2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Beni unutmuşsun şişmanlık problem degil de benim 100gr da ilk saatte sınırda çıkmıştı şeker diğerleri iyiydi dün yine ölçüldü açlık ve iki tane tokluk açlık 81 1. Saat 183 2.saat 164 cikti doktor diyet verdi 15 gün uygula gel ölçelim düşmezse insülin dedi yanlış mı hatırlıyorum senin var mıydı canım şekerin? Umarim ben yanlış hatirlamjsimdir. Şekeri olanlar napiyo dusmesi için?

ya allah allah bu kayınvalideler herşeyi amma da çok biliyo yaaa
bırakıp gitçekler sonra kurmaya da gelmezler kim kuracak onu? benim hiç aklıma yatmadı kurdurmamak. önden odayı temizlemek için diyosa bile kurdurma diyeceğine derdini söylesin. bide moilyanın silinmesi havalanması lazım kokusu çıksın diye. 32hafta olmuş 8ay zaten kokusu çıkacak sonra eşyalar yerleşecek derken doğğum gelip çatıyo. bence saçma bişey söylemiş yine de eşinle falan konuş da aranızda sıkıntı olmasın bence

sen kaç kilo aldın peki?
canım şekeri olanlar sıkı diyet yapıyorlar yürüyüş ve bol su içiyorlar. hem kendi sağlığın için hem de daha da önemlisi bebeğin sağlığı için dikkat etmek zorundasın.
bende şeker çıkmadı çok şükür. allah dağına göre kar verirmiş derler ya o hesap ben zaten sürekli kusuyorum üstüne bide diyet yapmaya çalışsam hiç beslenemezdim.şimdi en azından az az da olsa dilediğimi yiyorum.

Sen kurdur bence temizliği kokusu vs derken doğum gelir zaten az kaldı dogumlarimiza her işi halledelim git gide agirlasiyoruz... Biz kıyafetlerini alınca benimki de doğunca alirdiniz dedi bebegimi bi bezle durduracaktim demek ki ona göre sen onlara bakma her ise burun sokmak=kaynana

bugun kontrol um var INŞALLAH yazar valla bu gece sabaha kadar agrilardan olmusum ikide bir eşimi uyandiriyordum sirtimi ovaliyordu biraz geçiyordu yine başlıyordu RABBİM yardımcımız olsun inşallah

Çok sevindim canım şekerinin olmayışına :) :) :) bana da diyet verdi bu sabah başladım ama ek olarak sadece yumurta yedim az geldi çünku bebeğim doymaz diye düşündüm 20 kilo aldım ben. Yürüyüs yapmak çok problem benim için elim ayağım sisti ellerim sürekli uyuşukluk halinde 10dk yurusem ayaklarım acıyo kılomu kaldıracak gücüm yok :/ şu içerim ben de evde biraz yururum artık Teşekkürler canım :)

Ay bende korkuyorum niye bilmiyorumyaşasın yalnız değilmişim
AAramızda iki gün var INŞALLAH RABBİM bize de ısteyen herkese de normal nasip etsin ben pozitif doğum hikayelerini okuyorum çok iyi geliyor kendimi daha iyi motife ediyorum INŞALLAH bizimdeöyle kolay olur

Niye erken olsun canım ben daha bir ay önce aldım dolabında şifonyeride hepsini kurdum eşyalarını bile yerlestirdim çok erken iyi değil diyorlar ama bende erken degil

oyyyyy Allah yardımcın olsun canımmm :) ben çok severim günleri yakın olsaydın da çat kapı gelip bassaydım iki dedikodu yapsaydık 2 3 lokma bi şi yeseydiiiik
Hala yemek dio 12 kg dio hemde Amman gel yielim valla bi daha kaç kere hamile olcaz bu hayatta bazen kendimi böyle gaza getiriom 15 kg nasıl aldım saniosun

Hala yemek dio 12 kg dio hemde Amman gel yielim valla bi daha kaç kere hamile olcaz bu hayatta bazen kendimi böyle gaza getiriom 15 kg nasıl aldım saniosun
ama ben çooook yemiyoruuum ki ben o 10 kiloyu nasıl aldım biliyo musun :) normalde çok düzenli dikkatli yerim gece sadece karpuz yerim öyle gece yemeklerim falan yok :) o 10 kilo hep anlık çılgınlıklardan oluyooo :) mesela geçen dışarda adana nın o meşhuuuur şırdanın dan yedim ama öyle böyle değil çok acıkmıştım tıka basa yedim cuma günüydü pazartesi bi baktım hooop 8 kilo dan 1o kiloya çıkmış artış şimdi gündüz yicem yicem ama akşamları sadece karpuz falan yoksa bu iş yaş
bencede yiyelim ya kaç defa hamile kalcaz :) hem veririz yaa ne var ki

Az kaldi kizz inanamiyorum hala valla
hadi hayırlısı gelsin mini mini minnoooş :)
ahhh ahh ne günlerdi beeee daha dün gibi nubuna bakmıştımmm ilk erkek demiştim de sonra kız demiştimmm o zaman benim ağustos böceğim de yoktu ortalarda dahaa zaman çok hızlı da farkında değiliz geçmiyo gibi geliyo bazen ama çok şükür geçti gitti :)
doğum şeklin belli mi canım

Şuan uzanınca birşey yok ama ayakta bir iki dolanınca başlıyor yine. Bu acaba yaklaştığının belirtisi fln olabilir mi
Bence hemen hastaneye gitmelisin korkutmak istemem ama 29. Haftadan beri erken doğum riskim var ilk yatis yapılıp doğumu durdurmaya calistiklarinda böyle başlamıştı

Bence hemen hastaneye gitmelisin korkutmak istemem ama 29. Haftadan beri erken doğum riskim var ilk yatis yapılıp doğumu durdurmaya calistiklarinda böyle başlamıştı
Ciddi misin ? Bilmiyorumda biraz dinlenince geçti ağrım sadece belim ufak ufak sızlıyor eğer tekrarlatsa zaten giderim. Şimdilik iyiyiz bakalım

Kiz valla yaa duygularimla az oynamadin sen cok guzel gunler gecirdik ya cok sukur.cati muayenesi disinda hersey normal dogumu gosteriyo suanda.durusu,yeri tam normal dogumluk.kanalin basinda hazirda bekliyo kizim cati muayenemide bu hafta yapicak diye tahmin ediyorum konusmadik ama.bu haftada yapmasa 38de kesin yapicak

Kizlae son haftalar kilo alimi azaliyomus diyolar dogruymus.ben iki haftada 600 gr almistim ki bunun 530 unu kizim aldi.bakalim bu hafta nasil olacak.toplamda 11 kiloyu tamamlamak uzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…