2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ellerine sağlık canım teşekkür ederim

ben siseleri alali cok zaman oldu.inanin instagramdaki saticiyi hatirlamiyorum.tanesini 1.75e aldim.susleri yine ig den malzeme deryasindan aldim.50 adet hepsi.ama toplu seyler aldim uyguna geldi.harfleri yine yatak susumu yaptirdigim saticiya yaptirdim.hepsi ayri yerlerden anlayacaginiz.zambak kolonyasina gida boyasi damlattim.
pleksiler yine igden sibelinrenklidunyasindan.suslemesi bana ait.anahtarlik gittigidiyordan tanesi 1.60.cantayi burda bi parti esyalari satan yerden aldim.yani bu kadar seyin bana maliyeti 200u gecmemistir.

Eklentiler

• 2016-05-24 13.26.42.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 109

maşallah, gözüm aydın :))

Maasallah canim cok sevindim banada doktor buay yemene icmene dikkat et 3 kg mi gecerse iyi olur dedibende zorunlu isler disinda kendimi yormamaya dikkat edicem

Aramızda yetenekli arkadaşlar var takip ettiğim kadarıyla. Ben becerikli bir insan olmadığımdan dolayı hazır almaya karar verdim süsleri. Çikolata, şeker ve anahtarlık yaptırmayı planlıyorum ziyarete gelenler için. Ama süsleme konusunda napıcağımı bilmiyorum. bebek beşiği için tül ve cibinlik, anne yatak ucu için fiyonk istiyorum. İki yerden fiyat aldım. Bir tanesi kira için 300 istedi. Diğeri 350ye satarım dedi. Tabi çok gereksiz pahalı buldum. Kendim de yapamıcam ama. Ne önerirsiniz? Kendisi yapmayacak olan arkadaşlar, siz ne yapmayı planlıyorsunuz? Uygun fiyata satan ya da kiralayan bir yer var mıdır?

Canim cok sevindim darisi basimiza... malum bebegn basi asagida benim de. surekli dinlenmeye calisiyorum... bana da dua edin

Hiç sormaaa ne hamarat ne hamarat öyle deneme yaptım ama ufaktan becerdim sanırım daha güzelleri senin olsun hayatımmm
Ben deneme yapmaya bile cesaret edemedim tüüü bana direk hazır aldım keşke emeğim olsa çok daha değerli olurdu nys sağlık olsun sana hayırlı olsun canımcım bize de öğretirsin artık

Ilk defa duydum canim bende merak ediyorum dogum parasi nasil hesaplaniyor

Canım son 3 ayda alınan brüt ücretin 3/4 ünü alıyorsun. Günlük ne kadara geliyor bilmiyorum ama 112 gün baz alınıyor yani sen 16 haftalık paranı alıyorsun. Asgari ücrette 4099 tl'ye denk geliyor

Ilk defa duydum canim bende merak ediyorum dogum parasi nasil hesaplaniyor
maaşın ne kadar görünüyorsa sgk da onun 2/3 lük kısmını 4 aylık toplam olarak izinin bitince ziraat bankasına kimliğin ile gidip alabiliyorsun.. ama aydan aya istersen iş yerinle görüşüp dilekçe verilirse sgk ya alabilirmişiz.

nasıl bişey ki resmi varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…