- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.141
Ay ablacim ya ne kadar guzel anlatmissin gozlerim doldu okurken.insanin kendisini bulmasi ve tanimasi acisindan zorda olsa guzel bir surec degil mi?ben kesinlikle sikayet etmiyorum halimden.topigimiz minik guclu ornek ablalari varken benimki simariklik olur.ben sadece simdiye kadar ihtimal vermedim erken gelecegine.psikolojimi hep yuksek tuttum.hasta muamelesi gormeyeyim diye anneme falan gitmedim kalmak icin."bebegin zayif" ve "erken dogum riskin cok artmis"cumleleri tokat gibi carpinca kendime gelmem zor oldu haliylecunku bu noktada insan kendinde suc buluyo.demekki kendime iyi bakmamisim,dinlenmemisim,beslenmemisim diyorum.vicdan azabi yani.yoksa hersey olacagina varir.bebegimin gelmesini elbette engelleyemem vakti geldiginde cikip gelecek sipa:) dogduktan sonraki hayatimida cok merak ediyorum.hele senin yazdiklarindan sonra acaba ben nasil olucam diye dusundum
slm kızlar.kontrolden geldim.31+5 .en son 28+3 te gitmiştik.kızım 1150 gr 38 cm di.bugün 42 cm 1800 çıktıı maaşallahhh...son gittiğimden bu yana 500 gr almışım çookk mutlu oldumm allahıma şükürler olsunn...darısı başınızaa...
Farklı kişiler Can'ımayni kisimi bu fiyatlar veren.fiyatina gore elbette sagdaki.ama daha canli renklerle de yapar bence konusursan sagdakini
Ben de aynısını düşündümFiyati daja makul olanin digerinden altta kalir yani yok bence cnm
fiyatını hiç hesaba katmadan fikrimi söyleyeyim sağdaki :) soldaki çok kalabalık geldi bana :))
Evet operasyondan sonra koruyucu antibiyotik veriyorlar haklısın.pamuk sokamayacağım kadar tırnak köküne yakın batıyor. ittirsemde gitmiyor pamuk oralara maalesef. hazır anestezi alıyorken doğumla beraber yaptırıp kurtulsam şu tırnak ameliyatını diyorum ama antibiyotik kullanmam gerekirse emzirmek sıkıntı olur(
Ben de yıkamalı düşünüyorum da klasik soru takılıyor aklıma texrubesizlik diyelim kordona su geldiğinde mikrop kapıyor mu yada nasıl yikamamiz gerek
Anladım canim hayırlısı ile gelsinler sağ salim hepsini unutcazYok canim biz normal bekliyoruz.cati muayenesi olmadim daha gerci.ama doktorum 38den once yapmak istemiyo.tetiklemeye gerek yok diyo.ki benimki zsten dsyanmis kapiyanormale zorluyo anlicagin
Ben 30 haftalik hamileyim bebgim yaklasik 1 aydir asagi yerlesimli. Yatak istirahati ve progestan tb kullaniyorum( ama benim kasilmalarim birazcik olmustu). Bence jendinizi yormayin ve istirahat edin. Ayakta kalmayi tavsiye etmiyirlar bi de her zamnki gibi bol su oneriliyor. Bebeklerimiz insallah vaktiyle sagsalim gelsin Dua ileArkadaşlar meraba ya bişey sorcam 2 gün önce karın ağrısıyla gittim hastaneye 33 haftalık hamileyim bebeğin başı aşağıda rahim ağzı kapalı suyun kanaman yok dedi erken doğum yaşayabilirsin dedi ve yatışa aldı serumlar iğneler derken bu gün çıktık böyle bi durum yaşayan varmı ne yaptınız ne yapmamı önerirsiniz çok tedirgin oldum ya
İnşallah ya inşallah valla şöyle çok değil istediğim 4 haftacık daha beklesin o kadar beklediler yani Allah sağ salim kucağımaza almayı nasip etsin inşallahBen 30 haftalik hamileyim bebgim yaklasik 1 aydir asagi yerlesimli. Yatak istirahati ve progestan tb kullaniyorum( ama benim kasilmalarim birazcik olmustu). Bence jendinizi yormayin ve istirahat edin. Ayakta kalmayi tavsiye etmiyirlar bi de her zamnki gibi bol su oneriliyor. Bebeklerimiz insallah vaktiyle sagsalim gelsin Dua ile
İnşallah ya inşallah valla şöyle çok değil istediğim 4 haftacık daha beklesin o kadar beklediler yani Allah sağ salim kucağımaza almayı nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 1835070 Eki Görüntüle 1835071 Eki Görüntüle 1835072 Eki Görüntüle 1835073 kızlar bebeğimi odası geldi İnşallah saglikla zamanında gelirde içini doldurur prensesim
Teşekkür ederim canım Alfemodan kampanya vardı 5.900 den 3.500a düştü 3.500 liraya aldıkÇok güzelmiş gule güle kullansin.nerden ne kadara aldin
Geçmiş olsun. Erken doğum yaşayabilirsin derkenki sebep neydi canım? Dün çok karnım ağrıyodu benim de ama önceki gün kontrole gitmiştim rahim ağzında falan sıkıntı yoktu o yüzden tekrar gitmedim dün sonra dinlenince geçti. Şimdi ben de tedirgin oldumArkadaşlar meraba ya bişey sorcam 2 gün önce karın ağrısıyla gittim hastaneye 33 haftalık hamileyim bebeğin başı aşağıda rahim ağzı kapalı suyun kanaman yok dedi erken doğum yaşayabilirsin dedi ve yatışa aldı serumlar iğneler derken bu gün çıktık böyle bi durum yaşayan varmı ne yaptınız ne yapmamı önerirsiniz çok tedirgin oldum ya
Çok beğendim canım güle güle kullanın inşallah gerçekten zevkliymişsinEki Görüntüle 1835070 Eki Görüntüle 1835071 Eki Görüntüle 1835072 Eki Görüntüle 1835073 kızlar bebeğimi odası geldi İnşallah saglikla zamanında gelirde içini doldurur prensesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?