- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.841
Ellerine sağlık canım teşekkür ederimEvet canım kendim yaptım instagramda sordum 100 tl dedi dedim kendim yaparım gittim malzrmeleri aldım 35 tlye mal ettim baktığımdanda bin kat güzel oldu:)) eşimde beceremezsin demişti ona inat yaptım sırf:)) daha güzelleri senin olsun canım:)
çok güzel olmuş hazırlara taş çıkarır.ellerine sağlıkKızlarrr nasıl olmuşşş kendim yaptım kızımaaa
Yüzsüzlük değil canım begendiysen ne mutlu bana aklıma geldikçe yazarım yinehayal uyuyor evet yinede devam edelim daha farklı bişiy buluruz belki :) ne yüzsüzüm yahuu
Benim buralarda malzemelerini satan bir yer yok, internetten hazır olanları isterim. Ellerine sağlık canımistenirse geliyor tabi ama pahali oluyor.herseyini ben alip yaptim
Kizlar ciktik kontrolden biz.2150 gr dan 2366 gr olmus 1 haftada.doktorum iyi dedi.boyumuzda 47 cm.guzel dinlenmissin dedi gecen haftaya gore kafasini daha iyi gormus.cok sevindim icim rahatladi.nst mizde iyi cikti.haftada 1 mutlaka gorusucez artik.Dua edenden etmeyenden Allah razi olsun
Maasallah canim cok sevindim banada doktor buay yemene icmene dikkat et 3 kg mi gecerse iyi olur dedibende zorunlu isler disinda kendimi yormamaya dikkat edicemKizlar ciktik kontrolden biz.2150 gr dan 2366 gr olmus 1 haftada.doktorum iyi dedi.boyumuzda 47 cm.guzel dinlenmissin dedi gecen haftaya gore kafasini daha iyi gormus.cok sevindim icim rahatladi.nst mizde iyi cikti.haftada 1 mutlaka gorusucez artik.Dua edenden etmeyenden Allah razi olsun
Ben de dun aldım tam 32+0 da.. dr'um tam 32 de gel demişti çünkütamam canım çok sağol
Kizlar ciktik kontrolden biz.2150 gr dan 2366 gr olmus 1 haftada.doktorum iyi dedi.boyumuzda 47 cm.guzel dinlenmissin dedi gecen haftaya gore kafasini daha iyi gormus.cok sevindim icim rahatladi.nst mizde iyi cikti.haftada 1 mutlaka gorusucez artik.Dua edenden etmeyenden Allah razi olsun
bende 32+0 da gideyim o zaman doktorum onu hesap edemedi sanırım 1 hafta öncesinden çağırması saçma çünküB3nim
Ben de dun aldım tam 32+0 da.. dr'um tam 32 de gel demişti çünkü
Ben deneme yapmaya bile cesaret edemedim tüüü banaHiç sormaaa ne hamarat ne hamaratöyle deneme yaptım ama ufaktan becerdim sanırım daha güzelleri senin olsun hayatımmm
Ilk defa duydum canim bende merak ediyorum dogum parasi nasil hesaplaniyor
maaşın ne kadar görünüyorsa sgk da onun 2/3 lük kısmını 4 aylık toplam olarak izinin bitince ziraat bankasına kimliğin ile gidip alabiliyorsun.. ama aydan aya istersen iş yerinle görüşüp dilekçe verilirse sgk ya alabilirmişiz.Ilk defa duydum canim bende merak ediyorum dogum parasi nasil hesaplaniyor
benim 32 + 0 pazara geliyor.. bir gün sonra alabileceğim sorun olurmuB3nim
Ben de dun aldım tam 32+0 da.. dr'um tam 32 de gel demişti çünkü
nasıl bişey ki resmi varmı ?Aramızda yetenekli arkadaşlar var takip ettiğim kadarıyla. Ben becerikli bir insan olmadığımdan dolayı hazır almaya karar verdim süsleri. Çikolata, şeker ve anahtarlık yaptırmayı planlıyorum ziyarete gelenler için. Ama süsleme konusunda napıcağımı bilmiyorum. bebek beşiği için tül ve cibinlik, anne yatak ucu için fiyonk istiyorum. İki yerden fiyat aldım. Bir tanesi kira için 300 istedi. Diğeri 350ye satarım dedi. Tabi çok gereksiz pahalı buldum. Kendim de yapamıcam ama. Ne önerirsiniz? Kendisi yapmayacak olan arkadaşlar, siz ne yapmayı planlıyorsunuz? Uygun fiyata satan ya da kiralayan bir yer var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?