- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.401
Ben ayrildim 32+1deMerhaba. Aranızda öğretmen olup doğum iznine ayrılan ya da ayrılacak var ? Bir şey sormak istiyorum da.
ben yarın 35. haftaya giricemKizlar siz kac haftaliksiniz
Site değil kız hani heryerde olsun ucuzluklar varya 1 milyoncu deniliyo tabi hiç bi milyonluk bişeyde yok o ayrı:) rengi desene o kadar güzeldi ki çok ta büyüktü küvet 20 liraydı sanırım internetle uğraşmycm o konuda.fike falan da satılıyodu ablamla baktık ben doğum yapınca o gidip alckHangi siteden alıcan canım? Açıkçası plastik şeye çok para vermek istemiyorum ben de
Site değil kız hani heryerde olsun ucuzluklar varya 1 milyoncu deniliyo tabi hiç bi milyonluk bişeyde yok o ayrı:) rengi desene o kadar güzeldi ki çok ta büyüktü küvet 20 liraydı sanırım internetle uğraşmycm o konuda.fike falan da satılıyodu ablamla baktık ben doğum yapınca o gidip alckHangi siteden alıcan canım? Açıkçası plastik şeye çok para vermek istemiyorum ben de
Allah zihin açıklığı versin hadi bakalım hayırlı haberlerle inlGünaydın güzel anneler gününüz güzel geçsin.
Bugün sınavlarım var lütfen benim için dua edin. Birkaç gündür takip edemedim umarım iyisinizdir. Ben bahar alerjisiyle boğuşuyorum. Çok fena azmis durumda. Oğlumda yavrum burnunu kaşıya kaşıya dolanıyor. Annesinden genetik miras inşallah küçüğümde olmaz ...
Valla az kaldı ya ben de hep diyodum şu okul bi bitseydi doğurmadan son pzt de geçerse bitiyo okulum çok şükür bu günlere geldik ya gerisi de gelir sizi bi uğurlayalım da doğuma bakm nasıl oluyo :)Günaydın kızlar dün size yazacakken uyuyakalmışım dünkü imzamda böyle yazıyodu "Bugün hamileliğinizin 8. ayı bitiyor. Hamilelik sürecinizde son düzlüğe girdiniz." Heyecanlandım
HejaR12 canım sürekli 140larda çıkıyordu önemsemedim bugün 190 oldu ne diye merak ettim
Internette baktigimda fileliydi magazada file olmayinca olmaz bu dedim fileyi ayri verelim dediler yok olmaz dedim fileli diye takildim ya bi kere
0-10ay yaziyo bilgisinde.bide boyu eni falan iyide derinligi cok az geldi bana.derinligi nasil olmali sence
Bize de çocuk Dru pamuk daha sağlıklı dedi.yün kullanacaksınız 2 nevresim geçirin dedi yastığına ve YorganınaPamuk yaptirdim ben daha saglikli diye duymustumSenam72015
Günaydın kızlar dün size yazacakken uyuyakalmışım dünkü imzamda böyle yazıyodu "Bugün hamileliğinizin 8. ayı bitiyor. Hamilelik sürecinizde son düzlüğe girdiniz." Heyecanlandım
Günaydın güzel anneler gününüz güzel geçsin.
Bugün sınavlarım var lütfen benim için dua edin. Birkaç gündür takip edemedim umarım iyisinizdir. Ben bahar alerjisiyle boğuşuyorum. Çok fena azmis durumda. Oğlumda yavrum burnunu kaşıya kaşıya dolanıyor. Annesinden genetik miras inşallah küçüğümde olmaz ...
Bende heyecanlıyım sen gidene kadar erken doğuran olmaz ise ilk zamanında gelen bebisimiz deniz olacak allah kısmet ederse o yüzden emin ol bizlerde de ayrı heyecan mevcut güzelim dualar ile yollayacagiz seni kızına kavusman icinGünaydın kızlar dün size yazacakken uyuyakalmışım dünkü imzamda böyle yazıyodu "Bugün hamileliğinizin 8. ayı bitiyor. Hamilelik sürecinizde son düzlüğe girdiniz." Heyecanlandım
Bende heyecanlıyım sen gidene kadar erken doğuran olmaz ise ilk zamanında gelen bebisimiz deniz olacak allah kısmet ederse o yüzden emin ol bizlerde de ayrı heyecan mevcut güzelim dualar ile yollayacagiz seni kızına kavusman icin
Eneee önce sen mi gidiyosun canım unutmuşum sezaryen olduğunu senin. Olsun artık sırayla gideceksiniz hayırlısı ile sen yada tombikveya baskasi. Kim giderse heyecanlanacagiz nihayetinde
Eneee önce sen mi gidiyosun canım unutmuşum sezaryen olduğunu senin. Olsun artık sırayla gideceksiniz hayırlısı ile sen yada tombikveya baskasi. Kim giderse heyecanlanacagiz nihayetinde
Günaydın güzel ve fit anneler :) dunden beri birşeye takmış durumdayım taktım mi takiyorum. Doğu dünyaya geldiğinde hani su hastanelerin standart besikleri var ya onlarla getirdiler normal olarak ya içi oyle sert bir zemin ki benim dogum ettigim yerde altında herhangi birşey yok tabi. Dün gece düşündüm napabilirim diye su alt açma minderlerinden goturucem hastaneye o besige koymak için unutmamam gerek. Zira o gece çok zor olmuştu benim için besigin içine birşeyler sermistik beli acimasin yavrunun diye sizlerde düşünebilirsiniz canlarim
Maşallah kuzuma canim her ay idrar bakılıyor sukur negatif tansiyon yeni yeni başladı ilaç iciyonmupark yatagi aldigim yerde pamuklu ince yatak vardi onu aldim.ben uyku seti almadim.yastikla idare ederim kenarlari
cnm tansiyon cok onemli.doktorun da ihmal etmis sanki.benim 5.6.aylarimda 13 14lere ciktiginda doktorum hemen taakip yaptirdi.simdi cok sukur 13u gecmiyor ama gunde 2 kere kendim olcuyorum mutlaka.bak benim arkadasin tansiyonu kontrok altina alindj ama idrarda cikan protein sebebiyle 33.haftada bebegi alindi.su an kuvezde.bu yuzden bence sen israr et idrar tahlilini falan da yaptir
bizimde bugun kontrolumuz vardi.32+2 bugun.2125gr 43 cm su an ki durumumuz.cok sukur suyu iyi rahim agzi kapali rahim boyu 4un ustunde.ama bebisim hala ters.ben spinal sezeryan olacagim o sebeple pozisyon cok onemli degil.
Biz haziran annesi olacaz gibi geliyor canım, ne dersin :)
Iyi fikir edinmisim neyse ki bende yoksa yine yavru kus sert yere kalacaktiTabii canım burada hepimiz birbirimizi için heyecanlaniyoruz şaka yapıyorum işte en sağlıklı en hayırlı şekilde alalım kucağımiza minnoslari
Pek fitlik halim kalmamış ama :))
Canım ilk doğumda bende altına serçe bişey koymadim ama çokta sert değildi bizim hastanenin ama şimdi bende alt açma minderi koydum çantama onu serecegiz inşallah benim aklıma başka birşey gelmiyor canım
Iyi fikir edinmisim neyse ki bende yoksa yine yavru kus sert yere kalacakti
Biz haziran annesi olacaz gibi geliyor canım, ne dersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?