2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Bizde tekrar 35.haftada gidicez 1 hafta sonra bakalım ne kadar olacak ben malesef dikkat edemedim bu sefer.senin kuzuda almıştır merak etme bu dönemde çok alıyorlar. Faydası olursa banada haber et :)

Seninkisi biraz daha ayrintiliymis canım altın yastığı vs. Birde özel tasarıma giriyor tabi onun için fiyat farkı

Bizde tekrar 35.haftada gidicez 1 hafta sonra bakalım ne kadar olacak ben malesef dikkat edemedim bu sefer.senin kuzuda almıştır merak etme bu dönemde çok alıyorlar. Faydası olursa banada haber et :)
İnşallah olurda duyuru yaparım nst ye 35 de sokar seni o zman dimi

Canım haftan itibariyle dönmesi normal zaten merak etme benim durumum pozisyondan ötürü değil normal bebeklerden daha aşağıda rahim ağzıda yumuşak dedi o yüzden sıkıntı yaşadık ama yine sende dikkat et mümkün olduğuunca ayakta kalma bol su tüket Allah sağ sağlim versin kucağımıza inşallah kolay doğumlar olsun

Günaysın güzel annecikler.
İki gündür durmayan burun kanamam var üstüne de bademciklerim iltihaplanmış. Bugün idrardaki kanı sormak için doktora gidecektik zaten. Fırsat olursa kbb ye de uğrarız. Bunca zaman dikkat ettim gözümden sakındım şimdi son ayda antibiyotik mi kullanıcam ben şimdi

İnşallah olurda duyuru yaparım nst ye 35 de sokar seni o zman dimi

Bende hamileliğin ilk zamanlarında çok tükettim ananasi mideme çok iyi geliyordu .dr bişey demedi ama asistanı 35 de genelde Nst ye sokuyor dedi bakalım artık .daha uzun süre kalp atışlarını duyunca çok heyecanlı

Ayyyy hadi hayrlisiyla az kaldı valla zaman ilerledikçe daha heycan artio bende

Bol karabiberli zencfillli bal ye limon sık sıcak suya iç doğal yollarla atlatmaya çalış biz ailecek Kış boyu antibiyotik içmeyiz ihlamur zencefil bal karabiberlerle atlattik hep çok şükür.dene bence ilaç içmekten iyidir

Çok geçmiş olsun canım ya dikkat et burun kanamanı da ihmal etme

Üzülme canım önemli olan senin ve bebeğin sağlığı ilaç kullanmadan da enfeksiyon bebek için çok tehlikeli Allah korusun.Rabbim şifa versin

Günaydın sevgili hamişdaşlarım Hepimize hayırlı Kandil'ler diliyorum, Allah dua için açılan ellerimizi boşa çevirmesin inşallah. Hepimize vaktinde hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin. @Aryadeniz38 ve M melda983 arkadaşlarımıza yavrularıyla evlerine dönmeyi nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Dün bizim de kontrolümüz vardı oğlum kendini hala abi zannediyor önden önden gidiyor 2130 gram 45 cm olmuşuz Bir maaşallahınızı alırız sonraki kontrolümüz iki hafta sonra nst ye de gireceğiz çok heyecanlıyım

Evet canım bende çok heyecan yapıyorum 2 çocuklu hayat hem güzel hem yorucu olsa gerek rabbim üstesinden gelmeyi nasip etsin
Aynen büyük çocuk nasıl tepki vericek yanimizda mi uyumak isticek o emmeye uyandığında o da kalicak mi fln fln fln büyük çocuğu ihmal mi edicem endişeleri mevcut ama onları beraber görmek çok mutlu edicek bi tablo Rabbim hayirlisiyla atlatmayı nasip etsin inşallah ilkinde rahatıtim ben şimdi daha heyecanlı sende de öylemi acaba.ablasina benzicek mi die dusunuorum hepp ayyy çok heyecanlıyım daha 8 hafta var

Bhayirli kandiller canım. Bizede taktik ver kız ne yiyip içipsun bebisin tombis oluo maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…