2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Cevabın için sagol canım magnezyumu doktorunmu verdi sen kendinmi aldin

5. Aydaydı sanırım. Doktora Belim çok ağrıyor demiştim o da ağrın olduğunda günde bir tane magnezyum iç demişti, bunu yazmisti. Sonra 7. Ayda erken doğum tehlikesi yaşadım ondan sonra hergun içeceksin dedi. Bayadır ağrı yaşamıyorum çok şükür canım. Sen de doktora sor muhakkak

Kızlar benim kasık ve bel ağrılarım 2-3 gündür başladı :) bizim oğlan arada baskı yapıyor rahime ama inşallah aceleci olmaz :) kasığımdaki kemikler nasıl sızlıyor acıyor anlatamam bugün zor yürüdüm :) şimdide bayağı kaburgalarıma dayanmış durumda hiç acımıyor böyle vuruyor vallahi

benim gibi ikizler olması için elimden geleni son damlasına kadar yaptım ama olmadı yengeç olacak benim kızım da
Ya yengeçlik kötü değil ama genel olarak hep duygusala bağlıyoruz alıngan kırılgan her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen pufff bak şimdi daraldım hayırlısı diyelim

Ya yengeçlik kötü değil ama genel olarak hep duygusala bağlıyoruz alıngan kırılgan her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen pufff bak şimdi daraldım hayırlısı diyelim

Ben yengeç burcu çocuğum olacak diye çok seviniyordum çünkü ben de akrebim en iyi anlastigim burçlardan biri yengectir. Bir de yengeçler annelerine çok düşkün olurlar ama sanırım bebişim ikizler burcu erkeği olacak Allah gelinime sabir versin şimdiden ya ikizler erkeğiyle geçinmek çok zor

Aslan olaydı iyiydi dayanmaz bizim temmuz yumurcakları çok hareketliler nys yengeç olsunlar kısmet

Bilgekus ya zavallı ben napıyım eşim yengeç oğlum da yengeç olcak ben boğayım en iyi geçinen iki burç yengeç ve boğaymış çok iyi anlaşırlarmış ama alakası yok bilmiyorum valla napcam ben böyle zor işim zor

20 22 gibi aliriz demisti doktor 20 de tam 37+5 oluyorum sanirm 22 tam 38+0 sali gidicem doktora hangi gun detse artik kaderimize

erken alınabilir Ekin hanım kuzum, suyumda azalma var ama henüz ciddi risklerimiz yok, inşallah ta olmasın :) iyiyiz merak etme :))
Oy teyzesinin bal kızı suyunu içip azaltmiş mi :) ablacım sen bu konuda batı ile deniz den tecrübelisin söyle en az 3 hafta daha dayanırsa benim balım sıkıntı olmadan alırsın kucağına inşallah çınarlâ birlikte ekin ve senin için dua edicez güzel teyzos

Günaydın günaydın günaydın güzel çıtır hamişler :)
Sonunda şuraya sınav ve okul stresi olmadan yazıyorum ya ohh değmesin kimse keyfime ne güzelmiş yahu
Sabah sabah ayağıma giren muhteşem bir krampla uyanmış olsam da pozitif enerjimi kaybetmem
Bu arada kilodan bahsetmişler ben üstünüze afiyet 10 kilo almışım
8 den 10 kiloya sadece 4 günde geçmişim 2 hafta önce bunun şokunu yaşayınca bu ay ki kontrole kadar kilomu stabil tutmaya çalışacm yoksa doğuma yürüyerek değilde yuvarlanarak gitcez

Oy canım benim maşallah 37 olmuşsun :) az kalmış yolun :)

Günaydıınn arkadaşlar.. Hepimiz için güzel bir gün olur umarım. Ben de 33+1deyim ve 14 kilo aldım Son zamanlarda haftada bir kilo alıyordum, diyet uygulandı ve sadece bebeğime alıp kendime 3 haftada sadece 300 gram almayı başarmıştım ki artık diyet hak getire. Açlığı bastıramıyorum özellikle de tatlıya olan doyumsuzluğu..

Canım bende 15 almışım bak ses ediom mu aramızda kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…