- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.581
Maşallah size
İnşallah canım benimmm. Valla 4 Mayıs'ta ki kontrolde 1.750 gr 42 cmdi. Tahminimce şuan 2.250 falan olmuştur :)) öğrenince yazarımm :)) ama ben hala +9'umGüzel haberler alırsın inşallah. Maşallah kocaman olmuş bebişkaç kilo acaba
ayy ne güzel mis mis olmuşş ellerine sağlıkk
Fazlası bile olmuştur maşallah kuzuya. Kontrol sonrası etiketle beni canımİnşallah canım benimmm. Valla 4 Mayıs'ta ki kontrolde 1.750 gr 42 cmdi. Tahminimce şuan 2.250 falan olmuştur :)) öğrenince yazarımm :)) ama ben hala +9'um
Günaydın canım ben devlet hastanesine sormuştum tam 32+0 da gel dediler. Hatta eşin bile gelsr veririz dediler öyle yaptık biz de. Daha erken alanlar da var. Ama bildiğşm kadarıyla 32+0 da almazsan sonra izin otomatik başlıyo.günaydın temmuz anneleri
ağustos anneleri gbundan geliyorum ama benim doğum tarihim nasipse 20-21 temmuz olacaksize sorum olacak çalışan hamileler 32. haftadan sonra aldığımız çalışabilir raporunu 31. hafta gitsem verilir mi yoksa 32ye girmiş mi olmam gerekiyor? sürekli izin alma imkanım olmuyor o yüzden alan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Tamam canım benim :))Fazlası bile olmuştur maşallah kuzuya. Kontrol sonrası etiketle beni canım
benim doktorum raporu hesaba kattı mı katmadı mı bilmiyorum ama takvimine bakıp 25inden sonra gel dedi ama o zamn da 30+2 oluyorum o zamanda erken oluyor en iyisi 31+ olunca gideyim ben yoksa izin alamam zaten izin de vermiyor iş yeri rapor alıorum her gidişimdeGünaydın canım ben devlet hastanesine sormuştum tam 32+0 da gel dediler. Hatta eşin bile gelsr veririz dediler öyle yaptık biz de. Daha erken alanlar da var. Ama bildiğşm kadarıyla 32+0 da almazsan sonra izin otomatik başlıyo.
GünaydıııınGÜNAYDIIINN güzel anneler nasılsınız..
bebişler tekmeliyor mucanınızı acıtıyor mu.. :)
tuzu nerdeyse hiç kullanmıyorum cnm bu hafta başladı şişmeTuzu kesip bol su içiyo musun canım?
Gerçi hamile kaldığım gün tuzu minimuma indirdim suyu maksimuma çıkardım ama gel gör ki az da olsa ellerim biraz da ayaklarım şişiyor yine de. Çaresi yok demek ki
Sen yine de araştır tabi ama sata göre 32+0 ı geçmeden git bencebenim doktorum raporu hesaba kattı mı katmadı mı bilmiyorum ama takvimine bakıp 25inden sonra gel dedi ama o zamn da 30+2 oluyorum o zamanda erken oluyor en iyisi 31+ olunca gideyim ben yoksa izin alamam zaten izin de vermiyor iş yeri rapor alıorum her gidişimde
devamlı işte masa başı oturmakta bizi zorluyo sanırım bgn resmen ruh gibiyim işteya benimde ayaklar aşırı şiş eller deiş yerinden eve gidince çok fena oluyorum
Kaçış yok demek ki canım bende de durum aynı. Sandaletle geziyomtuzu nerdeyse hiç kullanmıyorum cnm bu hafta başladı şişme(
benimde bayadır var şişme. iş yerinde çok oluyor sürekli oturmaktan. ama eve gelip ayaklarımı uzatınca geçiyor birazda olsa. yüsüklerimi hiç takmıyorum artık.tuzu nerdeyse hiç kullanmıyorum cnm bu hafta başladı şişme(
Günaydıııın
Ben hasta yatıyorum antibiyotikleri yutup yutup geri yatıyorum
Ama bebiş iyi çok şükür.tekmeyi bırakto bayadır. Dönüyo sağa sola bol bol. Yeni oyun öğrendi yan yatınca yatağı itiririyo? göbeğimin üstne kolumu koyarsam kolumu ittiriyo, babası eliyle bastırıyo hemen babasının elini ittiriyo. Böyle dünyayla kavgalı hiç kimseye eyvallahı olmayan bi tip oldu çıktı kerata
Günaydınlar hamiskolarbugün hayatımda ilk kez süt le kahvaltı ettim bünye alışkın deil ama yapcak bişi yok çayın demligi dokulunce elden ne gelir.Sayesinde iyi bişi yapmış oldum
tamam canım çok sağolSen yine de araştır tabi ama sata göre 32+0 ı geçmeden git bence
Canım çok güzel hayırla sağlıkla kullan inş. Da dışındaki o minder içten takılacaktı öylesine mi taktınız
muhtemel doğum tarihinizi ne olarak belirlediyse ona göre haftası belirlenebilir.sizinkini neye göre belirledi ultrasona göre mi?Kızlar sezeryan adet tarihine göremi yapılıor yoksa bebeğin ultrason yaşına göremi.?? Bilgisi olan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?