- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.361
park yatagi aldigim yerde pamuklu ince yatak vardi onu aldim.ben uyku seti almadim.yastikla idare ederim kenarlariKızlar bizim gibi parkyatak alanlar içine nasıl bi yatak aldınız? Bi de içine uyku seti mi aldınız benim gibi tecrübesiz bi anneyi bilgilendirirseniz☺
cnm tansiyon cok onemli.doktorun da ihmal etmis sanki.benim 5.6.aylarimda 13 14lere ciktiginda doktorum hemen taakip yaptirdi.simdi cok sukur 13u gecmiyor ama gunde 2 kere kendim olcuyorum mutlaka.bak benim arkadasin tansiyonu kontrok altina alindj ama idrarda cikan protein sebebiyle 33.haftada bebegi alindi.su an kuvezde.bu yuzden bence sen israr et idrar tahlilini falan da yaptirSağol canım ilaç iyi geldi 14/9 dan 12/7 indik sukur iyiyim az kaldı gecçek insalah
Biz geldiiiikk :) yeni doktordan cook memnun kaldim eskisine gitmedim bile :)
boyumuz uzun olcak dedi ama karin cevremiz 1hafta geriymis.Onun disinda bide cok inatci dedi bizimki uyuyodu doktor baya sarsti ama hiiic umrunda olmadi cunkuen son pes eden doktor oldu. simdi eve geldik uyandi
ben toplamda 13kilo almisim cok dedi daha 6hafta var dikkat et dedi ideali zaten 13-14kilo dediAma tabi doktordan cikar cikmaz tika basa yemek yedim
Bizden haberler boyle umarim topikte hersy yolundadir opuldunuuzz
Selam kızlar şimdi doktordan geldik herşey yolunda çok şükürmerak edenler için 34.haftadayız ama 10 gün kadar önden gidiyor; kilosu 2400gr; boyu 49cm... Doğumda muhtemelen 3500 Kgs yi görür boyuda en az 52-53 cm olur dedi... Henüz gün almadık 37.haftada gün belirleyecekmişiz; darısı tüm arkadaşların başına sizlerde güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
park yatagi aldigim yerde pamuklu ince yatak vardi onu aldim.ben uyku seti almadim.yastikla idare ederim kenarlari
cnm tansiyon cok onemli.doktorun da ihmal etmis sanki.benim 5.6.aylarimda 13 14lere ciktiginda doktorum hemen taakip yaptirdi.simdi cok sukur 13u gecmiyor ama gunde 2 kere kendim olcuyorum mutlaka.bak benim arkadasin tansiyonu kontrok altina alindj ama idrarda cikan protein sebebiyle 33.haftada bebegi alindi.su an kuvezde.bu yuzden bence sen israr et idrar tahlilini falan da yaptir
bizimde bugun kontrolumuz vardi.32+2 bugun.2125gr 43 cm su an ki durumumuz.cok sukur suyu iyi rahim agzi kapali rahim boyu 4un ustunde.ama bebisim hala ters.ben spinal sezeryan olacagim o sebeple pozisyon cok onemli degil.
Masallah kuzumSelam kızlar şimdi doktordan geldik herşey yolunda çok şükürmerak edenler için 34.haftadayız ama 10 gün kadar önden gidiyor; kilosu 2400gr; boyu 49cm... Doğumda muhtemelen 3500 Kgs yi görür boyuda en az 52-53 cm olur dedi... Henüz gün almadık 37.haftada gün belirleyecekmişiz; darısı tüm arkadaşların başına sizlerde güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
bennnn varim.gecen hafta cok daha az hareket etti.ufak tekmeler atiodu ama saatlerce bekliodum.rem uykusu mu ne oluyormus o hafta megersem.simdi eskiye dondukKizlar 31+3 gunluguz iki gundur bebisin hareketleri cok az cok nadir kasiklarimda hafif hafif kipirtilar hissediyorum iki gundur boyle devam ediyor 1 saatte anca 1 kere hareket ediyo etmio iki gundur cok korkuyorum doktor kontrolumede 5 gun var daha normalmi bu durum basina gelen varmi ?
