2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar sezeryan adet tarihine göremi yapılıor yoksa bebeğin ultrason yaşına göremi.?? Bilgisi olan var mı acaba

Günaydın sevgili anneler tatlı bebişler, dilerim güzel bir gün olsun.
perşembe günü kızımızı görmeye gittik, gelişimi 10 gün gerideymiş, ''yeme içmene dikkat etmiyor musun yemiyor musun?''
diye sordu doktor. gayet iyiyim halbuki yeme konusunda bir sıkıntım yok. tombalak bir bebek olmayacakmış ancak üç kilo olurmuş. açlık tokluk yeniden bakıldı şeker sınırın üzerinde olduğu için. bu sefer sonuçlar biraz daha iyiydi şükür. perhize devam. cumartesi tekrardan bir kontrolden geçeceğiz, inşaallah kızımız arayı biraz olsun kapatır. tüm annelere huzur diliyorum, sağlıkla gelsin bebişlerimiz.

Tesekkur ederim tecrubeni paylastigin icin.Ben banyo kopugu sivi sabun gibi seyleri sevmiyorum kendim beyaz sabundan baska kullanmam yada dogal sabun ama dedigin gibi bebegin cildi hassas o yuzden en iyi ne olur bilemiyorum

İlk başta iyi gelmeyebilir o sabunlar . Bende doğal sabun zeytinyağlı lavantalı defne kullanırım saçima vücuduma. Oğluma da öyle kullanıyorum. Ama ilk başta mecbur köpük. Sende bazen kullan bazen kullanma en az 2 yıl sabun kullanamazsin. Ciltleri yağlı olmadığı için fln zarar verir bizim kullandığımız sabunlar. Sonra başlarsın sende . Ben sonrasında başladım oğlumun da suan saçına vucuduna sabun kullaniyorum

gunaydın kızlar benim elim ayağım çok fena şişti belimde boynumda heryerimde ağrı var bgn 34. haftaya girdik ve sanırım en zor günler bu dönemler hamilelikte

Günaydınlar hamiskolar bugün hayatımda ilk kez süt le kahvaltı ettim bünye alışkın deil ama yapcak bişi yok çayın demligi dokulunce elden ne gelir.Sayesinde iyi bişi yapmış oldum
Afiyet bal olsun yarasın kuzucuğa :)
Ben hamilelikten önce çok süt içerdim hamilelikte hiç canım istemedi ama şimdi şimdi tekrar canım istemeye başladı. Tahıl gevreklerinden aldım akşamüstü acıkınca sütle onlardan yiyorum şimdi

gunaydın kızlar benim elim ayağım çok fena şişti belimde boynumda heryerimde ağrı var bgn 34. haftaya girdik ve sanırım en zor günler bu dönemler hamilelikte
Tuzu kesip bol su içiyo musun canım?
Gerçi hamile kaldığım gün tuzu minimuma indirdim suyu maksimuma çıkardım ama gel gör ki az da olsa ellerim biraz da ayaklarım şişiyor yine de. Çaresi yok demek ki

bende deterjanla silmiştim sonra iki kez duruladım. geçen gün sirkeli su le sildi kapakları da açık birde bebek şampuanı ile sileyim bari

ayy ne güzel mis mis olmuşş ellerine sağlıkk

Kizlarr nasilsiniz bebisleriniz nasil Ben izne ayrildinm evde yatiyorum bunseferde tembellestim ya
ah ah keşke bende ayrılabilsem gelecek hafta resmi iznim başlıyor müdürüme söyledim e haftaya ayrılacak değilsin ya sonuna kadar kullanmalısın napraız biz burada vs gibi konuştu canımı sıktı gitmek istesemde tavırlanacak belli

ya benimde ayaklar aşırı şiş eller de iş yerinden eve gidince çok fena oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…