Canım asıl amaç şu 16 haftalık izin sürende iş veren sigorta primini ve maaşını ödemek zorunda değil nedeni de 4 aylık izin sürende iş kaybına uğruyor ve belki senin yaptığın iş için yerine eleman almak zorunda oluyor, bu sorumluluğu işvereni ve çalışanı korumak adına devlet alıyor ve sigortan yatarak maaşını devlet vermiş oluyor ve ne işverenin cebinden para çıkmış oluyor ne de senin kaybın oluyor... Uygulamada firmalar ya ödeme yapmıyor sen devletten alıyorsun, ya da hem sgiortanı hem maaşını veriyor. Sonuçta onların senin paranı yatırması senin bu ödeneği almana engel değil, yani devlet burda çalışanın yanında eğer şirketin senin maaşını ve sigortanı ödedi diye devlet sana bu parayı ödememezlik yapmıyor....Özel şirketlerde şu talepte olabiliyor; işveren diyorki ben senin maaşını sigortanı yatırayım ama sen bu parayı aldığında şirkete ödeyeceksin. Çok şükür benim firmamda birşey demedi patronum ben senin sigortanı, maaşını yatıracağım aldığın parada bebeğin ben karışmıyorum dedi

Ama dediğim gibi bu para zaten Analık geçici iş göremezlik ödeneği ve çalışamadığı ve maaşını almadığı günlerde anneyi ekonomik için mağdur etmemek için...Yani işveren senin maaşını vermeyebilir