2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
nasi icimi rahatlattin anlatamam.doktprum bana temkinli yaklasti.cok streslendim.15dk da 1 tansiyon olcuyordum dune kadar.paranoyak oldum resmen.neyse dun aksamdan beri cok rahat kafam.tansiyon eski duzenine girdi cunku.13 cikmasini tamamen strese veriyorum.allahim nasip etsin de 35i devirelim baska bisi istemiyorum

Yani sıkıntı yok çıkıcak nede olsa kasma boşuna ztn

SELAM hanimlar yeni doktordan geliyorum ağrılarım icin magnorm diye bi ilaç yazdi kizlar bebegimin kilosu 1860 doktor iyi dedi ama bana biraz zayıf gibi geldi tabi sağlıklı olsun da ama ışte insan diyor biraz toplu olsun sizce nasil

Arkadaslar en sonuncu gecen haftaki kontrolde 6 kilo almıştım toplam ama son 4-5 gündür ayaklarım pide gibi oldu, ise terlikle gidiyorum mecburen.. Hoş gidesim de yok artık ama bi hafta daha çalışıp izne ayrilicam son haftayı calisamicam artık sıcaklar başladı mahvediyor..yüzük takamiyorum parmaklarım sisti hatta göz kapaklarım bile sisti.. Dogum yaklaştığından mı böyle oldu acaba ya hiç yoktu bende.. Bi de avuç içlerim ile ayak altlarım cayır cayır yanıyor uyuyamıyorum sabahlara kadar.. Sürekli soğuk suyla yıkıyorum ama hemen buharlaşiyor.. Zorlaşmaya başladı her şey... Zaten tirsmalar da başladı

Bence haftana göre iyi canim hem kiloya takılma benim kuzenim 2800 doğurdu kızını şimdi 6 aylık 7 kilo olmuş doğduktan sonraki bakim önemli kafana takma bir ara ben de zayıf diye günlerce üzülmüştüm ama kuzenimi bi de başka ornekleri duyunca rahatladım herkesin bünyesi farklı neticede

Herkese merhaba güzel anneler ben şimdi bişey sorcm da size acaba karnınız indi mi sizin de benim karnım aşağıda indi bugünlerde. Tarih olarak ta tam 34+0 bugün normal mi acaba yoksa benim bu kız 40 ı beklemyck mi ablam çok sürmez imiş karnın dikkat et dedi başka inen var mı ki

B bebegim seni bekliyorum canım ne yaptın doktora gidebildin mi? Inşallah önemli birşey yoktur...

Cnm şimdilik iyiyim. Doktora watsap tan yazdım az suyum geldi diye. Oda bazen böyle olabiliyor. Tekrar larsa gelin dedi bide sağlık ocağına gitmiştim sonuçlarà çok şaşırdım. Bi bakarmisin örneğin demir çok çok yüksek diğerleride öyle gerci

Fotoyu yukleyemedim. Yazayım bari.
Demir 287 değer araligi 60-180
Kolesterol 337 değer aralığı 0-200
LDL kolesterol 208 değer aralığı 0-130
Trigliserid 280 değer aralığı 74-106
B12 120 değer aralığı 126.6 -505
??

Benimki de indi sanki :) okuduğum kitapta ilk çocukta karın aşağı indikten 2-3 hafta sonra bebek doğar yazıyordu :O

Canım ya hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Nasıl anladın suyunun azaldığını, kontrolde mi çıktı.

Canım kan ilacı kullanıyorsan demirin yüksek çıkması normal ama diğerleri epey yüksek çıkmış. Test yapılmadan önceki gün çok tatlı veya yağlı şeyler tüketmiş miydin? B12 de sınırın altında çıkmış...

diyetin çok mu sıkı acaba ya ara öğün falan yok mu? aç da kalmaman lazım canım birçok arkadaş var şekeri olan. diyet yapıyor hem şekeri düşürüyor hem aç gezmiyor

Yok cnm yaa öyle çok yemek yiyen birisi değilim. Mesela o günün aksami sadece zeytinyağlı patlıcan yemistim. Kızartma değildi

Ayyy deme kız zaten bebek önde gidiyo haftasından en azından 38 lerde olsa iyi olur bakalım ne zaman gelecek bizim kız

Sağlıkla gelsinler de inşallah :) ayaklarını yükseğe kaldırarak dinlen bakalım belki tekrar yukarı çıkar, bebeğin pozisyonuyla alakalıdır belki

Canim koestrolun yukselmesi hamilelikte normal. Onlar dogumdan sonra dusuyo. Suan yaniltici deger yani. Vucut yag depoladigi icin oyle cikiyor. Benim ilkinde de yukselmisti sonra dustu. Simdi de yulseldi. Ben hastanede calisiyorum bizim orda calisan hamilelik geciren herkesin ayni sekilde yukseldi dogumdan sonra dustu.

Madem yuksek çıkacak ne diye yapıyorlar bu testleri? Bana da sağlık ocağında folik asit testi yapmislardi doktor da aylardır folik asit kullanıyorsun tabi ki yuksek çıkacak çok gereksiz bir test yapmışlar demişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…