2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Canım aynen biz muhtelemen 1-2 gün arayla doğuracağız :) Benim de sezaryen normalde 1 temmuz gibi alırız dedi, 39+larda alıyormuş ama biraz önden gittiği için 37.haftadaki kontrolde karar veririz dedi. Sanırım haziran son hafta uygun bir günde alır diye düşünüyorum; ilk 3 aydaki ultrason görüntülerine baktı onlar adet tarihi ile uyumlu olduğu için erkene çekme gibi bir durum yok tabi erken gelme durumu olmazsa, şuan dönmüş durumda baş aşağıda popo yukarıda ama daha çok döner dedi...Bundan sonra zaten 3 tane kontrol kaldı; 2 hafta sonra 36'da,37'de,38'de...Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Aaa döner dedi mi iyi bari ben de bugün 34. Haftaya girdim tersi şu An sanırım ama dönmezse die çok korkydm bakalım dr ne dyck salı günü

Gunaydin guzel anneler.Bu arada bende haziran annesiyim caktirmayin 30 haziranda doluyo kirkimiz burada 1 temmuz diye dolaniyorum

şuan 34.hafta ve sonrası bence de haziranda olacak :) hiç dönüp bakmadım da haziran annelerine :)

Aynen cnm sen söyledin ya unutmam artık hiç düşünemedim ben 9 sene geçmiş üstünden herşeyi baştan yaşıyorum sizleri okudukça öğreniyorum tekrardan mesela karın sertleşince kasılmaymış ben hiç bilmiyodum gün içinde 5-6 kez oluyo bebek toplanıyo diyodum öyle ama değilmiş hepinizden allah razı olsun çok çok faydanız dokunuyo

Aaa döner dedi mi iyi bari ben de bugün 34. Haftaya girdim tersi şu An sanırım ama dönmezse die çok korkydm bakalım dr ne dyck salı günü

Aynen canım dönmüş deyince ben de atladım hemen doğum pozisyonu mu almış diye :) Yok yok o daha kaç kere döner dedi; bol bol dinlen yorma kendini yukarıda zaten dedi.... Ben yorucu bir işte çalışmıyorum zaten ev işlerini de bıraktım artık doğumu tetikleyecek şeyler yapmayacağım ki zaten sezaryen olacak erken gelmeye kalkmasın 1 gün bile fazla dursa içerde gelişimi için önemli dedi doktor...

Siz ayrıldıktan sonra yerinize ücretli mi geldi yoksa sizin dersler diğer öğrenmelere mi dagitildildi. Benim okul müdürü sen gidince yeni bir program yapacağız dedi. 3 haftalik için.

Canım sen sadece 3 hafta için mi izin aldın anlamadım? Yengem izne ayrılmıştı ilk hamileliğinde 32'de, 16.haftadan sonrada ücretsiz izne ayrıldı tam başladı ikinciye hamile kaldı tekrar ayrıldı derken yaklaşık 1,5 seneden fazla okula gitmedi...

Canım ben 34+5 deyim dün doktorum daha kaç kere döner doğuma kadar dedi....Daha geçen hafta başı sol tarafta ayakları sağ da yukardaydı, benim de dün öğleden sonra döndü biraz yorulmuştum, karnım taş gibi sert oldu sol tarafta toplandı 1 saat kadar sürdü hareketleri ne uzanabildim ne yatabildim yan bile dönemiyordum kaburgama yaptığı baskılardan, akşam üstü doktora gittik biraz eliyle yokladı doktor sonra ultrasona girince dönmüş başı aşağıda poposu sol üst tarafta dedi ama 39'a kadar kaç kere döner panikleme dedi...

Ben o kadar internetten baktım sonra söylemesi ayıp ucuzlukta baktım bi tane hem çok güzel hem de büyüktü ya rengi kalitesi çok iyidi baya büyüktü onu alcm sanırım file de satılıyo
Ben de gecen ay A 101 e gelmisti kocaman kuvet iyi ki almisim bayagi kullanir. Kovasiyla birlikte 19 liraya aldim. En azindan buyuyunce atcaksam da atarim icim acimaz. Yine gelir bence bu aralar takip edin. Yeri olan icin iyi. Ben Ebeveyn banyosuna koydum

Ya kizlar kafama takildi . Ben 31 haftalik gebeyim sirt ustu yatinca karnim bombeli degilde duzmus gibi gozukuo. ama ayaktayken haftasiyla uyumlu gibi.

Masallah kuzumaa
Annesi onu guzel guzel besler artik juri yuzunden birazck ihmal oldu sadece.
Kocamaannn opuyorum ikinizidee
teyzoşu doktor oğluşuma koca kafalı didi yaaaaaaaaaaa :)
göbüşü haftsıyla uyumlu şükür ama öndeydi ya geçen sefer ona şaşırdım iyi besleyememişim minnakımı ama artık iyi beslicemm :) kafayla gövde orantısını yakalayalım :)
teyzesinin balı nasılmışşşş ne dedi doktor?
bizde sizi kocaman kocaman öpüyoruz :)

Selam kızlar, muayneden çıktım. Çokşükür bir sorun görmedi doktor. Sadece son 2 muaynede kordon vardı boynunda, dr hiç oralı olmadı. Hatta kordon normal doğuma engel değil dedi:)
Evde sancı çekme direk hastaneye gel hiç korkma dedi. İnşallah dediği gibi olur.
44 cm 1943 gr olmuşuz 32+2 yiz 2 gün önde kuzum

aynen ben de ğlumla konuşuyorum.bazen doğum videosu izliorum ağlamaya başlıyorum,ya da kızımın eşyalarını üüleyip hazırlarken ağlıyorum.onun da gözleri doluyor.doğumda da ağlayabilceğimi söyledim.sen babaannende kal kardeşin doğunca gelirsin hastaneeye diyoruz yoook olmaz ben seninle oluca dior..ayrıca dip not,senin postunu okurken bile ağladım arkadaşım...vay hormonlar tavannnn

Birde kalbinde parlama vardı, 22. Haftada belli olmuştu, 27+ larda küçüldü dediler odur budur daha bişey demedi. Endişelenmem için sebep yoktur değil mi?

aylinim, bizim küvetimiz birazcık büyüktü ve buraya gelmeden öncesine kadar deniz ve batı birlikte girip köpüklerle oynuyorlardı. deniz 6 yaşındaydı :)) küçük birşey seçersen de heralde 3-4 yaşına kadar kullanabilirsin :)) ben batıyı küvete koyup, ördek vs. de atıp içine, banyoda kitap okuyordum :)) ayrıca balkonda da baya iyi iş görüyor :))

çoook sevindim dr. un konusunda, inşallah herşey yolunda gitsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…