2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

hahahayyy ilahi eşin :)) güldürdünüz beni :) çok yaşayın emi :) düdüklü kullanmasını bilen erkek te kolay çıkmaz hani
:))

Kizlar ben dayanamayip doktora gittim az hissediyodum hareketlerini 2300 gr olmus oğlum cok sukur basi vajinadaymis ondan cok wc ye gidersin ve agri hissedersin dedi

kızlar 32. haftanın bitmesine yakın veriliyormuş rapor benim merak ettiğim 37. hafta bitince de rapor falan veriyor muyuz izne ayrılacağımıza dair bilen var mı?
Eger 32 haftada calisir raporu aldiysan sonra calisamaz raporu tekrar aliniyo

Sevgili hamişler 31 haftaligim ve 2 gundur cati kemiklerim ( bikini bokgesi ve alt vagen bolgesi) agriyor sizce bu haftada olur mu??

Slm güzel anneler 34 haftalık hamişim bugün doktora gittim bu güne kadar herşey uyumlu iken doktorum ultrasonda 33haftalık görünüyor dedi suyu iyi dedi bu bi sıkıntı mı olabiliyor mu kilosu 2175dedi az mı sizce doktorum çok yorum yapmadı ve artk haftada bi geliceksin dedi nts var haftaya daha erken değil mi sizler başladınız mı ntsye ben mi panik yapıyorum yoksa bi problem mi var korkuyorum

M melda983 ve @Aryadeniz38 nerelerdesiniz canım nasılsınız

Iyiyiz hamdolsun teyzeler. Yavas yavas toparlaniyor yavrum. Küvöz içi oksijene geçti hamdolsun. Dua edin tekrar gerilemesin durumu. Daha önce yaşamıştık malumunuz. Korka korka gidiyorum hergün. Mübarek gunlerdeyiz. Yavrularınıza dua ederken Rana ve Arya yı da hatırlayın, hep iyi haberler versin bize doktorlar inş.

insanbuL nasılsın, herşey yolunda mı??
Eve dönüş yolundayim evim evim canim evim çok özledim vallahi
Sizler neler yaptınız bakalım? Var mı güzel zel güzel haberler?

Beni çok iş bekler. ogluslarimin odasini hazır edeceğim.sinavlarim var. Yeni ciciler aldım minigime. Onları yıkar hazırlarim.

Ha bu arada tuvalet eğitimi için senin ve diğer annislerin bilgilerine muhtacim. Ne zaman ve nasıl bir yol izlemeliyim. Doğumla birlikte bana bu eğitim zorluk yaşatır mi güzel annişler oğlum ağustosta iki yaşını dolduracak...

Canmgozun aydin bence hersey yolunda gozukuyor ... rutin bu sekilde nstde, 1 haftaluk gerilik onemli defil diye biliyorum ultrason tarti degil ortalamaa bisi veriyor icini ferah tut

Slm kızlar ben grubu bir süredir takp ediyordum üye olalı birkaç gün oldu bende de iki gündür kuyruk sokumunda bi alt tarafımda ağrı var 32. Haftadayım kendimi biraz yormuştum ondan mı benimle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var mı?

Ben de biraz once ayni sikayetlerimi yazdim 31 haftaligim. Benimde aynen bu aralar sklasti. Ozellikle oturup sagsola donerken bikini vagen kemikleri ve kuyruk sokumum agriyo. Bi de benim bebegin basi biraz asagida o yuzden istirahat halindeyim iş yapmiyorun. Ama biraz once internetten baktim bu cati agrisi oluyo galuba bu haftalarda baslarmis . Tecrubeli hamislerden yorum gelir

Canım iyi yolculuklar ewinde sağlıkla ulaş inşallah. Ben 2 yaşını ağustosta bitircek se erken derim konuşma ve tuvalet tutma durumu orantılı eğer dil gelişimi iyiyse hazır demektir.ben 2 yaşından itibaren 3 kere denedim 2.5 yaşında 1 günde bitirdi hazır olmadıysa ztn kabul etmio yapmayı bi dene istersen ama bence zor olur şimdi erken gbi

Çok sevindim canım.i inşallah kısa zamanda çok cok iyiye gider kuzucugun. Kavuştuğunda bu günlerin acısını tatlı tatlı çıkaracağın günler yakın olsun dualarımla..

