- 11 Eylül 2015
- 620
- 471
- 23
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.641
Rabbim yardimcin olsun ben biraz fazla cektigim için ihmal etme diye soyliyim dedim bende onemsememistim o zaman eşimin zoruyla gittim iyikide gitmisim çok fazla su iç ve sadece tuvalete kalk iznim var şimdiCiddi misin ? Bilmiyorumda biraz dinlenince geçti ağrım sadece belim ufak ufak sızlıyor eğer tekrarlatsa zaten giderim. Şimdilik iyiyiz bakalım
Valla ben de akşam 6 dan sonra bişi yemiom ama nasıl aliom anlamadım ya gece hele hiç yemem aslaaa. Vücut ihtiyacı var demek ki zayıf vücut alıo napıyım kuzum vericez bende inaniorum bugün kaçamak benden sorulurama ben çooook yemiyoruuum kiben o 10 kiloyu nasıl aldım biliyo musun :) normalde çok düzenli dikkatli yerim gece sadece karpuz yerim öyle gece yemeklerim falan yok :) o 10 kilo hep anlık çılgınlıklardan oluyooo :) mesela geçen dışarda adana nın o meşhuuuur şırdanın dan yedim ama öyle böyle değil çok acıkmıştım tıka basa yedim cuma günüydü pazartesi bi baktım hooop 8 kilo dan 1o kiloya çıkmış artış şimdi gündüz yicem yicem ama akşamları sadece karpuz falan yoksa bu iş yaş
bencede yiyelim ya kaç defa hamile kalcaz :) hem veririz yaa ne var ki
Kiz valla yaa duygularimla az oynamadin sencok guzel gunler gecirdik ya cok sukur.cati muayenesi disinda hersey normal dogumu gosteriyo suanda.durusu,yeri tam normal dogumluk.kanalin basinda hazirda bekliyo kizim cati muayenemide bu hafta yapicak diye tahmin ediyorum konusmadik ama.bu haftada yapmasa 38de kesin yapicak
demek ki gündüzleri iyi götürüyoruuuz :) :) :)Valla ben de akşam 6 dan sonra bişi yemiom ama nasıl aliom anlamadım ya gece hele hiç yemem aslaaa. Vücut ihtiyacı var demek ki zayıf vücut alıo napıyım kuzum vericez bende inaniorum bugün kaçamak benden sorulur
Canım benim kizimda azalmıştı hatta ben bi hafta kilo vermiştim kızım almadı kilo o hafta benim bünye zayıf galiba benden beslenemio ben yemessemKizlae son haftalar kilo alimi azaliyomus diyolar dogruymus.ben iki haftada 600 gr almistim ki bunun 530 unu kizim aldi.bakalim bu hafta nasil olacak.toplamda 11 kiloyu tamamlamak uzereyim
Evet yaaa bi daha mı doğurucam Allah allahdemek ki gündüzleri iyi götürüyoruuuz :) :) :)
ye kız yeeee can boğazdan gelir veririz doğumdan sonra :) bugün geleni gideni affetme hepsinden ye :)
Kiz valla yaa duygularimla az oynamadin sencok guzel gunler gecirdik ya cok sukur.cati muayenesi disinda hersey normal dogumu gosteriyo suanda.durusu,yeri tam normal dogumluk.kanalin basinda hazirda bekliyo kizim cati muayenemide bu hafta yapicak diye tahmin ediyorum konusmadik ama.bu haftada yapmasa 38de kesin yapicak
Yok ya kurdur temizle zaten bol bol havalandırıp arada tekrar temizlemek gerekiyor. Benim pencere hep açık olduğundan tozlanıyor. Kokusu da hemen gitmiyor mobilyanın hiç erken değilKizlar herkese iyi hafta sonralari 32 haftaligiz besik ve sifonyer aldik Allah nasip ederse bugun gelecek... ama dun kayinvalidem telefonda gelsin ama kurdurma demisbenm de acaba erken mi aldim diye biraz demoralize oldum , yanlis bisey mi yaptim diye.
Niye erken olsun canım ben daha bir ay önce aldım dolabında şifonyeride hepsini kurdum eşyalarını bile yerlestirdim çok erken iyi değil diyorlar ama bende erken degil
Bu çatı muayenesi sezaryen olacaklara da yapiliyo mu o haftalarda? :/Kiz valla yaa duygularimla az oynamadin sencok guzel gunler gecirdik ya cok sukur.cati muayenesi disinda hersey normal dogumu gosteriyo suanda.durusu,yeri tam normal dogumluk.kanalin basinda hazirda bekliyo kizim cati muayenemide bu hafta yapicak diye tahmin ediyorum konusmadik ama.bu haftada yapmasa 38de kesin yapicak
Kesin sezeeyansa yapılmıyor canımBu çatı muayenesi sezaryen olacaklara da yapiliyo mu o haftalarda? :/
Bazıları herşeye karışmak gerekiyormuş gibi davranıyor işte, hiç kimseyi takma kur mobilyalarını havalandır bir kaç gün temizle yavaş yavaş eksiklerini al yerleştir bencede. Bebişlerimizin ne zaman geleceği ne yapacağı belli olmuyor :) sağlıkla gelsinler inşallah
Canım ani artış oluo hepimizde sıkma canini gazdir oYaw sabah sabah kilolardan bahsetmişsiniz yapmayın bacılarımBurada bir haftada 2 kilo almayı Nasıl başardığını hala anlayamayan bir camış var
Ödemdir o değil mi
Ayyy ağzın bal yesin kuzum.. Dün hastanede tartıldım yanlıştır diye kendimi avuttum ama sabah evde tartıldım aynı çıkınca şok oldumCanım ani artış oluo hepimizde sıkma canini gazdir o
Canim zaten yemek gerekli mutlaka.ben normaldede dikkat ediyodum.34.haftamda erken dogum riskim artinca bebegime kilo aldirmak icin neler yedim neler.erken gelirse zayif olmasin diye.bebegine yaricak seyler ye alir kilosunu Allahin izniyle hic merak etme :)Canım benim kizimda azalmıştı hatta ben bi hafta kilo vermiştim kızım almadı kilo o hafta benim bünye zayıf galiba benden beslenemio ben yemessem
Sanmam baski yapiyoda olabilir.gaz sıķıntısıda olabilir bol su iç yinede canim gecer insallahŞuan uzanınca birşey yok ama ayakta bir iki dolanınca başlıyor yine. Bu acaba yaklaştığının belirtisi fln olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?