2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gunaydin ben de 12 kilo aldim. 3 haftada 300gr ay nasil basardiin

Aynen tutmayabilir aldığı her bebek almıyor seni yalancı emzik olarak kullanacaktır zaten zilli :) ama alışması yararına olur hastane de vereceğim ben bu keZ

Kızlar benim kasıklarımda çok ağrı var iki büklüm yürüyorum resmen afedersiniz büyük tuvaletim var gibi hissediyorum onuda yapamıyorum klozetr oturunca sancım başlıyor yeniden napıcam ben

Ben de 12 kg aldim ve senin gibi ani oldu. Daha bi bucuk iki ay once 5 kg filan almistim 15i gecmeyiz umarim ve de bebege yariyodur ınşallah

Dogum sancidi tuvaletin varmis gibi olur diyodu
Kızlar benim kasıklarımda çok ağrı var iki büklüm yürüyorum resmen afedersiniz büyük tuvaletim var gibi hissediyorum onuda yapamıyorum klozetr oturunca sancım başlıyor yeniden napıcam ben

Bana ds gecen gun oldu ama duzenli degildi. Gecercek sanci duzenli araliklarla belden hissedilir diyolar. Buyuk tuvaletin varmis gibi ghissedersin dedi bide arkadasim. Duzenli mi sancin

Dogum sancidi tuvaletin varmis gibi olur diyodu

Bana ds gecen gun oldu ama duzenli degildi. Gecercek sanci duzenli araliklarla belden hissedilir diyolar. Buyuk tuvaletin varmis gibi ghissedersin dedi bide arkadasim. Duzenli mi sancin
Şuan baktığımda yok kaç gündür hem belim hem kasıklarım ağrıtor zaten. Şuan uzandım o yüzden sancımda yok ama ne oturabiliyorum ne de ayağa kalkabiliyorum o zaman başlıyor

Şuan baktığımda yok kaç gündür hem belim hem kasıklarım ağrıtor zaten. Şuan uzandım o yüzden sancımda yok ama ne oturabiliyorum ne de ayağa kalkabiliyorum o zaman başlıyor

Zaman tut bakalim 10 20 dakikada bi sanci geliyosa belden o zaman gercek sanciymis. Yalanci sanci 2 3 saatte bi oluyomus duzensiz ve uzun aralikli

Bi gitsene canim muayeneye.bana doktor sancin olursa bol sivi al yarim saat istirahat et geçmezse hemen hastaneye gel dedi

Arkadaşlar bir şey soracağım şaka gibi bişey oldu. Meme ucundan tam bir parça sallanıyor. Çok acıyor. Napsam acaba koparsam mı niye oldu nasıl koptu anlamadım ya

ya ben şu an 32+5 im veee +16 kilo artı bu ara iştahımda yok ona rağmen

Kizlar sizde de odem var mi? Iki haftadır odem var oz3llikle ayaklarımda. Cslisiyorum ya gun sonunda ayaklarim sisiyo ve yaniyo resmen. Nasil gecer ki bu bi cozumu var mi acaba

günaydın minik kuzuların güzel anneleri.
sabah 7de mesai başladı bende bu saate kadar kustum şimdi iyiyim. yatıyorum ama şunu anladım ki doğuma kadar rahat yok bana. tam bitti derken tekrar başladı bulantılar.
neyse buna da şükür daha kötüsü olmasın da. sadece artık bebekler büyüdü kusarken doğurcam diye korkuyorum
kilo konusu yine gündeme gelmiş. kilo almama rekoru bende galiba. bebeğin kilosundan daha az kilo almışım.
kilo alma rekoru da @batideniz yada ALTINIM da bilemiyorum tam son durumları. aldığınız hızda verirsiniz inşallah.şanslı bacılarım benim :)

Kizlar sizde de odem var mi? Iki haftadır odem var oz3llikle ayaklarımda. Cslisiyorum ya gun sonunda ayaklarim sisiyo ve yaniyo resmen. Nasil gecer ki bu bi cozumu var mi acaba
bende de oluyo canım tuzu azalt suyu artır. gerçi böyle de yapsan kaçışın yok sandalet giyiyom ben akşamları da altına yastık koyup uzatıyom ayağımı. benim bide sağ elim şişiyo.sabah kalkıyorum davul olmuş öğlen geçiyo ama üstümü bile giyinemiyorum öyle olunca.

Kizlar herkese iyi hafta sonralari 32 haftaligiz besik ve sifonyer aldik Allah nasip ederse bugun gelecek... ama dun kayinvalidem telefonda gelsin ama kurdurma demis benm de acaba erken mi aldim diye biraz demoralize oldum , yanlis bisey mi yaptim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…