- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.461
Aklim basimda olursa eger doguma gidince yazicam insallahAy korkma kızzzz ama valla çok merak edyrm yalan söyleyemem yani. Dualarla ilahilerle göndercm sizi sonra bi bakcz minicik bişeyle gelmişsin kızlar biz geldik die Ayyyy çok heyecanlı
Bebişlerimiz aynı gidiyor canım. Sen de sezeryan olacaksın dimi? 38. haftada da alacakmış doktor benim kızımı. Biraz daha beklersek kendi gelir dedi. muhtemelen senin de öyle olur. Hayırlısı olsun hepimiz için
Pamuk yaptirdim ben daha saglikli diye duymustumSenam72015
Aaa döner dedi mi iyi bari ben de bugün 34. Haftaya girdim tersi şu An sanırım ama dönmezse die çok korkydm bakalım dr ne dyck salı günüCanım aynen biz muhtelemen 1-2 gün arayla doğuracağız :) Benim de sezaryen normalde 1 temmuz gibi alırız dedi, 39+larda alıyormuş ama biraz önden gittiği için 37.haftadaki kontrolde karar veririz dedi. Sanırım haziran son hafta uygun bir günde alır diye düşünüyorum; ilk 3 aydaki ultrason görüntülerine baktı onlar adet tarihi ile uyumlu olduğu için erkene çekme gibi bir durum yok tabi erken gelme durumu olmazsa, şuan dönmüş durumda baş aşağıda popo yukarıda ama daha çok döner dedi...Bundan sonra zaten 3 tane kontrol kaldı; 2 hafta sonra 36'da,37'de,38'de...Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
Gunaydin guzel anneler.Bu arada bende haziran annesiyim caktirmayin30 haziranda doluyo kirkimiz burada 1 temmuz diye dolaniyorum
Aynen cnm sen söyledin ya unutmam artık hiç düşünemedim ben 9 sene geçmiş üstünden herşeyi baştan yaşıyorum sizleri okudukça öğreniyorum tekrardan mesela karın sertleşince kasılmaymış ben hiç bilmiyodum gün içinde 5-6 kez oluyo bebek toplanıyo diyodum öyle ama değilmiş hepinizden allah razı olsun çok çok faydanız dokunuyoKız çocuğu bir getirdiler hastane de semsert besik ben geceligimin sabahligini falan duzledim içine serdim birkaç parça seyle ama icim hiç rahat değildi. Bugün çıkıp alt açma minderi alacağım onu goturucem yumuşacık uyusun yavru kus diye unutma sende koy yumuşak birşeyler
Aaa döner dedi mi iyi bari ben de bugün 34. Haftaya girdim tersi şu An sanırım ama dönmezse die çok korkydm bakalım dr ne dyck salı günü
Siz ayrıldıktan sonra yerinize ücretli mi geldi yoksa sizin dersler diğer öğrenmelere mi dagitildildi. Benim okul müdürü sen gidince yeni bir program yapacağız dedi. 3 haftalik için.
Bu arada benim velet yine yan döndü sanıyorum kaburga ağrım yok birde ayaklar sanki belime geliyor ara ara gerindigi zaman. Umarim yanlış anliyorumdur artık buyuyorlar daha zor döner sezaryen olmak istemiyorum böyle bir sebepten
Ben de gecen ay A 101 e gelmisti kocaman kuvet iyi ki almisim bayagi kullanir. Kovasiyla birlikte 19 liraya aldim. En azindan buyuyunce atcaksam da atarim icim acimaz. Yine gelir bence bu aralar takip edin. Yeri olan icin iyi. Ben Ebeveyn banyosuna koydumBen o kadar internetten baktım sonra söylemesi ayıp ucuzlukta baktım bi tane hem çok güzel hem de büyüktü ya rengi kalitesi çok iyidi baya büyüktü onu alcm sanırım file de satılıyo
Haziran anneleri baslamis yavas yavas dogurmaya bende dun baktim:)şuan 34.hafta ve sonrası bence de haziranda olacak :) hiç dönüp bakmadım da haziran annelerine :)
teyzoşu doktor oğluşuma koca kafalı didi yaaaaaaaaaaa :)Masallah kuzumaa
Annesi onu guzel guzel besler artik juri yuzunden birazck ihmal oldu sadece.
Kocamaannn opuyorum ikinizidee
aynen ben de ğlumla konuşuyorum.bazen doğum videosu izliorum ağlamaya başlıyorum,ya da kızımın eşyalarını üüleyip hazırlarken ağlıyorum.onun da gözleri doluyor.doğumda da ağlayabilceğimi söyledim.sen babaannende kal kardeşin doğunca gelirsin hastaneeye diyoruz yoook olmaz ben seninle oluca dior..ayrıca dip not,senin postunu okurken bile ağladım arkadaşım...vay hormonlar tavannnnAynı endişeler bende de mevcut acaba oğluma daha az ilgi gösterir miyim? Onu ihmal eder miyim?
Oğlum 9 yaşında olmasına rağmen şimdiden benimle pazarlık yapıyo. Daha aklı başında şeyler istiyo ama. Bende onunla daha rahat konuşabiliyorum, anlayabiliyor beni. Örneğin geçen gün TV izlerken bir anne doğuma gidiyordu ağladım, ona da anlattım bende doğuma giderken ağlayabilirim buna hazırlıklı ol. Ağlamam mutluluktan, kardeşine kavuşacağımız için falan diye anlattım. O da bende ağlarım o zaman dedi
bi kere koca kafalı bebişler çoook tatlı olur kiii biz onları yeriz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dimionun koca kafasını yerim benimkinede koca kafalı dedi doktor.
Kızlaar bisey sorcam bu küvetler ne zamana kadar kullanılıyo yani ayaklanınca kullanmayız heralde dimi yani ortalama kac ay kullanılır nasil bi kuvet secmeliyim.bugun civilden bi set alcaktim filesi yoktu almadim netten alirim diye sonra hic aklimda yokken bu takildi kafama
Biz geldiiiikk :) yeni doktordan cook memnun kaldim eskisine gitmedim bile :)
boyumuz uzun olcak dedi ama karin cevremiz 1hafta geriymis.Onun disinda bide cok inatci dedi bizimki uyuyodu doktor baya sarsti ama hiiic umrunda olmadi cunkuen son pes eden doktor oldu. simdi eve geldik uyandi
ben toplamda 13kilo almisim cok dedi daha 6hafta var dikkat et dedi ideali zaten 13-14kilo dediAma tabi doktordan cikar cikmaz tika basa yemek yedim
Bizden haberler boyle umarim topikte hersy yolundadir opuldunuuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?