2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ah aptal kafam onu düşünebilsem böyle mi yapardım olan eşime çocuğuma oldu ne kötü olsa eşim desteğimdir onunla bile aram açıldı birazda olsa sonra toparladık ama olan oldu tabii...bide bana diyorki pislik o gün neden konuşmadın bunları yapmacıkmıydı konuşmaların ...evet dedim eşimin yanında uzatmak istemedim sakinleşeyim diye bekledim ama bi türlü olmuyor içime oturdu yaptığın dedim ...iyi yazmışsın senaryonu sen haklısın hayatında istemiyosan olmam gibi şeyler söyledi ben de iyi olur bana zarar veren kızıma aileme zarar veren kimseyi istemiyorum dedim

Evet çok doğru benim ki de o daha çok döner diyor ama yeri kalmayınca dönemez diye düşünüyorum ben

Inşallah herşey iyi olur sonradan canım sen suan hamileligini sürdürmeye bak su akar yolunu bulur sonradan

3 hafta önce 2100gr di salı günü kontrol var etiketleri seni canım.oğlumun ultrason görüntülerine baktım da bu minik daha iri.oğlum 2890 doğmuştu 39.haftada çok minikti.
Canım iyi kilosu haftada 200 alsa en az 2750 olmuştur rahat

Kızlar bişey sorcam size geçen cumartesi kontrole gittim tam 31+0 dık bebek 1470 g 37 cmdi dr kafası 31 hafta ama karın çevresi 29+4 dedi çok kafama takıldı neden böyle dediğimde de senin beslenmenle alakalı dedi kilosu az mı sizce de internetten bakıyorum her site farklı bişey söylüyo çok iştahlı biri değilim yani çok canım sıkılıyo ama yiyemiyorum da nolcak bilmiyorum

Beslenmede protein ağırlıklı Beslen. Ve tahin helvası muz pekmez ye canjm alır kilo ve karın çevresi de buyur merak etme

Benimkinde hep karın çevresi bir hafta geriden geliyor, genetik demişti doktor. Çok önemli değil takılma, hatta benden bebişe giden damarların akımına bakmışlardı sonra da akış gayet iyi o yüzden de sen ne yersen ye etkilemez demişlerdi.

Yok. Doğum iznime bu hafta başlayacağım. Okulların kapanmasına 3 hafta var. Bu üç hafta için yeni bir program yapılacak denildi.

Yok. Doğum iznime bu hafta başlayacağım. Okulların kapanmasına 3 hafta var. Bu üç hafta için yeni bir program yapılacak denildi.

Branş neydi hocam? Ben yeni atandığım için stajyer öğretmenim. Doğum iznine çıktım ama bir etkisi olmadı derslere :)

Sınavları sözlü notlarını tamamladıysanız ücretli öğretmene ihtiyaç yok tabi. zaten ramazanda öğrenci filan da gelmez. Sırf laf olsun diye diğer öğretmenlere dağıtacaklar demek ki...

Bazen ben de hiç bitmesin istiyorum. Ona en yakın olduğumuz zamanlar bunlar. Bütün kötü yönlerine rağmen hamileliği çok sevdim ben. Şimdiden ikincinin hayallerini kuruyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…