2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kızlar şimdi doktordan geldim raporu girdi perşembeden itibaren izinli görünüyorum iki ün boşuna geldim :) bide beldn uyuşturmalı sezeryanı sordum agrı açısından daha iyi dedi hem eşimde doğuma girebilir o zaman dokunmayı hissediyorsun ama acıyı hissetmiyorsun dedi

Ay bende ekleyeyim o zaman tahin helvasini ben 1 haftada kesin 2 3 kilo alcam.nerden ne duysam gunluk menume ekliyorum hayrolsun sonum Birde dun facede bi hamilelik grubu var bi kadinin doktoru demiski cacik ye bebege kilo aldirir.buda sana sirrim olsun.kadinda pek inanmasada yaptim 1 hafta boyunca yedim diyo 400 gr almis haftada bebisi zayif olanlara duyrulur.ben okur okumaz kendimi cacik cirparken buldum

Bhayirli kandiller canım. Bizede taktik ver kız ne yiyip içipsun bebisin tombis oluo maşallah
Canım inan o kadar dikkat ettiğim söylenemez. Ama her sabah iki yumurta muhakkak yiyorum bol bol peynir tüketiyorum. Onun dışında özellikle yaptığım bişey yok. Burda arkadaşların yazdıklarını okuyunca şuçlu bile hissediyorum kendimi ben öyle dikkat edemiyorum diye ama şükür ki iyi gidiyor. Belki genetik olabilir

Maşallah kuzuya tam olarak kaç haftalikken çıktı ölçümler canım

39. Hafta da olursa benimde 5 hafta var.ben şuanda buyugunu çok düşünüyorum kardeşi gelince benden uzaklaşır mi onunla yeterince ilgilenebilir miyim diye falan kafamda milyon sorular var.şimdilik çok hevesli gelip karnım oksuyor canın kardeşim seni çok seviyorum diyor. Benim kuzu tek torun birde bütün ilgi alaka onda inşallah bu dönemi de hayırlısıyla atlatiriz.kardeşlerine alışır lar. Bunda bende diken üstündeyim erken doğum olucak diye. İlinde çok rahatım sanki hiç dogurmayacakmisim gibi :))

Cnm moralini bozma hemen belki destek beslenmeyle gecer antibiyotige gerek kalmaz. Kalsa bile uzulme bebege zarari olan bisey asla vermezler

Kendimizi mutfağa atıp cacik yiyelim bariji çıldırmış hatunlar olarak ananas ta çok iyimiş bu arada canım tabi çok yeme günde 1 dilim ye 5 gün ye mesela çok yemesinde sakinca varmış az az ama cacik denicem günde 3 kase icsem yetermiki

Benim kızımda önde gidiodu şimdi bu zmaninda gidio vicdan yaptım resmen bende 2 yumurta bol peynir yiorum hatta kızımda Kinden daha dikkatli besleniorum yapısal mi acaba bakalım çarşamba gidince nasıl olucak

Can'ım 31+4 tü dün 33+1 çıkıyor ölçümleri kuzumun

Benim kızımda önde gidiodu şimdi bu zmaninda gidio vicdan yaptım resmen bende 2 yumurta bol peynir yiorum hatta kızımda Kinden daha dikkatli besleniorum yapısal mi acaba bakalım çarşamba gidince nasıl olucak
Yapısal olabilir Can'ım merak etme. Sağlıklı olsunlar yeterki gerisi boş. Ben sırf sezaryen olacak erken alınacak diye önden gitmesine seviniyorum, yoksa önemli değil...

Can'ım 31+4 tü dün 33+1 çıkıyor ölçümleri kuzumun

Masallah canım bende sezeryan olacağım için biraz önden gitmesini isterdim nasip sağlıklı olsunlar da abisine göre iyi yinede abisi de hep 1 hafta geriden gelirdi.dr her olctugunde çok iyi diyor ölçümler kağıda görede 4 gün önde görünüyor :) 32 haftalik ti 2100gr ve 48 cm

Bende yıkayıp ütüledim üstüne örtü attım kirlenmesi diye hurctan çıkarmakla ugrasmayayim diye
ya benim bebek odamda bir mobilya kokusu var açıkcası o da gitmeden yıkamak istemiyorum.. defalarca sildim ama gitmedi mobilyada koku.. normal mobilya kokusu gibi değil daha farklı yani öneriniz varı

Canim gunde 2 kase iciyorum.eger oglen ve aksam yemegimde et yoksa o zaman iciyorum.et varsa ogunle birlikte degilde ara ogun olarak iciyorum.demir emilimini azaltmasin diye.ananasi bende cok severim hatta bayilirim.kasar(diger peynir cesitlerindende tabiki),balli sut,ceviz,2 3 ogun meyve,1 kase yogurt mutlaka tuketiyorum sali gununden beri.cacik olunca yogurt yemesende olur tabi.sali gunune kadar boyle devam asiri merakliyim

nereden ve ne kadara yaptırdn canım tadı nasıll
Canim haci seriften siparis ettim dun sabah.klasik sutlu cikolata.tadina aksam bakariz babasiylasiparis ederken bebegin adnida yaziyosun bu sekilde geliyo.24 saatte geldi.70 tanesi 50 tl.benim bebisin ne zaman gelecegi belli olmadigindan erkenden hazir tutmak istedim ki zaten 3 ay dayaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…