- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.621
Beni unutmuşsungünaydın minik kuzuların güzel anneleri.
sabah 7de mesai başladı bende bu saate kadar kustumşimdi iyiyim. yatıyorum ama şunu anladım ki doğuma kadar rahat yok bana. tam bitti derken tekrar başladı bulantılar.
neyse buna da şükür daha kötüsü olmasın da. sadece artık bebekler büyüdü kusarken doğurcam diye korkuyorum
kilo konusu yine gündeme gelmiş. kilo almama rekoru bende galiba. bebeğin kilosundan daha az kilo almışım.
kilo alma rekoru da @batideniz yada @ALTINIM da bilemiyorum tam son durumları. aldığınız hızda verirsiniz inşallah.şanslı bacılarım benim :)
ya allah allah bu kayınvalideler herşeyi amma da çok biliyo yaaaKizlar herkese iyi hafta sonralari 32 haftaligiz besik ve sifonyer aldik Allah nasip ederse bugun gelecek... ama dun kayinvalidem telefonda gelsin ama kurdurma demisbenm de acaba erken mi aldim diye biraz demoralize oldum , yanlis bisey mi yaptim diye.
sen kaç kilo aldın peki?Beni unutmuşsunşişmanlık problem degil de benim 100gr da ilk saatte sınırda çıkmıştı şeker diğerleri iyiydi dün yine ölçüldü açlık ve iki tane tokluk açlık 81 1. Saat 183 2.saat 164 cikti doktor diyet verdi 15 gün uygula gel ölçelim düşmezse insülin dedi yanlış mı hatırlıyorum senin var mıydı canım şekerin? Umarim ben yanlış hatirlamjsimdir. Şekeri olanlar napiyo dusmesi için?
Sen kurdur bence temizliği kokusu vs derken doğum gelir zaten az kaldı dogumlarimiza her işi halledelim git gide agirlasiyoruz... Biz kıyafetlerini alınca benimki de doğunca alirdiniz dediKizlar herkese iyi hafta sonralari 32 haftaligiz besik ve sifonyer aldik Allah nasip ederse bugun gelecek... ama dun kayinvalidem telefonda gelsin ama kurdurma demisbenm de acaba erken mi aldim diye biraz demoralize oldum , yanlis bisey mi yaptim diye.
bugun kontrol um var INŞALLAH yazar valla bu gece sabaha kadar agrilardan olmusum ikide bir eşimi uyandiriyordum sirtimi ovaliyordu biraz geçiyordu yine başlıyordu RABBİM yardımcımız olsun inşallah5. Aydaydı sanırım. Doktora Belim çok ağrıyor demiştim o da ağrın olduğunda günde bir tane magnezyum iç demişti, bunu yazmisti. Sonra 7. Ayda erken doğum tehlikesi yaşadım ondan sonra hergun içeceksin dedi. Bayadır ağrı yaşamıyorum çok şükür canım. Sen de doktora sor muhakkak
şiiiişşt aman susalım yerin kulağı vardırCanım bende 15 almışım bak ses ediom mu aramızda kalsın
Çok sevindim canım şekerinin olmayışına :) :) :) bana da diyet verdi bu sabah başladım ama ek olarak sadece yumurta yedim az geldi çünku bebeğim doymaz diye düşündümsen kaç kilo aldın peki?
canım şekeri olanlar sıkı diyet yapıyorlar yürüyüş ve bol su içiyorlar. hem kendi sağlığın için hem de daha da önemlisi bebeğin sağlığı için dikkat etmek zorundasın.
bende şeker çıkmadı çok şükür. allah dağına göre kar verirmiş derler ya o hesap ben zaten sürekli kusuyorum üstüne bide diyet yapmaya çalışsam hiç beslenemezdim.şimdi en azından az az da olsa dilediğimi yiyorum.
ben 12 hayallerindeyim :) bakalım kendimi tutabilirsem 12 kilo hedefim ama tutamazsam bi sonraki hedef 14 :)Ben de 12 kg aldim ve senin gibi ani oldu. Daha bi bucuk iki ay once 5 kg filan almistim15i gecmeyiz umarim ve de bebege yariyodur ınşallah
AAramızda iki gün var INŞALLAH RABBİM bize de ısteyen herkese de normal nasip etsin ben pozitif doğum hikayelerini okuyorum çok iyi geliyor kendimi daha iyi motife ediyorum INŞALLAH bizimdeöyle kolay olurAy bende korkuyorum niye bilmiyorumyaşasın yalnız değilmişim
Niye erken olsun canım ben daha bir ay önce aldım dolabında şifonyeride hepsini kurdum eşyalarını bile yerlestirdim çok erken iyi değil diyorlar ama bende erken degilKizlar herkese iyi hafta sonralari 32 haftaligiz besik ve sifonyer aldik Allah nasip ederse bugun gelecek... ama dun kayinvalidem telefonda gelsin ama kurdurma demisbenm de acaba erken mi aldim diye biraz demoralize oldum , yanlis bisey mi yaptim diye.
oyyyyy Allah yardımcın olsun canımmm :) ben çok severim günleri yakın olsaydın da çat kapı gelip bassaydım iki dedikodu yapsaydık 2 3 lokma bi şi yeseydiiiikGünaydınlar bugün gün var bende 13 kadın 10 çocuk lu Allah yardimcim olsun
Hala yemek dio 12 kg dio hemdeoyyyyy Allah yardımcın olsun canımmm :) ben çok severim günleri yakın olsaydın da çat kapı gelip bassaydım iki dedikodu yapsaydık 2 3 lokma bi şi yeseydiiiik
ama ben çooook yemiyoruuum kiHala yemek dio 12 kg dio hemdeAmman gel yielim valla bi daha kaç kere hamile olcaz bu hayatta bazen kendimi böyle gaza getiriom 15 kg nasıl aldım saniosun
Az kaldi kizz inanamiyorum hala vallaOy canım benim maşallah 37 olmuşsun :) az kalmış yolun :)
hadi hayırlısı gelsin mini mini minnoooş :)Az kaldi kizz inanamiyorum hala valla
Bence hemen hastaneye gitmelisin korkutmak istemem ama 29. Haftadan beri erken doğum riskim var ilk yatis yapılıp doğumu durdurmaya calistiklarinda böyle başlamıştıŞuan uzanınca birşey yok ama ayakta bir iki dolanınca başlıyor yine. Bu acaba yaklaştığının belirtisi fln olabilir mi
Ciddi misin ? Bilmiyorumda biraz dinlenince geçti ağrım sadece belim ufak ufak sızlıyor eğer tekrarlatsa zaten giderim. Şimdilik iyiyiz bakalımBence hemen hastaneye gitmelisin korkutmak istemem ama 29. Haftadan beri erken doğum riskim var ilk yatis yapılıp doğumu durdurmaya calistiklarinda böyle başlamıştı
Kiz valla yaa duygularimla az oynamadin senhadi hayırlısı gelsin mini mini minnoooş :)
ahhh ahh ne günlerdi beeee daha dün gibi nubuna bakmıştımmm ilk erkek demiştim de sonra kız demiştimmmo zaman benim ağustos böceğim de yoktu ortalarda dahaa zaman çok hızlı da farkında değiliz geçmiyo gibi geliyo bazen ama çok şükür geçti gitti :)
doğum şeklin belli mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?