2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
En sonki olay dediğin neydi ki?
Bi de iki buçuk haftada kaçtan kaça çıkmış? Haftada 100-150 gram civarı normal diye düşünüyorum. Haftası ilerledikçe 250 grama kadar çıkabiliyo. Ama haftasıyla uyumlu olduktan sonra belli bir kilo alma standardı yok

Ya zaten doktorum da hani kesin olarak demedi normal olmaz diye olmayabilir dedi ama bunu zaten ilerleyen haftalarda konuşçaz dedi bakalım hangi türlü hayırlısıysa öyle olsun yeterki minnak oğlum sağlıkla kucağıma gelsin :)

Cok sagol canım benim şükürler olsun sağlıklıymis yavrum aynen iki doktorda kalıtsal dedi beyni gayet normal dedi biz de dünden beri eşimle birbirimize koca kafalı falan diyoruz bakalım doğum şeklide kısmet.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin de öyle ya da böyle gelecek yavrular :)

Diş fırçalarken bazen de fırçalamadan yoğun şekilde diş eti kanaması yaşıyorum. Benimle aynı durumda olan var mı?
İnternetten araştırdığım kadarıyla hamileliğin sonlarına doğru geçiyormuş, bende hala problem devam ediyor.

Cok tesekkurler teyzosu :) tam belli deği şu an ama sezeryan ihtimali yüksekmis böyle giderse hayırlısı bakalım ben çok korkuyorum ama o zamana kadar yenerim inşallah korkularımi

Canım benim allah yardımcınız olsun doktorlar tutabildikleri kadar tutarlar sonrasında zaten ikizler hep eceleci oluyorlarmış ama çok şükür kendilerini hızlıca toparlıyorlarmış allah yardımcınız olsun sağlık sıhhar versin üçünüze de

Aynen benim dış etlerim de kanıo hemen maalesef.
Size bi sorum.var hatunlar dudagimda uçuk çıktı nasıl gecicek çok acio sabah boydan boya pörtlemis maalesef

Bu arada ben hastane değişikliği yapıcam galiba doktorumu bırakmak hıc içimden gelmio maalesef ama eşim dün konuştu kalbimde sıkıntı olması tam teşekküllü bib hastane olması gerektigini acil bişi de iyi bi kardiyolog bulunması gerektiği ni fln .... kardiyologum memorial de. Muhtemelen memeorial ataşehir e geçiş yapıcaz ama doktor varmı orda iyi diye bildiğiniz tavsiye edeceginiz

Ay insallah sevenlerden olur.sevmesede zorluk cikarmadan uyuyanlardan olsun bari suan hayaller kismindayiz gercekler pek yakinda

Canım sık fırçalayınca geçiyor bende de vardı

Çooook teşekkür ederim canım benim peki bu bahsettiğin doğumlarin Türkiye de mi oldu? Uygulamalar ülkeden ülkeye değişebiliyor ya ondan soruyorum umarım benimki de kolay geçer sonrasında hiç sorun yaşamam

evet canım doktoruna danış ona göre ilaç al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…