2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
tamam canım öyle yaparım o zaman sebamed alayım ben teşekkür ederim.

benimkide elimi kolumu karnıma dayadığım anda çıkıyo piyasaya :)))) iktiriyo birde cansız bişiy degsin sürekli tekmeliyo çok komik mesela işyerinde karnımı masaya dayayıpp hhooopp başlıyor aralıksız orayı tekmelemeye
sanada geçmiş olsun cnm.. rabbim şifa versin. dikkat et kendine cnm.

ben mayababyden aldım nevresim takımı ama benimkisi 500 e geldi cibinlik dahil benimkisine bir de benimkisi şu fırfırlılar var görmüşsündür pudra pembe onlardan inş.kullanmak nasip olur.

hanımlar şişlikler konusunda içiniz rahat olsun hiç birimizin şişliği 36 numara ayakkabıdan 43 e çıkacak kadar şişmedik. apartmanımda bi arkadaş söyledi ellerini kullanamamış ekmeği tutamadığı için bşkası yedirmiş. ee ufak tefek sıkıntılar olacak. bende oturdummu kalkamıyorum 15 dk sürüyo açılması. yattıgım zaman ne dönebiliyorum nede kendimi ileri geri çekemiyorum canım çok acıyor. ama oğluşumun kıpırtısıı herşeye değer

gunaydın kızlar benim elim ayağım çok fena şişti belimde boynumda heryerimde ağrı var bgn 34. haftaya girdik ve sanırım en zor günler bu dönemler hamilelikte
bu şişmeler olurmuş ama yinede sen dikkat et tuzsuz ye bol su iç Ancak elde ve yüzde şişme, şiddetli başağrısı, sinek uçuşması, şimşek çakması, şişmelerin 2-3 gün gibi bir süre içinde aniden artması, karın ağrısı, bulantı-kusma, kendinizi hasta hissetme gibi durumlarda preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) söz konusu olabileceğinden doktorunuza başvurmalısınız.

sezeryanda bebeğin önden gitmesinin faydası nedir acaba ya benim bebişte biraz önce sezeryan olucam kısmetse

Aynı endişeler bende de mevcut acaba oğluma daha az ilgi gösterir miyim? Onu ihmal eder miyim?
Oğlum 9 yaşında olmasına rağmen şimdiden benimle pazarlık yapıyo. Daha aklı başında şeyler istiyo ama. Bende onunla daha rahat konuşabiliyorum, anlayabiliyor beni. Örneğin geçen gün TV izlerken bir anne doğuma gidiyordu ağladım, ona da anlattım bende doğuma giderken ağlayabilirim buna hazırlıklı ol. Ağlamam mutluluktan, kardeşine kavuşacağımız için falan diye anlattım. O da bende ağlarım o zaman dedi

cok sukur şimdilik sadece şişme insallah devamı gelmez

sezeryanda bebeğin önden gitmesinin faydası nedir acaba ya benim bebişte biraz önce sezeryan olucam kısmetse

Canım benim ilk gebeliğim de plesenta dekolman oldum yani bebeğim eşten ayrıldı o an ikimizin de hayatı tehlikeye girdi çok şükür ikimizde sağ salim kurtulduk.şimdi gebeliğimin başından beri bu risk var yani erken doğum riski 40 haftayı tamamlamam çok zor zaten riske atmam. Şimdi ne kadar kilo aldırırsam kardir diye düşünüyorum bebeklerde genelde son haftalarda kilo alıyor zaten.

Günaydın kuzularin güzel anneleri
Bol tekmeli güzel haberli bir hafta olsun inşallah ben bu hamileligimde acayip süte takmış durumdayım günde neredeyse 1 lt soğuk süt içiyorum
Ayyy ben kızımda 1 bardak içtim onuda mecburoyetten açıkçası şimdi çok az içtim ama çok yoğurt yiorum açıkçası o yüzden kasmiorum süt ü

Ya ben doğuma giderken bu yüzden kızımı babama dışarda oyalamasini soylicem beni öyle görmesin istiorum ya.ben kesin onu görüncedaha çok ağlarım offff napicam

Sağol canım çok tatlılar dimi. Benimki de pijamanın donun falan lastiği üstüne gelirse orayı tekmeliyo sürekli :)

Güzel anneler bir sorum olacak sürekli hapşuruyorum durduramıyorum duyanlar görenler de böyle hapşurmaya devam edersen bikaç güne doğurursun diyolar. Bu işin doğruluk payı var mıdır? Varsa ne yapmam lazım

Günaydın.biz kızımla sınavlara gittik geldik teyzeleri.ama artık zorlanıyrm sanırım eskisi gibi hızlı yürüyemyrm ve karnım gergide gibi hissediyrm.şu An 57 kiloyum hedef 60. Kızımı görmeye de gidemyrm malum sınavlardan. Ama bi eli maşalı da benim kız matsiyahoje iyi arkadaş olurlar seninkiylede.hiç durmuyo bazen uyusun die bekleyip öyle ders çalışyrm.notlarımı yırttığı günleri de görürüm inş:) bizden bu kadar....öpyrz hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…