2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım kızını ne zaman doğurdun Akay'da? Bende 9 yıl önce oğlumu orda doğurdum. Çok memnundum bende Akay'dan.
Ankara'dan ayrılana kadar da çocuk dr.umuz akay hast. de Öge hanımdı :))

7 yıl olacak 18 gün sonra :)) akay hastanesi personeli çok iyiydi, hemşiresi, doktoru, temizleyeni, yemekhanesi özellikle de yenidoğan yoğun bakım çalışanları. allah razı olsun hepsinden :))

oğlumu maalesef hrs de doğurdum, akayda tadilat vardı riske girmek istemedik. ben memnun kalmadım hrs den ama memnun olan bir çok arkadaşım var.

Günaydın kızlar
Biz de 32. Haftaya adım attık
Enfeksiyondan dolayı ara sıra Ağrı'm oluyor
Bol su içiyorum
Başka yapacağım Bi şey yok
Rabb im sağlık versin bizlere Bebişlere
Hayırlısıyla şu iki üç haftayı da sağlıkla hayırla atlatalım da
9.aya girenler azıcık kaldı Cidde'n Zaman Nasıl geçiyor anlamıyorum

canımcım, sen nasıl hissediyorsan öyle yap ve öyle olsun zaten. kimse sana hissettiklerinden dolayı birşey söyleyemez ki, hakkı yok.

sen kendini görüşmeyerek iyi hissedeceksen görüşme, en önemli sensin şu anda, bir de hamilesin.

aramızda elle tutulur hiçbirşey geçmese de kv buraya gelmek istediğini söylediğinde eşime, uykum kaçtı 2 gün. gerçekten geriliyorum. belki hamile olmasam takılmayacağım bu kadar ama elimde değil :))

seni anlıyorum ve beni böyle seveceksen hiç sevme durumundasın :)) sen ne hissedersen ve nasıl olsun istersen öyle olsun inşallah. sen eşinin desteğini kabul et yeter. kapını kapattığında eşin, sen ve çocukların kalacaksınız. allah mutlu, huzurlu, sağlıklı olmayı nasip etsin her aileye inşallah :))

Daha once normal dogum yaptinmi canim

hiç bişey söylemediğim haşde daha muayene bile olmadan ben gideyim demesi çileden çıkarttı beni ama ...zaten bebeğin alınma durumu vardı kızım hastaydı kimsenin nazını çekecek durumda değildim çok kötüydüm ...senin ablanın sorululukları varmış gelememiş böyle olsa zaten bende beklemem kırılmam ama bunlar emekli bütün evde oturuyorlar buna rağmen ben çalışayım dediğimde 700 lira istedi benden ...eski konularıma bakma fırsatın olursa gebeliğimden öncede bana saldırmıştı kızım kucağımdayken bana yumruk atmıştı hadi bebek olacak kırgınlık olmasın dedim başıma gelene bak ne yaptım da bunu yaptı bilmiyorum

doğru haklısın belki o sinirle söylediğim bişey sanırım ...ama oda ne yapttın yine ablana deyince kendimi kaybettim sanki hep ben hatalıyım kızı haklı gibi konuştu konuyu bilmeden daha...gidicem öğleden sonra kızımın orda ne kadar eşyası varsa alıp geleceğim dediğin gibi kimseye güvenim yapmadım çocukları ama insan ister istemez bir destek bekliyor...bu saatten sonra olmasalarda olur

Canim cok fevri davranmissin.Birazda ayip etmissin.sizin gibi aile olmaz olsun ve bela okuma falan agir olmus.Hamileligin verdigi bi stres var sanirim ustunde.rahatlamaya calis mutlaka.bak cocugun ve karnindaki bebeginde etkilenir bu durumdan.iyice kendini toparla sonrada ailenle arani yumusatmaya calis.ne olursa olsun onlar senin ailen ve bu hayatta vazgecemeyecegin insanlar

eşimde etkilendi tabi kızımda ister istemez annemi aradım bugün bana demediğini bırakmadı saldıracak yer arıyormuşum ben çıkartmışım sorunu artık nasıl anlattıysa kendi oğluna hiçbişeyi anlattırmıyor ama benim kızımın yanında yaptığına bak affedilir gibi değil aslına bakarsan ... eşim kaçıyor benden ne yapsın onada hak veriyorum ama iki gündür kan kustum ağlamaktan üzüntüden kızımı üzüyorum bi yandan karnımda ki ayrı...bazen tek suçlu benmiyim diyorum çünkü dışardan bakınca öyle görünüyor...özünde ise değil...öğleden sonra gideceğim kızımın eşyalarını almaya o arada elime geçirirsem de vuracağım hırsım geçmeyecek öteki türlü nefret etmek çok kötü bi duygu

Ayyy benim de belimde tekmeliyo önce midemdi dün geceler beri belim. Yan yatamayrm of inş tersi değildir neyse hayırlısı olsun napalım herşey de istediğimiz gibi olmuyo ki

Ask olsun merak falan gidermekzaten eteklerim tutustu son 33 diyo hamilelik programi tirsma evresine girmis bulunmaktayim
Ay korkma kızzzz ama valla çok merak edyrm yalan söyleyemem yani. Dualarla ilahilerle göndercm sizi sonra bi bakcz minicik bişeyle gelmişsin kızlar biz geldik die Ayyyy çok heyecanlı

var evet çünkü o gün bebeğin suyu az olduğu için alınma durumu vardı onun gerginliği üztüne kızım hastaydı onuda doktora çıkarmak zorundaydım ben bunları düşünürken o gelmiş daha muayene olmadan ben gideyim istersen diyor laf söylesem yada git desem ters konuşsam haklısın ama hiç bişey yapmadım tamamen kendi pisliğini eşime kızıma bebeğime bana hepimize bulaştırdı eşimle aram bozuldu kızım mutsuz çünkü sürekli ağlıyorum ...ben onlardan çoktan vazgeçtim ama eşim olduğu için hep sineye çektim sana anlatsam hak verirsin

Eski mevzularınızı bilmiyorum, üzüldüm canım. Biraz uzak kal, inşallah zamanla düzelir herkes hatasını anlar. Şiddetin olduğu yerde durma uzaklaş, tekrarlanmasına fırsat verme. Allah sana hayırlı evlatlar versin, kimsenin yokluğunu eksikliğini hissettirmesinler inşallah

Yapma be gülüm bak bunlar gebelik hormonları tamamen doğumdan sonra uzulursun tamam çocuğunu bırakma ama ailenle de kopma lütfen bacı arkadaş tavsiyesi

Valla canim ne diyim.gercekten cok cok zor bir durum.senin suan ilk onceligin cocuklarin o yuzden lutfen aglama etkilenmesin onlar.sakinlesmedende ailenle gorusmemeye caliski daha kotu geri donusu olmayan seyler olmasin.Allah yardimciniz olsun insallah hersey duzelir

Ayyy benim de belimde tekmeliyo önce midemdi dün geceler beri belim. Yan yatamayrm of inş tersi değildir neyse hayırlısı olsun napalım herşey de istediğimiz gibi olmuyo ki
Aynen oyle valla ben neyi istemesem basima geliyor som agizliyim sanki hayırlısı be güzelim hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…