalım, 9 ay kusan annelerin bebekleri ne yapsın ?? turp gibi doğuyorlar vallahi :)) olan anneciklere oluyor maalesef. hem olay 9 ayda değil, 9 ay bittikten sonra ömür boyu sürecek bir sorumluluk bu. artık asla iki kişi olmayacaksınız, isteseniz de istemeseniz de :))
25 kilo aldım ben, bebeğimin 5 kilo doğması lazım ama değil :)) oğlumda 35 in üstünde kilo aldım, velet doğdu 3400 gr yakın. ne yapalım, yedim yedim zararı bana. yine bana yine bana :)))

sen içini ferah tut ve lütfen kendini suçlama,gerek yok. hem suçlasan ne olacak ki olmuş bitmiş :) allah sağlık versin hepimize, sağsalim, huzurla alalım kucağımıza sıpaları :))

Evet operasyondan sonra koruyucu antibiyotik veriyorlar haklısın.
Sakın etlerini falan alma o zaman daha çok batıyor.annem kuaförde temizletmiş etleri sonra daha kötü oldu. Allah yardımcın olsun valla çok zor işin

Ben de yıkamalı düşünüyorum da klasik soru takılıyor aklıma texrubesizlik diyelim kordona su geldiğinde mikrop kapıyor mu yada nasıl yikamamiz gerek

Hiiç birsey olmuyor. Arkadaşım ağustosta doğum yapmıştı . Düşene kadar yikamicam dedi . 16 günde düştü çocuk kokustu. Bide yaz sıcağı yazık işkence etti neymiş göbeği düşmeden yikanmazmis. Hastane çıkışında doktor bilgi veriyor zaten. Duştan sonra göbeğini iyi kurulayın sonra alkollü solusyon fln söylüyor onu eczaneden alıyorsun ki iyi kurulayinca alkole gerek bile kalmıyor. Alkol sürülmesi de , ucuculugu iyi olduğu için nemide alıyor. Neyse o şekilde iyi kurulama ile 4 5 günde düşmüştü göbeği.

Yok canim biz normal bekliyoruz.cati muayenesi olmadim daha gerci.ama doktorum 38den once yapmak istemiyo.tetiklemeye gerek yok diyo.ki benimki zsten dsyanmis kapiyanormale zorluyo anlicagin
Anladım canim hayırlısı ile gelsinler sağ salim hepsini unutcaz

Arkadaşlar meraba ya bişey sorcam 2 gün önce karın ağrısıyla gittim hastaneye 33 haftalık hamileyim bebeğin başı aşağıda rahim ağzı kapalı suyun kanaman yok dedi erken doğum yaşayabilirsin dedi ve yatışa aldı serumlar iğneler derken bu gün çıktık böyle bi durum yaşayan varmı ne yaptınız ne yapmamı önerirsiniz çok tedirgin oldum ya

Ben 30 haftalik hamileyim bebgim yaklasik 1 aydir asagi yerlesimli. Yatak istirahati ve progestan tb kullaniyorum( ama benim kasilmalarim birazcik olmustu). Bence jendinizi yormayin ve istirahat edin. Ayakta kalmayi tavsiye etmiyirlar bi de her zamnki gibi bol su oneriliyor. Bebeklerimiz insallah vaktiyle sagsalim gelsin Dua ile

İnşallah ya inşallah valla şöyle çok değil istediğim 4 haftacık daha beklesin o kadar beklediler yani Allah sağ salim kucağımaza almayı nasip etsin inşallah

kızlar Yardımınıza ihtiyacım var internetten uzun arastirmalarima rağmen eşime ne gostersem internetten sipariş vermem dedi ve beni bir mağazaya götürdü tabi çok içime sinmeyerek az da olsa beğendiğim ürünler sizce nasıl fikrinize ihtiyacım var yorumlarınızı bekliyorum

Geçmiş olsun. Erken doğum yaşayabilirsin derkenki sebep neydi canım? Dün çok karnım ağrıyodu benim de ama önceki gün kontrole gitmiştim rahim ağzında falan sıkıntı yoktu o yüzden tekrar gitmedim dün sonra dinlenince geçti. Şimdi ben de tedirgin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…