2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ciddi misin ? Bilmiyorumda biraz dinlenince geçti ağrım sadece belim ufak ufak sızlıyor eğer tekrarlatsa zaten giderim. Şimdilik iyiyiz bakalım
Rabbim yardimcin olsun ben biraz fazla cektigim için ihmal etme diye soyliyim dedim bende onemsememistim o zaman eşimin zoruyla gittim iyikide gitmisim çok fazla su iç ve sadece tuvalete kalk iznim var şimdi

Valla ben de akşam 6 dan sonra bişi yemiom ama nasıl aliom anlamadım ya gece hele hiç yemem aslaaa. Vücut ihtiyacı var demek ki zayıf vücut alıo napıyım kuzum vericez bende inaniorum bugün kaçamak benden sorulur

ne yapayım senin kız önce sağ sonra sol yaptııı ayy ahdi inşallah çatıda iyi çıkar normal normal gelir boncuuuuk :)

demek ki gündüzleri iyi götürüyoruuuz :) :) :)
ye kız yeeee can boğazdan gelir veririz doğumdan sonra :) bugün geleni gideni affetme hepsinden ye :)

Kizlae son haftalar kilo alimi azaliyomus diyolar dogruymus.ben iki haftada 600 gr almistim ki bunun 530 unu kizim aldi.bakalim bu hafta nasil olacak.toplamda 11 kiloyu tamamlamak uzereyim
Canım benim kizimda azalmıştı hatta ben bi hafta kilo vermiştim kızım almadı kilo o hafta benim bünye zayıf galiba benden beslenemio ben yemessem

Canım çatı muayenesine hazırlıklı git, biliyorsun alttan muayene edilmriek doğumu tetikleyebiliyormuş. Senin kız ne zamandan beri çıktı çıkacak gibi zaten, bahaneyle geliverir filan

gunaydinnnnnn

bizimde tansiyonumuz cok sukur 10 11 seviyelerinde.kafam daha rahat.ilk andaki stresi attim.o protein nasil oldu da cikti anlamadim.acaba anlik bisi mi oldu yanlis mi olculdu bilemedim

Yok ya kurdur temizle zaten bol bol havalandırıp arada tekrar temizlemek gerekiyor. Benim pencere hep açık olduğundan tozlanıyor. Kokusu da hemen gitmiyor mobilyanın hiç erken değil

Kızlar benim zaten sürekli belim ağrıyor hamile kaldığımdan beri. Dün de karnım çok çok sertleşti korktum biraz. Genel bir halsizlik te vardı üstümde. Midem çok kötüydü doğru düzgün bişey yememiş olmama rağmen. En son mideye müdahale yapmak zorunda kaldım rahatladım karnım da yumuşadı. Ama yine de korkuyorum bu bel ağrısı yüzünden. Daha bugün 33+1 iz. Bebek te büyüdüğü için kasıklara baskı yapıyor ya anlayamıyorum hiç bişey tecrübesiz olmak ne zormuş

Bu çatı muayenesi sezaryen olacaklara da yapiliyo mu o haftalarda? :/

Biz icimizi ferah tutalim gercktn insallah kuzularimiz saglikla gelsin Zehrayenihayat @ysbam
Bazıları herşeye karışmak gerekiyormuş gibi davranıyor işte, hiç kimseyi takma kur mobilyalarını havalandır bir kaç gün temizle yavaş yavaş eksiklerini al yerleştir bencede. Bebişlerimizin ne zaman geleceği ne yapacağı belli olmuyor :) sağlıkla gelsinler inşallah

Yaw sabah sabah kilolardan bahsetmişsiniz yapmayın bacılarım Burada bir haftada 2 kilo almayı Nasıl başardığını hala anlayamayan bir camış var

Ödemdir o değil mi

Yaw sabah sabah kilolardan bahsetmişsiniz yapmayın bacılarım Burada bir haftada 2 kilo almayı Nasıl başardığını hala anlayamayan bir camış var

Ödemdir o değil mi
Canım ani artış oluo hepimizde sıkma canini gazdir o

Canım benim kizimda azalmıştı hatta ben bi hafta kilo vermiştim kızım almadı kilo o hafta benim bünye zayıf galiba benden beslenemio ben yemessem
Canim zaten yemek gerekli mutlaka.ben normaldede dikkat ediyodum.34.haftamda erken dogum riskim artinca bebegime kilo aldirmak icin neler yedim neler.erken gelirse zayif olmasin diye.bebegine yaricak seyler ye alir kilosunu Allahin izniyle hic merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…