2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ne güzel yazmışsın evet benim kızım da şimdiden iştahlı çok şükür iri gidiyor. Ameliyat olacaksa eğer iri olması çok büyük fayda olacak bize dediğin gibi. İnşallah evlatlarımızı sağlıkla gönlümüzdeki gibi yetiştirir hayırlı evlatlar sahibi oluruz canım

Yarı ortopedik le yaylı yatak aynı şey mi demek istedim
Farklı kavramlar diye biliyorum canım. Biz de park yatak içine yatak araştırıyoruz birçok yerden duydum bebeğe yaylı yatak olmazmış. Visko da olmazmış boğar diyolar allah korusun. Sert sünger olması gerekiyormuş

Kızlar benim hemeroit hat safhaya ulaştı artık doktor bugüne kadar ilaç vermemişti hemeroit ilaçları kortizonlu diye ama bugünkü kontrolde verdi proctolog merhemi sonunda.. 34 ten sonra sorun olmaz hatta akciğer gelişimi icin iyi bile olabilir dedi.. Oturamaz olmustum artık Yaradana sığınıp kullanıyorum valla

Pamuk yaptirdim ben daha saglikli diye duymustum Senam72015

C
cok cok gecmis olsuun

M mltmguneri ben de aynı durumdayım doktorumla görüşmedim kendim iyileştirmeye çalışıyorum ama nafile sanırım gitcem dr a yemin ederim doğumdan çok ondan korkuyorum eltim geçen hafta doğum yaptı tuvalete sürünerek gidiyomuş hemoroidin yüzünden beni de bi korku sardı herkes bormal doğumdan sonra çok kötü olduğunu söylüyo

Evet Canim ben de cok korkuyorum benim zaten hamilelikten once de vardı ama kabızlıkla birlikte zirve yaptı.. Hiçbi şey iyi gelmiyor ama bugün başladım merheme hemen yumuşattı günde 1-2 kere sürücem ben yoksa daha beter olacak doktoruna sor da kullan bence kaçıncı haftan senin?

Cnm yaa ssvd dusunuyordm doktrm olabılır sın aylr bakarız duruma bebegnnkılosu gelısı vs demstı en son ggttgmde tekrr sordm umursamaz gecıstırdı beni sanki benmde kafam karısık6sene gecmiş aslnda deneneblr ıkı uckez keyfı kesılmenn anlamı yok gbi ama nasıp bebegm henz 1800gr ztn ufak dogacakms basıda asagıda donmus aslndaa baklm nst ye bile 37hafta biterken cagırdı ben bişi anlamadım bu durumdan mıllet 35de baslıyor nst ye zatn sancm sıkntmda cok soledımdeee hersy yılnda dedı bakalm ne olcak vallaaa telfndn takıp zor dıye yazıp kacıyorm yoksaaa calsyrkn hep buralarda gezerdım

Ben 33.haftaya girdim cnm benim de aynı senin gibi önceden vardı dediğin gibi kabızlıkla birlikte çok fena oldu ben de geçiremiyorum ve kanama yapmaya başladı yarın doktora gitcem artık çaresi kalmadı oturup kalkamaz oldum hamilelikten çok bu illet yıprattı allah yardımcımız olsun doğuma kadar geçmesi lazım yoksa sezaryen düşünmeye başlicam artık senin kaç haftalık cnm?

Hayırlı geceler kızlar çok geçmiş olsun, kabızlık için bi ilaç kullanıyor musunuz bana doktorum bi ilaç yazdı isterseniz onu önerebilirim

Ben o kadar internetten baktım sonra söylemesi ayıp ucuzlukta baktım bi tane hem çok güzel hem de büyüktü ya rengi kalitesi çok iyidi baya büyüktü onu alcm sanırım file de satılıyo
Hangi siteden alıcan canım? Açıkçası plastik şeye çok para vermek istemiyorum ben de

Zamana bırak o zaman doktora güveniyorsan. Bazı doktorlar çok bilgili oluyor ama herşeyi kendine saklıyor. 6sene geçmiş diyosun bebek de iri değil. Neden olmasın yani. Nst ye de aslımda sıkıntılarım var diyince sokması lazım o ilginç olmuş. Telefondan zor gerçekten ben de işte daha rahat giriyorum evde olunca arada bakıp kapatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…