Insallah oyledir canim ya eskiden benimde boyle deildi 2 gundur saatlerce bekliyorum cok hafif belli belirsiz kipirtilar oluyo sadece ne kadar surdu sende bu durumbennnn varim.gecen hafta cok daha az hareket etti.ufak tekmeler atiodu ama saatlerce bekliodum.rem uykusu mu ne oluyormus o hafta megersem.simdi eskiye donduk
Park yatak icin kenar korumasi vs.olan uyku setleri var.Park yatak i in koruyucu set nasıl oluyor canım acaba
Yarı ortopedik le yaylı yatak aynı şey mi demek istedimKızlar yarı ortopedik yatakla yanlış yatak aynı şey mi yarı ortopedik bi türlü bulamadım ortopedik yanlış pamuklu ya da Video çıkıyo araynnçca
Maşallah maşallah :)Selam kızlar şimdi doktordan geldik herşey yolunda çok şükürmerak edenler için 34.haftadayız ama 10 gün kadar önden gidiyor; kilosu 2400gr; boyu 49cm... Doğumda muhtemelen 3500 Kgs yi görür boyuda en az 52-53 cm olur dedi... Henüz gün almadık 37.haftada gün belirleyecekmişiz; darısı tüm arkadaşların başına sizlerde güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
Şimdi daha iyiyim canım ama tam iyileşmedim doğumdan sonra inşallah tedavi olacağım.Rabbim hepimize kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin.Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın? Evet aceleci bebeklerimiz doğdu inşallah en kısa zamanda annelerinin yanına gidecekler. Bende değişiklik yok bıraktığın gibiyim. Doğum yaklaşıkça heyecan sardı valla. Bir yandan bebeğim karnımdaykenki güzel günleri özleyeceğim bir yandan bebeğim yanımdayken gelecek güzel günlerin heyecanı. Çok garip duygular içindeyim
Konu ne tam olarak bilmiyorum ama inan degmez sen cocuklarina esine ve kendine odaklan sadece. Herkes kendi hayatini yasiyo cunku.sana bi laf mi ettiler sanmaki oturup bunu dusunuyolar saatlerce. Kendi yuvani kurduktan sonra bide cocugun olduktan sonra bencil olcaksin diyorum kendi kendime.yapabiliyomusun dersen bu haftayi sinirden aglamak ve kendi kendime soylenmekle gecirdigimi saymazsak yapiyorum :) mesela buna neden bir sahisla bagimi tamamen kopardim kafam cok rahat simdi :)nasıl üzülmeyeyim bilsem... dünden bu yana ağlıyorum ...elbette çözüm değil biliyorum ama elimde değil işte...bir damla huzurum kalmadı kızım beni kaç kere yakaladı ağlarken ....tek benim başımda değil biliyorum etrafta bu yalnızlığı yaşayan çok insan var ama benim çok gücüme gitti bu zamana kadar tüm birikimimi onlara kaptırdım ortada kaldım şimdi ...herkes emekli oldu evini aldı sırtını döndü ...iki tabak yemek yiyorum diye daha geçen ay 5 kilo yağ 5 kilo salça aldım koydum evlerine ...daha neler neler aldım götürdüm sırf biraz kızıma bakıyorlar bir iki tabak yemek yiyorum diye ...görüşmek içimden gelmiyor artık çocuğumun yanında olan ikinci olay bu aynı ablam tarafından yapılan ...bir kız arkadaş şöyle demişti banada kırılmıştım ama haklıymış sanırım seni kıskanıyor olabilirler demişti konduramamıştım ama neden olmasın diyorum artık ... içim öyle doluki anlatamam ...doğumada eşim ve kızımla tek gitmeyi düşünüyorum artık ...
Ben de onu çok düşündüm açıkçası ve boyuna ölçülerine dikkat et ben sonradan farkettim bazılarının ölçüleri çok küçük bence bebek büyüse de sırf eğlenmesi için kullanılabilir o yüzden büyük olmalı.o dediğin set miydi hatırlamyrm ama biri çok küçüktü fiyata aldanma yaniKızlaar bisey sorcam bu küvetler ne zamana kadar kullanılıyo yani ayaklanınca kullanmayız heralde dimi yani ortalama kac ay kullanılır nasil bi kuvet secmeliyim.bugun civilden bi set alcaktim filesi yoktu almadim netten alirim diye sonra hic aklimda yokken bu takildi kafama
http://www.civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=232278&ctrid=16307Ben de onu çok düşündüm açıkçası ve boyuna ölçülerine dikkat et ben sonradan farkettim bazılarının ölçüleri çok küçük bence bebek büyüse de sırf eğlenmesi için kullanılabilir o yüzden büyük olmalı.o dediğin set miydi hatırlamyrm ama biri çok küçüktü fiyata aldanma yani
Kızlaar bisey sorcam bu küvetler ne zamana kadar kullanılıyo yani ayaklanınca kullanmayız heralde dimi yani ortalama kac ay kullanılır nasil bi kuvet secmeliyim.bugun civilden bi set alcaktim filesi yoktu almadim netten alirim diye sonra hic aklimda yokken bu takildi kafama
Kızlar ben sizin önerinizle omron tansiyon aleti aldım ölçerken sürekli yükselen 140 150ye çıkan sayılar oluyor bu ne anlama geliyor
Benim oğlan 4 yaşında hala kuvetinde oynuyor tabii bizim biraz büyük normal ölçülerden filesini sonradan alabilirsin canım
Yanında kalp şekli varsa nabız. Nabız sa da yüksek tansiyonsa da yüksek canim
Bebişlerimiz aynı gidiyor canım. Sen de sezeryan olacaksın dimi? 38. haftada da alacakmış doktor benim kızımı. Biraz daha beklersek kendi gelir dedi. muhtemelen senin de öyle olur. Hayırlısı olsun hepimiz içinSelam kızlar şimdi doktordan geldik herşey yolunda çok şükürmerak edenler için 34.haftadayız ama 10 gün kadar önden gidiyor; kilosu 2400gr; boyu 49cm... Doğumda muhtemelen 3500 Kgs yi görür boyuda en az 52-53 cm olur dedi... Henüz gün almadık 37.haftada gün belirleyecekmişiz; darısı tüm arkadaşların başına sizlerde güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?