Ankarada bi arkadaşım 22 aylıkken başlamalisin vaktini geçirme dedi. Doğumda yakın. Beni strese soktu. Bezini doldurduğu zaman kendisi gelip. Söylemeye başladı son günlerde. Ama sanki hazır d eğil gibi.

Ben sorunlu anne evet topige geldim anlaşıldığı üzere
Peki tecrübeli ve bilgili annişler oğlum ağustosta 2 yaşını dolduracak ya hani, yatağı için fikir alışverişinde bulunduk. Kimi çocuk küçük yatagi yarı ortopedik olmalı dedi, kimi beş yaşına kadar yarı ortopedik sonrasında tekrar tam ortopedik yatak almak zorunda kalacaksınız,uzun sure yarı ortopedik te yatamaz rahatsız eder dedi. Açıkçası kafası karışık döndüm mağazalardan. Bu hafta yatağını alicaz. İki defa yatak alma fikri bana cok uzak.ileriye yönelik bi oda beğendik. Sizler neler yaptınız acaba?
D Daisymom denizbatiekin idilduam HejaR12 @gvn1907 tulaykavas ve bizim gibi çok çocuklu olup etiketleyemedigim annişler

B Beydammm canlar kuyruk sokumundaki ağrıdan bende muzdaribim. Doğum yaklaşıyor. Bedenimiz bebişin doğumu için kendini hazırlıyor yavaş yavaş yer açıyorlar :) geceleri yatakta dönmek bile zor bir oluyor bu ağrı yüzünden.

İs yerinin insiyatifinde olur mu ya bu yasal hak yani en azindan ben öyle biliyorum belediyede calisiyorum bizde cok sukur boyle

Canım asıl amaç şu 16 haftalık izin sürende iş veren sigorta primini ve maaşını ödemek zorunda değil nedeni de 4 aylık izin sürende iş kaybına uğruyor ve belki senin yaptığın iş için yerine eleman almak zorunda oluyor, bu sorumluluğu işvereni ve çalışanı korumak adına devlet alıyor ve sigortan yatarak maaşını devlet vermiş oluyor ve ne işverenin cebinden para çıkmış oluyor ne de senin kaybın oluyor... Uygulamada firmalar ya ödeme yapmıyor sen devletten alıyorsun, ya da hem sgiortanı hem maaşını veriyor. Sonuçta onların senin paranı yatırması senin bu ödeneği almana engel değil, yani devlet burda çalışanın yanında eğer şirketin senin maaşını ve sigortanı ödedi diye devlet sana bu parayı ödememezlik yapmıyor....Özel şirketlerde şu talepte olabiliyor; işveren diyorki ben senin maaşını sigortanı yatırayım ama sen bu parayı aldığında şirkete ödeyeceksin. Çok şükür benim firmamda birşey demedi patronum ben senin sigortanı, maaşını yatıracağım aldığın parada bebeğin ben karışmıyorum dedi Ama dediğim gibi bu para zaten Analık geçici iş göremezlik ödeneği ve çalışamadığı ve maaşını almadığı günlerde anneyi ekonomik için mağdur etmemek için...Yani işveren senin maaşını vermeyebilir

Kızlar biz hazırlaklara başladık Tüm organizasyonu annem ve biz yapacağız. Hastahane odası süslemesi, taç, terlik, çikolata süslemesi vs fikir almak isterseniz ig de takip edebilirsiniz acemi.annelik.halleri

Eklentiler

• IMG_2681.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_2683 (1).webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_2681 (1).webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_2685.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_2686.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_2689 (1).webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_2686 (1).webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_2685 (1).webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_2689 (2).webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_2689 (3).webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_2686 (3).webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_2685 (3).webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_2683 (3).webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_2681 (2).webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 100
2 yaşına girecek olmasından çok nekadar hazır olduğu önemli. Hem küçük bir bebek girecek onunda hayatına üzerine hemen tuvalet eğitimi verirsen 2sini kaldıramaz aynı dönemde. Biraz bekle derim, enazından eylül sonuna yada diğer yaza doğru. Tam anlamıyla hazır hissedersen başlarsın, başlayıp bırakmak hata olur.

Yaaa masallah o zaman senin patrona cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…