- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.661
Amin kuzucumm insallah.dogum korkusuda sardi dort bir yanimi zatenne yapayım senin kız önce sağ sonra sol yaptııı ayy ahdi inşallah çatıda iyi çıkar normal normal gelir boncuuuuk :)
Ay valla benimki bi bahaneye bakiyo dedigin gibi:) herseyimiz tam tamina hazir zaten artik.doktorumda demisti zaten muayenenin tetikledigini o yuzdrn 37 den once yapmiyorum hicbir gebeme dedi.carsamba gunu kontrolum var bakalim nasil gececekCanım çatı muayenesine hazırlıklı git, biliyorsun alttan muayene edilmriek doğumu tetikleyebiliyormuş. Senin kız ne zamandan beri çıktı çıkacak gibi zaten, bahaneyle geliverir filan
:))) teşekkür ederimKesin sezeeyansa yapılmıyor canım
Canim sezeryansa eger gerek yokki.Cati muayenesi normal dogum yapip yapamayacagimizi ogrenmek icin yapiliyoBu çatı muayenesi sezaryen olacaklara da yapiliyo mu o haftalarda? :/
Hiç bilmiyorum ki ne için bakıldığıni erken doğum vs için mi bakılır falan bilgim yok :/ ilk nst mi oldum şükür bi şey yok dedi de sen de çatı deyince birden urktum :/ doktor erkek benim biraz da ondan utanirim diye düşündüm hoş bayan olsa da utanirim ben her türlü utanabilirimCanim sezeryansa eger gerek yokki.Cati muayenesi normal dogum yapip yapamayacagimizi ogrenmek icin yapiliyo
hiiiiç korkmaa bebişin gelicek kucağına daha ne olsun :)Amin kuzucumm insallah.dogum korkusuda sardi dort bir yanimi zaten
Ya yiorum inşallah benim bebişte alıo bu ay cacik lar ise yaradı yine cacik helva dewam edelimCanim zaten yemek gerekli mutlaka.ben normaldede dikkat ediyodum.34.haftamda erken dogum riskim artinca bebegime kilo aldirmak icin neler yedim neler.erken gelirse zayif olmasin diye.bebegine yaricak seyler ye alir kilosunu Allahin izniyle hic merak etme :)
Bilgekus ya zavallı ben napıyım eşim yengeç oğlum da yengeç olcak ben boğayım en iyi geçinen iki burç yengeç ve boğaymış çok iyi anlaşırlarmış ama alakası yok bilmiyorum valla napcam ben böyle zor işim zor
Yok canım kötü diil kiiiiiiiihiç kötü değilmiş hiiiç
Aminnnn inş. Aynen bende şirin doğum klipleri var ya onları izliyorum masal gibi geliyoAAramızda iki gün var INŞALLAH RABBİM bize de ısteyen herkese de normal nasip etsin ben pozitif doğum hikayelerini okuyorum çok iyi geliyor kendimi daha iyi motife ediyorum INŞALLAH bizimdeöyle kolay olur
İkizler mi Amanın eyvahBen yengeç burcu çocuğum olacak diye çok seviniyordum çünkü ben de akrebim en iyi anlastigim burçlardan biri yengectir. Bir de yengeçler annelerine çok düşkün olurlarama sanırım bebişim ikizler burcu erkeği olacak Allah gelinime sabir versin şimdiden ya ikizler erkeğiyle geçinmek çok zor
Tek motivem o zatenhiiiiç korkmaa bebişin gelicek kucağına daha ne olsun :)
allah yardımcın olsun canım az kalmış 4-5 hafta daha dayan. yumurtada şeker olduğunu sanmıyorum hatta hamile diyetinde mutlaka yumurta olması lazım bence. ama meyvelerde çok şeker var dikkat et. allah kolaylıklar versin hepimize bu sıcaklar iyice zorlamaya başladı benim de elim ayağım şişiyor artıkÇok sevindim canım şekerinin olmayışına :) :) :) bana da diyet verdi bu sabah başladım ama ek olarak sadece yumurta yedim az geldi çünku bebeğim doymaz diye düşündüm20 kilo aldım ben. Yürüyüs yapmak çok problem benim için elim ayağım sisti ellerim sürekli uyuşukluk halinde 10dk yurusem ayaklarım acıyo kılomu kaldıracak gücüm yok :/ şu içerim ben de evde biraz yururum artık Teşekkürler canım :)
Canım vericez bu kiloları ben inaniorum sende inan çıtır 2016 temmuz anneleri topigi acicaz dahaAyyy ağzın bal yesin kuzum.. Dün hastanede tartıldım yanlıştır diye kendimi avuttum ama sabah evde tartıldım aynı çıkınca şok oldum
Kiz ben cacigi bayadir biraktim.ilk hafta baya bi ictim gunde 2 kase kadar.217 gr mi ne almisti bebisim.2.hafta o kadar dikkat edemedim acikcasi ama 315 gr almis sipaYa yiorum inşallah benim bebişte alıo bu ay cacik lar ise yaradı yine cacik helva dewam edelim
canım bende bir ay boyunca her idrar tahlilinde protein çıktı sonra çıkmaz oldu. hamilelik yorgunluk bile protin çıkmasını sağlıyor. bebek böbreklere baskı yapıyor vs protein ondan bile çıkabiliyor. proteini artır bu arada canım kaçağı yerine koyman lazım çünkügunaydinnnnnn
bizimde tansiyonumuz cok sukur 10 11 seviyelerinde.kafam daha rahat.ilk andaki stresi attim.o protein nasil oldu da cikti anlamadim.acaba anlik bisi mi oldu yanlis mi olculdu bilemedim
Kizlar herkese iyi hafta sonralari 32 haftaligiz besik ve sifonyer aldik Allah nasip ederse bugun gelecek... ama dun kayinvalidem telefonda gelsin ama kurdurma demisbenm de acaba erken mi aldim diye biraz demoralize oldum , yanlis bisey mi yaptim diye.
tabi tabi ödemdir ödemYaw sabah sabah kilolardan bahsetmişsiniz yapmayın bacılarımBurada bir haftada 2 kilo almayı Nasıl başardığını hala anlayamayan bir camış var
Ödemdir o değil mi
Çok teşekür ederim :) evet az kaldı şükür :)) doğumdan sonraya bıraktım Dondurmaları :'( bugün uyum diyete öğle yemeğine dek acıktım ama :/ neyse bebeğim iyi olsun da :) yumurta yok ama ben ekledimallah yardımcın olsun canım az kalmış 4-5 hafta daha dayan. yumurtada şeker olduğunu sanmıyorum hatta hamile diyetinde mutlaka yumurta olması lazım bence. ama meyvelerde çok şeker var dikkat et. allah kolaylıklar versin hepimize bu sıcaklar iyice zorlamaya başladı benim de elim ayağım şişiyor artık
Cacık bebeği büyütüyor mu? Ben çiğ badem muz ve süt yiyip içiyodum ama şeker çıktı diyete başladım bugün yarım muz 5 badem yedim yatmadan da süt var diyette cacık şeker yapmaz eğer kilo aldırıyorsa bebeğe ben de içeyim onu :)Kiz ben cacigi bayadir biraktim.ilk hafta baya bi ictim gunde 2 kase kadar.217 gr mi ne almisti bebisim.2.hafta o kadar dikkat edemedim acikcasi ama 315 gr almis sipabende cacigi biraktim.beslenmeme hala dikkat ediyorum tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?