- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.681
nasi icimi rahatlattin anlatamam.doktprum bana temkinli yaklasti.cok streslendim.15dk da 1 tansiyon olcuyordum dune kadar.paranoyak oldum resmen.neyse dun aksamdan beri cok rahat kafam.tansiyon eski duzenine girdi cunku.13 cikmasini tamamen strese veriyorum.allahim nasip etsin de 35i devirelim baska bisi istemiyorumcanım bende bir ay boyunca her idrar tahlilinde protein çıktı sonra çıkmaz oldu. hamilelik yorgunluk bile protin çıkmasını sağlıyor. bebek böbreklere baskı yapıyor vs protein ondan bile çıkabiliyor. proteini artır bu arada canım kaçağı yerine koyman lazım çünkü
ben çok rahatım sanki bebek benden çıkmıcak :) yalnız geçen gün sınavda nerden aklıma geldise ben bi şekilde doğurcam bu bebeği yahuuu deyip korktum ama anlık bi korkuydu :) gram korku yok şu an inşallah olmaz da :)Tek motivem o zaten
Yani sıkıntı yok çıkıcak nede olsa kasma boşuna ztnben çok rahatım sanki bebek benden çıkmıcak :) yalnız geçen gün sınavda nerden aklıma geldise ben bi şekilde doğurcam bu bebeği yahuuu deyip korktum ama anlık bi korkuydu :) gram korku yok şu an inşallah olmaz da :)
yani dimii :) çıksında yiyeyimmm onuuuu o tekmeleyen yerlerini :)Yani sıkıntı yok çıkıcak nede olsa kasma boşuna ztn
Bence haftana göre iyi canim hem kiloya takılma benim kuzenim 2800 doğurdu kızını şimdi 6 aylık 7 kilo olmuş doğduktan sonraki bakim önemli kafana takma bir ara ben de zayıf diye günlerce üzülmüştüm ama kuzenimi bi de başka ornekleri duyunca rahatladım herkesin bünyesi farklı neticedeSELAM hanimlar yeni doktordan geliyorum ağrılarım icin magnorm diye bi ilaç yazdi kizlar bebegimin kilosu 1860 doktor iyi dedi ama bana biraz zayıf gibi geldi tabi sağlıklı olsun da ama ışte insan diyor biraz toplu olsun sizce nasil
B bebegim seni bekliyorum canım ne yaptın doktora gidebildin mi? Inşallah önemli birşey yoktur...
Herkese merhaba güzel annelerben şimdi bişey sorcm da size acaba karnınız indi mi sizin de benim karnım aşağıda indi bugünlerde. Tarih olarak ta tam 34+0 bugün normal mi acaba yoksa benim bu kız 40 ı beklemyck mi ablam çok sürmez imiş karnın dikkat et dedi başka inen var mı ki
Canım ya hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Nasıl anladın suyunun azaldığını, kontrolde mi çıktı.kızlar merhaba herkese :)
bende haziran annesi adayıyım bugünden itibaren :) inanın hissediyordum ama emin olmak başka birşeymiş. sıkı takipte sayılırım. 5 gün sonra tekrar kontrolüm var. suyum hızlıca azalıyor, kilo alamıyorum ama iyiyiz çok şükür. annemi aradım hazır ol anne diye :) oda daha erken be kızım, ay sonunu beklese yeter dedi :))) şimdi gülebiliyorum tabii bunları yaşarken ama ilk gebeliğimde helak olmuştum ağlamaktan. allah hayırlısı ne zamansa o zamanı nasip etsin inşallah.
ama normal doğum hayallerim sularda yüzüyor maalesef, olsun kısmet değilmiş. inşallah hep sağlıklı olalım da normal olmasın ne yapalım. bu sefer kordonda, kan akışında problem yok çok şükür, aspirin sağolsun :) çarşamba günü belli olacak gidişat, bakalım bizim kız ne kadar daha kalabilecek içeride.
sanırım benim kısmetimde ikizler burcu var :) habire ikizler doğuruyorum ben :)))
hepimiz için hayırlısı olsun, inşallah herşey yolunda gidecek
Fotoyu yukleyemedim. Yazayım bari.
Demir 287 değer araligi 60-180
Kolesterol 337 değer aralığı 0-200
LDL kolesterol 208 değer aralığı 0-130
Trigliserid 280 değer aralığı 74-106
B12 120 değer aralığı 126.6 -505
??
diyetin çok mu sıkı acaba ya ara öğün falan yok mu? aç da kalmaman lazım canım birçok arkadaş var şekeri olan. diyet yapıyor hem şekeri düşürüyor hem aç gezmiyorÇok teşekür ederim :) evet az kaldı şükür :)) doğumdan sonraya bıraktım Dondurmaları :'( bugün uyum diyete öğle yemeğine dek acıktım ama :/ neyse bebeğim iyi olsun da :) yumurta yok ama ben ekledim
Ayyy deme kız zaten bebek önde gidiyo haftasından en azından 38 lerde olsa iyi olur bakalım ne zaman gelecek bizim kızBenimki de indi sanki :) okuduğum kitapta ilk çocukta karın aşağı indikten 2-3 hafta sonra bebek doğar yazıyordu :O
Canım kan ilacı kullanıyorsan demirin yüksek çıkması normal ama diğerleri epey yüksek çıkmış. Test yapılmadan önceki gün çok tatlı veya yağlı şeyler tüketmiş miydin? B12 de sınırın altında çıkmış...
Ayyy deme kız zaten bebek önde gidiyo haftasından en azından 38 lerde olsa iyi olur bakalım ne zaman gelecek bizim kız
Yok cnm yaa öyle çok yemek yiyen birisi değilim. Mesela o günün aksami sadece zeytinyağlı patlıcan yemistim. Kızartma değildi
Canim koestrolun yukselmesi hamilelikte normal. Onlar dogumdan sonra dusuyo. Suan yaniltici deger yani. Vucut yag depoladigi icin oyle cikiyor. Benim ilkinde de yukselmisti sonra dustu. Simdi de yulseldi. Ben hastanede calisiyorum bizim orda calisan hamilelik geciren herkesin ayni sekilde yukseldi dogumdan sonra dustu.Fotoyu yukleyemedim. Yazayım bari.
Demir 287 değer araligi 60-180
Kolesterol 337 değer aralığı 0-200
LDL kolesterol 208 değer aralığı 0-130
Trigliserid 280 değer aralığı 74-106
B12 120 değer aralığı 126.6 -505
??
Canim koestrolun yukselmesi hamilelikte normal. Onlar dogumdan sonra dusuyo. Suan yaniltici deger yani. Vucut yag depoladigi icin oyle cikiyor. Benim ilkinde de yukselmisti sonra dustu. Simdi de yulseldi. Ben hastanede calisiyorum bizim orda calisan hamilelik geciren herkesin ayni sekilde yukseldi dogumdan sonra dustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?