- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 53
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.601
Gunaydin ben de 12 kilo aldim. 3 haftada 300gr ay nasil basardiinGünaydıınn arkadaşlar.. Hepimiz için güzel bir gün olur umarım. Ben de 33+1deyim ve 14 kilo aldım Son zamanlarda haftada bir kilo alıyordum, diyet uygulandı ve sadece bebeğime alıp kendime 3 haftada sadece 300 gram almayı başarmıştım ki artık diyet hak getire. Açlığı bastıramıyorum özellikle de tatlıya olan doyumsuzluğu..
Aynen tutmayabilir aldığı her bebek almıyor seni yalancı emzik olarak kullanacaktır zaten zilli :) ama alışması yararına olur hastane de vereceğim ben bu keZya emzik vermek istemiyorum ama gerek olursa diye öylesine aldım emziği.ameliyat falan olursa sonrasında ihtiyaç olabilir dedim. ille kap gerekiyosa onu da alırım ama şimdilik bızdolabı poşetine koyayım diyorum baktım emzik gerekiyo o zaman hem güzel bi emzik alırım hem de emzik kabı alırım diyorum. ne diyosun?
Ben de 12 kg aldim ve senin gibi ani oldu. Daha bi bucuk iki ay once 5 kg filan almistimGünaydın günaydın günaydın güzel çıtır hamişler :)
Sonunda şuraya sınav ve okul stresi olmadan yazıyorum ya ohh değmesin kimse keyfime ne güzelmiş yahu
Sabah sabah ayağıma giren muhteşem bir krampla uyanmış olsam da pozitif enerjimi kaybetmem
Bu arada kilodan bahsetmişler ben üstünüze afiyet 10 kilo almışım
8 den 10 kiloya sadece 4 günde geçmişim 2 hafta önce bunun şokunu yaşayınca bu ay ki kontrole kadar kilomu stabil tutmaya çalışacm yoksa doğuma yürüyerek değilde yuvarlanarak gitcez
Kızlar benim kasıklarımda çok ağrı var iki büklüm yürüyorum resmen afedersiniz büyük tuvaletim var gibi hissediyorum onuda yapamıyorum klozetr oturunca sancım başlıyor yeniden napıcam ben
Şuan baktığımda yok kaç gündür hem belim hem kasıklarım ağrıtor zaten. Şuan uzandım o yüzden sancımda yok ama ne oturabiliyorum ne de ayağa kalkabiliyorum o zaman başlıyorDogum sancidi tuvaletin varmis gibi olur diyodu
Bana ds gecen gun oldu ama duzenli degildi. Gecercek sanci duzenli araliklarla belden hissedilir diyolar. Buyuk tuvaletin varmis gibi ghissedersin dedi bide arkadasim. Duzenli mi sancin
Şuan baktığımda yok kaç gündür hem belim hem kasıklarım ağrıtor zaten. Şuan uzandım o yüzden sancımda yok ama ne oturabiliyorum ne de ayağa kalkabiliyorum o zaman başlıyor
Bi gitsene canim muayeneye.bana doktor sancin olursa bol sivi al yarim saat istirahat et geçmezse hemen hastaneye gel dediKızlar benim kasıklarımda çok ağrı var iki büklüm yürüyorum resmen afedersiniz büyük tuvaletim var gibi hissediyorum onuda yapamıyorum klozetr oturunca sancım başlıyor yeniden napıcam ben
Tamam tatlım çok sağolZaman tut bakalim 10 20 dakikada bi sanci geliyosa belden o zaman gercek sanciymis. Yalanci sanci 2 3 saatte bi oluyomus duzensiz ve uzun aralikli
Şuan uzanınca birşey yok ama ayakta bir iki dolanınca başlıyor yine. Bu acaba yaklaştığının belirtisi fln olabilir miBi gitsene canim muayeneye.bana doktor sancin olursa bol sivi al yarim saat istirahat et geçmezse hemen hastaneye gel dedi
ya ben şu an 32+5 im veee +16 kilo artı bu ara iştahımda yok ona rağmenGünaydıınn arkadaşlar.. Hepimiz için güzel bir gün olur umarım. Ben de 33+1deyim ve 14 kilo aldım Son zamanlarda haftada bir kilo alıyordum, diyet uygulandı ve sadece bebeğime alıp kendime 3 haftada sadece 300 gram almayı başarmıştım ki artık diyet hak getire. Açlığı bastıramıyorum özellikle de tatlıya olan doyumsuzluğu..
Ya yengeçlik kötü değil ama genel olarak hep duygusala bağlıyoruz alıngan kırılgan her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen pufff bak şimdi daraldımhayırlısı diyelim
koparma dursun canım naptın ki niye öyle oldu.ilk defa duyuyom bunu geçmiş olsunArkadaşlar bir şey soracağım şaka gibi bişey oldu. Meme ucundan tam bir parça sallanıyor. Çok acıyor. Napsam acaba koparsam mı niye oldu nasıl koptu anlamadım ya
Giyinirken oldu, takı ksti şaka gibi ya. Bendeki şanssızlık zaten silsile halinde. O kadar yanıyor ki canım ne yapacağımı bilemiyorumkoparma dursun canım naptın ki niye öyle oldu.ilk defa duyuyom bunu geçmiş olsun
bende de oluyo canım tuzu azalt suyu artır. gerçi böyle de yapsan kaçışın yok sandalet giyiyom ben akşamları da altına yastık koyup uzatıyom ayağımı. benim bide sağ elim şişiyo.sabah kalkıyorum davul olmuş öğlen geçiyo ama üstümü bile giyinemiyorum öyle olunca.Kizlar sizde de odem var mi? Iki haftadır odem var oz3llikle ayaklarımda. Cslisiyorum ya gun sonunda ayaklarim sisiyo ve yaniyo resmen. Nasil gecer ki bu bi cozumu var mi acaba
ben olsam napardım diyorum bepanten falan sürerdim ama dediğim gibi hiçbi bilgim yok bu konudaGiyinirken oldu, takı ksti şaka gibi ya. Bendeki şanssızlık zaten silsile halinde. O kadar yanıyor ki canım ne yapacağımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?