- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.901
Bence 2 yaşını doldurmali her cocuk farklıdır bide sen bi dene ztn hazirsa 1 gün de halloluo ama benim nacizane fikrim çok erken ben olsam tenezzül etmem yipranirim çünkü yapamaz daha ya.biz 2.5 da hazır olduk o zman a kadar 2 kere denedim yapamadık ben sinir olduğumla kaldımAnkarada bi arkadaşım 22 aylıkken başlamalisin vaktini geçirme dedi. Doğumda yakın. Beni strese soktu. Bezini doldurduğu zaman kendisi gelip. Söylemeye başladı son günlerde. Ama sanki hazır d eğil gibi.
Yaaa masallah o zaman senin patrona cok iyi
Ankarada bi arkadaşım 22 aylıkken başlamalisin vaktini geçirme dedi. Doğumda yakın. Beni strese soktu. Bezini doldurduğu zaman kendisi gelip. Söylemeye başladı son günlerde. Ama sanki hazır d eğil gibi.
Kuzucuğum ben maalesef beşik falan alamayacağımBen sorunlu anne evet topige geldim anlaşıldığı üzere
Peki tecrübeli ve bilgili annişler oğlum ağustosta 2 yaşını dolduracak ya hani, yatağı için fikir alışverişinde bulunduk. Kimi çocuk küçük yatagi yarı ortopedik olmalı dedi, kimi beş yaşına kadar yarı ortopedik sonrasında tekrar tam ortopedik yatak almak zorunda kalacaksınız,uzun sure yarı ortopedik te yatamaz rahatsız eder dedi. Açıkçası kafası karışık döndüm mağazalardan. Bu hafta yatağını alicaz. İki defa yatak alma fikri bana cok uzak.ileriye yönelik bi oda beğendik. Sizler neler yaptınız acaba?
D Daisymom @batidenizidilduam HejaR12 @gvn1907 @tulaykavas ve bizim gibi çok çocuklu olup etiketleyemedigim annişler
Anam o ne güzel bir patronmuş öyleCanım asıl amaç şu 16 haftalık izin sürende iş veren sigorta primini ve maaşını ödemek zorunda değil nedeni de 4 aylık izin sürende iş kaybına uğruyor ve belki senin yaptığın iş için yerine eleman almak zorunda oluyor, bu sorumluluğu işvereni ve çalışanı korumak adına devlet alıyor ve sigortan yatarak maaşını devlet vermiş oluyor ve ne işverenin cebinden para çıkmış oluyor ne de senin kaybın oluyor... Uygulamada firmalar ya ödeme yapmıyor sen devletten alıyorsun, ya da hem sgiortanı hem maaşını veriyor. Sonuçta onların senin paranı yatırması senin bu ödeneği almana engel değil, yani devlet burda çalışanın yanında eğer şirketin senin maaşını ve sigortanı ödedi diye devlet sana bu parayı ödememezlik yapmıyor....Özel şirketlerde şu talepte olabiliyor; işveren diyorki ben senin maaşını sigortanı yatırayım ama sen bu parayı aldığında şirkete ödeyeceksin. Çok şükür benim firmamda birşey demedi patronum ben senin sigortanı, maaşını yatıracağım aldığın parada bebeğin ben karışmıyorum dediAma dediğim gibi bu para zaten Analık geçici iş göremezlik ödeneği ve çalışamadığı ve maaşını almadığı günlerde anneyi ekonomik için mağdur etmemek için...Yani işveren senin maaşını vermeyebilir
Sağol canım,daha güzelleri senin olsun:)çok güzel olmuş hazırlara taş çıkarır.ellerine sağlık
Çok teşekkür ederim rahatladımCanmgozun aydin bence hersey yolunda gozukuyor ... rutin bu sekilde nstde, 1 haftaluk gerilik onemli defil diye biliyorum ultrason tarti degil ortalamaa bisi veriyor icini ferah tut
Geçmiş olsun tommikim dikkat et kendine
Burçlara yerleştireceğim Can'ım ben
O zaman sorun olmaz biiznillah
Hah aynen en mantıklısı kuzum
O tatlı tatlı yetin inşaallah
