- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.401
Canim bizim mobilyalarin kokusuda yuzde yuz cikmadi daha.2 bucuk hafta olmustur sanirim geleli.ben yikadim utuledim minik hurclara koydum kiyafetleri.koku sinmesin diye.ya benim bebek odamda bir mobilya kokusu var açıkcası o da gitmeden yıkamak istemiyorum.. defalarca sildim ama gitmedi mobilyada koku.. normal mobilya kokusu gibi değil daha farklı yani öneriniz varı
Maaşallah Can'ım seninki de gayet iyiymiş bence maaşallahMasallah canımbende sezeryan olacağım için biraz önden gitmesini isterdim nasip sağlıklı olsunlar da abisine göre iyi yinede abisi de hep 1 hafta geriden gelirdi.dr her olctugunde çok iyi diyor ölçümler kağıda görede 4 gün önde görünüyor :) 32 haftalik ti 2100gr ve 48 cm
ya benim bebek odamda bir mobilya kokusu var açıkcası o da gitmeden yıkamak istemiyorum.. defalarca sildim ama gitmedi mobilyada koku.. normal mobilya kokusu gibi değil daha farklı yani öneriniz varı
Maaşallah Can'ım seninki de gayet iyiymiş bence maaşallahbenim de tek derdim o sezaryen olacağı için en az farkla doğsun istiyorum, çünkü 37+5 te doğabilir doktorumuzun nöbet durumuna göre. Bayram'ın gazabına uğradık maalesef
ya benim bebek odamda bir mobilya kokusu var açıkcası o da gitmeden yıkamak istemiyorum.. defalarca sildim ama gitmedi mobilyada koku.. normal mobilya kokusu gibi değil daha farklı yani öneriniz varı
Canim bizim mobilyalarin kokusuda yuzde yuz cikmadi daha.2 bucuk hafta olmustur sanirim geleli.ben yikadim utuledim minik hurclara koydum kiyafetleri.koku sinmesin diye.
ben daha başlamadım ya geri tozlanır falan diye
Evet canım bende çok heyecan yapıyorum 2 çocuklu hayat hem güzel hem yorucu olsa gerek rabbim üstesinden gelmeyi nasip etsin
Günaysın güzel annecikler.
İki gündür durmayan burun kanamam var üstüne de bademciklerim iltihaplanmış. Bugün idrardaki kanı sormak için doktora gidecektik zaten. Fırsat olursa kbb ye de uğrarız. Bunca zaman dikkat ettim gözümden sakındım şimdi son ayda antibiyotik mi kullanıcam ben şimdi
Baktım olmayacak doktora geldim faranjit olmuşum antibiyotik verdiBol karabiberli zencfillli bal ye limon sık sıcak suya iç doğal yollarla atlatmaya çalış biz ailecek Kış boyu antibiyotik içmeyiz ihlamur zencefil bal karabiberlerle atlattik hep çok şükür.dene bence ilaç içmekten iyidir
Ay bende ekleyeyim o zaman tahin helvasiniben 1 haftada kesin 2 3 kilo alcam.nerden ne duysam gunluk menume ekliyorum hayrolsun sonum Birde dun facede bi hamilelik grubu var bi kadinin doktoru demiski cacik ye bebege kilo aldirir.buda sana sirrim olsun.kadinda pek inanmasada yaptim 1 hafta boyunca yedim diyo 400 gr almis haftada bebisi zayif olanlara duyrulur.ben okur okumaz kendimi cacik cirparken buldum
Haklısın canım iltihap da tehlikeli doğru diyosun doktora geldim faranjit olmuşum antibiyotik verdi çok üzgünümÜzülme canım önemli olan senin ve bebeğin sağlığı ilaç kullanmadan da enfeksiyon bebek için çok tehlikeli Allah korusun.Rabbim şifa versin
Ayy bilmeden bebeğe kilo aldırıyomuşum :) hamilelikte cacık düşkünü oldum ben sürwkli cacık yiyorumKendimizi mutfağa atıp cacik yiyelim bariji çıldırmış hatunlar olarakananas ta çok iyimiş bu arada canım tabi çok yeme günde 1 dilim ye 5 gün ye mesela çok yemesinde sakinca varmış az az ama cacik denicem günde 3 kase icsem yetermiki
İki hafta sonra izne çıkıcam canım ama malesef olan oldu faranjit olmuşumaman canım ya, dikkat et kendine. elinde değil biliyorum ama işte yorma kendini diye diyorum. en kısa zamanda iyi ol inşallah :))
Bende oyle yapiyorum ablacim butun cekmeceler kapaklar acik havalaniyo.allahtan erken aldik bebis gelene kadar cikar insallah :)mobilyaların durduğu odanın camını açık bırak, başka bir yolunu bulamamıştım ben ::)
Canim benim erken dogum riskim var bebegim nerdeyse dogum kanalinda.vaktinde gelse keske hic takmam.ama heran gelme ihtimali oldugu icin ne kadar kilo alirsa o kadar iyi.ki birazda haftasina gore zayif bir bebekYaa bebeklerin zayifligini niye bu kadar kafanıza takıyorsunuz kiiri bebeği taşıması zor, doğurmasi zor. Doğduktan sonra alsinlar kiloları bırakın
Ay cidden mii demek ise yariyomusAyy bilmeden bebeğe kilo aldırıyomuşum :) hamilelikte cacık düşkünü oldum ben sürwkli cacık yiyorum
Canım yapcak bişi yok mecbur kalirsan icicen ilacını yanına bol vitaminlerle atlatirsinBaktım olmayacak doktora geldim faranjit olmuşum antibiyotik verdi
Off ben napcam şimdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?