- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.581
Cevabın için sagol canım magnezyumu doktorunmu verdi sen kendinmi aldin
Ya yengeçlik kötü değil ama genel olarak hep duygusala bağlıyoruz alıngan kırılgan her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen pufff bak şimdi daraldımbenim gibi ikizler olması için elimden geleni son damlasına kadar yaptım ama olmadıyengeç olacak benim kızım da
Ya yengeçlik kötü değil ama genel olarak hep duygusala bağlıyoruz alıngan kırılgan her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen pufff bak şimdi daraldımhayırlısı diyelim
Ay bende korkuyorum niye bilmiyorumKızlar baktimda çoğunuz sezeryan oluyirsunuz bi sorunmu var diyemi yoksa oylemi istiyorsunuz çünkü ben sezeryan dan çok korkuyorum INŞALLAH RABBİM hayirlisiyla normal nasip eder
Aslan olaydı iyiydiBen yengeç burcu çocuğum olacak diye çok seviniyordum çünkü ben de akrebim en iyi anlastigim burçlardan biri yengectir. Bir de yengeçler annelerine çok düşkün olurlarama sanırım bebişim ikizler burcu erkeği olacak Allah gelinime sabir versin şimdiden ya ikizler erkeğiyle geçinmek çok zor
20 22 gibi aliriz demisti doktor 20 de tam 37+5 oluyorum sanirm 22 tam 38+0 sali gidicem doktora hangi gun detse artik kaderimizepek sanmıyorum ikizler olacağını 21 hazirandan önce alınması lazım ki erken olur. ben ikizlerim çok da severim ikizleri ama genelde yaka silkerler :) doktor hangi gün derse kaderde ne varsa o olacak ben ne yaptıysam olmadı bir gün öne bir gün geriye bile almadılar kısmetim o günmüş dedim kabul ettim belki böylesi hayırlıdır
Canim ben hic doymuyorumki masallak 23 kili aldikGebişler benim gibi bu saatte açıkan var mi her gece:)))
Oy teyzesinin bal kızı suyunu içip azaltmiş mi :) ablacım sen bu konuda batı ile deniz den tecrübelisin söyle en az 3 hafta daha dayanırsa benim balım sıkıntı olmadan alırsın kucağına inşallah çınarlâ birlikte ekin ve senin için dua edicez güzel teyzoserken alınabilir Ekin hanım kuzum, suyumda azalma var ama henüz ciddi risklerimiz yok, inşallah ta olmasın :) iyiyiz merak etme :))
yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))) gözün aydın :))
Oy canım benim maşallah 37 olmuşsun :) az kalmış yolun :)Kizlar gece uykularindan bahsetmissiniz dun.Ben yatmadan ilik dus aliyorum(1gun almasan 2.gun mutlaka aliyorum)dustan sonra esim sagolsun sirtima masaj yapiyo birkac dakika.2yastigi ust uste koyuyorum ve yan yattigimda bir bacagimi ustune koyuyorum.inanilmaz rahat oluyo.masaj sayesinde uykuya cabuk daliyorum.dusta asiri gevsetiyo beni gece uyanmalari olsada tekrar rahat uyuyorum.2 3 gundur sicaklar rahatsiz etmeye basladi.onada cozum olarak buzluktaki buz kalibini ince tulbente sarip yanima aliyorum.bende inanilmsz ise yariyo uyku sorunu yasamiyorum 37.haftama girmeme ragmen.sizlerle paylasmak istedim belki yapiyosunuzdur ama isine yarayanda olursa ne mutlu bana
Hey maşallah maşallah gözünaydın canım benimmm :) darısı M melda983 ve @Aryadeniz38 in başına inşallahKizlar ben yavruma kavustum evimize geldik cok sukur ins darisi M melda983 ve @Aryadeniz38 nasip olurmatsiyahoje cim saol on sayfaya dua icin yazmışsin bizi silebilirsin
Canım bende 15 almışım bak ses ediom mu aramızda kalsınGünaydın günaydın günaydın güzel çıtır hamişler :)
Sonunda şuraya sınav ve okul stresi olmadan yazıyorum ya ohh değmesin kimse keyfime ne güzelmiş yahu
Sabah sabah ayağıma giren muhteşem bir krampla uyanmış olsam da pozitif enerjimi kaybetmem
Bu arada kilodan bahsetmişler ben üstünüze afiyet 10 kilo almışım
8 den 10 kiloya sadece 4 günde geçmişim 2 hafta önce bunun şokunu yaşayınca bu ay ki kontrole kadar kilomu stabil tutmaya çalışacm yoksa doğuma yürüyerek değilde yuvarlanarak gitcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?