2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ya benim bebek odamda bir mobilya kokusu var açıkcası o da gitmeden yıkamak istemiyorum.. defalarca sildim ama gitmedi mobilyada koku.. normal mobilya kokusu gibi değil daha farklı yani öneriniz varı
Canim bizim mobilyalarin kokusuda yuzde yuz cikmadi daha.2 bucuk hafta olmustur sanirim geleli.ben yikadim utuledim minik hurclara koydum kiyafetleri.koku sinmesin diye.

Maaşallah Can'ım seninki de gayet iyiymiş bence maaşallah benim de tek derdim o sezaryen olacağı için en az farkla doğsun istiyorum, çünkü 37+5 te doğabilir doktorumuzun nöbet durumuna göre. Bayram'ın gazabına uğradık maalesef

ya benim bebek odamda bir mobilya kokusu var açıkcası o da gitmeden yıkamak istemiyorum.. defalarca sildim ama gitmedi mobilyada koku.. normal mobilya kokusu gibi değil daha farklı yani öneriniz varı

Dolapların kapağını açık bırak canım ve cami açık tut koku geçer umarım

İnşallah hayırlı zamanlarda dogar lar canım

Evet canım bende çok heyecan yapıyorum 2 çocuklu hayat hem güzel hem yorucu olsa gerek rabbim üstesinden gelmeyi nasip etsin

eder kuzum eder, merak etme. içini ferah tut. amaaaa biraz zaman geçtikten sonra 'tek çocuk hiç çocuk ' lafını anlayabiliyorsun :))) dünyadaki tek gerçek mucize onlar :) baksana bana, doyamadım doğurmaya :))

aman canım ya, dikkat et kendine. elinde değil biliyorum ama işte yorma kendini diye diyorum. en kısa zamanda iyi ol inşallah :))

Baktım olmayacak doktora geldim faranjit olmuşum antibiyotik verdi
Off ben napcam şimdi ya

Yaa bebeklerin zayifligini niye bu kadar kafanıza takıyorsunuz ki iri bebeği taşıması zor, doğurmasi zor. Doğduktan sonra alsinlar kiloları bırakın

Üzülme canım önemli olan senin ve bebeğin sağlığı ilaç kullanmadan da enfeksiyon bebek için çok tehlikeli Allah korusun.Rabbim şifa versin
Haklısın canım iltihap da tehlikeli doğru diyosun doktora geldim faranjit olmuşum antibiyotik verdi çok üzgünüm üşütmüşsün kendine bakmamışsın falan dedi bi de ya drnir mi öyle

Ayy bilmeden bebeğe kilo aldırıyomuşum :) hamilelikte cacık düşkünü oldum ben sürwkli cacık yiyorum

Yaa bebeklerin zayifligini niye bu kadar kafanıza takıyorsunuz ki iri bebeği taşıması zor, doğurmasi zor. Doğduktan sonra alsinlar kiloları bırakın
Canim benim erken dogum riskim var bebegim nerdeyse dogum kanalinda.vaktinde gelse keske hic takmam.ama heran gelme ihtimali oldugu icin ne kadar kilo alirsa o kadar iyi.ki birazda haftasina gore zayif bir bebek

Kızlar bende dün sancıyla hastaneye gittim çatı muaynesi yapıldı Ultrasonda baktılar Allahtan doğum başlamamış ntsye bağlandım sancı yüksek aralıkta çıkmadı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ondam karnım ağrıyormuş çatım çok darmış istersen baska doktora git sor dedi doktor çok zor normal doğum yapman dedi kendi doktorum değildi erkek doktordu şimdi iyiyim ama çatı muaynesi canımı çok yaktı perşembe günü kendi doktoruma gidicem bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…