Ben de hacışerif düşünüyorum
Annesi dikkat eder
Düzelir inşaallah
Sağlık olsun inşaallah
Ay Can'ım doktor ne derse onu yap
Duamız seninle
Can'ım bu çatı acılı Bi şey mi yahu
Sabretsin kuzucuklar biraz daha
Maşallah sizeee
Oh oh maşallah Bebişlere
aha hasa oturanboğamı
Ay bebiş bebiş annesi
Rabbim en kisa zamanda kucağına almayi nasip etsin canim Allahın izniyle bebisin çıkıcak en kisa zamanda.sut için incir çok faydalı 2 incir akşamdan suya koy onu sabah iç diğer 2 sinde ye bol bol su iç.gelucek inşallah sütün.bide hurma ye Medine hurması ama arkasından bol su iç lütfen su önemli süt oluşumundaHepinizi etiketleyemiyorum guzel anneler hepinizden Allah razi olsun dun sabah sunni sanciyi aldik mecbur kendi sancim olmadigi icin ama sunni de kar etmedi doktorum hic acilma olmadigi icin mecburi sezeryana aldi spinal anestesi ile dogumum gerceklesti bebisimide suan kuveze koydular suyumuz erken geldigi icin enfeksiyon riski ve cigerleri icin ama umutlu konusuyorlar sanirim cok durmayacak ins kucagimizada bi an onve alirlar yanliz sutum gelmiyo kizlar tecrubeli anneler ne yapmam lazim surekli sagiyorum ama henuz bisi yok 12 saat okdu dogum edeli bebisimi daha fszks bekletmek istemiyorum fikirlerinize ihtiyacim var
Slm güzel anneler 34 haftalık hamişim bugün doktora gittim bu güne kadar herşey uyumlu iken doktorum ultrasonda 33haftalık görünüyor dedi suyu iyi dedi bu bi sıkıntı mı olabiliyor mu kilosu 2175dedi az mı sizce doktorum çok yorum yapmadı ve artk haftada bi geliceksin dedi nts var haftaya daha erken değil mi sizler başladınız mı ntsye ben mi panik yapıyorum yoksa bi problem mi var korkuyorum
Biz hastaneye geldik bakalım iyi hberlerle çıkalım inşallah
Günaydın kontrolümüze gittik en sonunda 1 aydır görmeyince son günler geçmek bilmedi 30+1 haftada 1500 gr olduğunu söyledi. Burada yazan arkadaşlara göre biraz az geldi kilosu inşallah normaldir.
Hepinizi etiketleyemiyorum guzel anneler hepinizden Allah razi olsun dun sabah sunni sanciyi aldik mecbur kendi sancim olmadigi icin ama sunni de kar etmedi doktorum hic acilma olmadigi icin mecburi sezeryana aldi spinal anestesi ile dogumum gerceklesti bebisimide suan kuveze koydular suyumuz erken geldigi icin enfeksiyon riski ve cigerleri icin ama umutlu konusuyorlar sanirim cok durmayacak ins kucagimizada bi an onve alirlar yanliz sutum gelmiyo kizlar tecrubeli anneler ne yapmam lazim surekli sagiyorum ama henuz bisi yok 12 saat okdu dogum edeli bebisimi daha fszks bekletmek istemiyorum fikirlerinize ihtiyacim var
Biz hastaneye geldik bakalım iyi hberlerle çıkalım inşallah
Hepinizi etiketleyemiyorum guzel anneler hepinizden Allah razi olsun dun sabah sunni sanciyi aldik mecbur kendi sancim olmadigi icin ama sunni de kar etmedi doktorum hic acilma olmadigi icin mecburi sezeryana aldi spinal anestesi ile dogumum gerceklesti bebisimide suan kuveze koydular suyumuz erken geldigi icin enfeksiyon riski ve cigerleri icin ama umutlu konusuyorlar sanirim cok durmayacak ins kucagimizada bi an onve alirlar yanliz sutum gelmiyo kizlar tecrubeli anneler ne yapmam lazim surekli sagiyorum ama henuz bisi yok 12 saat okdu dogum edeli bebisimi daha fszks bekletmek istemiyorum fikirlerinize ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?