- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.701
Şimdi kur ki boya kokusu çıksın ben 26. Haftada kurdum bir buçuk ayda ancak tamamen kokusu çıktı hem son zamanlaeda başka telaşeleriniz olur
Hımmm makarna pilav hamur işini çok tükeniyor musun peki?
Canim koestrolun yukselmesi hamilelikte normal. Onlar dogumdan sonra dusuyo. Suan yaniltici deger yani. Vucut yag depoladigi icin oyle cikiyor. Benim ilkinde de yukselmisti sonra dustu. Simdi de yulseldi. Ben hastanede calisiyorum bizim orda calisan hamilelik geciren herkesin ayni sekilde yukseldi dogumdan sonra dustu.
canım aç karna ve 10 dk oturarak dinlenmiş halde günde 5 kere ölç tansiyonunu. fazlası ve yanlış ölçümler gerer seni. tansiyon takibi yap mutlaka ama çok da gerilme. aynı şeyleri ben de yaşadım ki daha 30. haftadaydım. hatta o ara stresten tansiyon öyle bi fırladı ki doktor tansiyon ilacı falan verdi. çok şükür ki sonrasında ilacı kullanmaya gerek kalmadan geçti gitti de bu haftalara geldik.nasi icimi rahatlattin anlatamam.doktprum bana temkinli yaklasti.cok streslendim.15dk da 1 tansiyon olcuyordum dune kadar.paranoyak oldum resmen.neyse dun aksamdan beri cok rahat kafam.tansiyon eski duzenine girdi cunku.13 cikmasini tamamen strese veriyorum.allahim nasip etsin de 35i devirelim baska bisi istemiyorum
Benim hiç inmeden doğuma gittim :) bence o çok batıl birşey karnin indi dogurucan demek birine yanlış stres olur insan sonuçta sen ağır is güç yapma uzan dinlen fırsat buldukça karnı aşağıda olup 41 hafta doguramayan gördüm ben canimHerkese merhaba güzel annelerben şimdi bişey sorcm da size acaba karnınız indi mi sizin de benim karnım aşağıda indi bugünlerde. Tarih olarak ta tam 34+0 bugün normal mi acaba yoksa benim bu kız 40 ı beklemyck mi ablam çok sürmez imiş karnın dikkat et dedi başka inen var mı ki
inmişini çıkmışını ben anlamıyom ya nasıl oluyo örnek yok mu :)Benim hiç inmeden doğuma gittim :) bence o çok batıl birşey karnin indi dogurucan demek birine yanlış stres olur insan sonuçta sen ağır is güç yapma uzan dinlen fırsat buldukça karnı aşağıda olup 41 hafta doguramayan gördüm ben canim
Kızlar allah aşkına ya cacık değil orda bebeğe kilo aldıran basın maddesi yogurttur cacikla daha çok yedirdigi için kendini cacık deniyor ama kalsiyum yoğurt ve peynirde bulunur en yüksek bol ayran yoğurt yemekte bebeğe kilo aldırır yani sirf caciga sartlanmayinCacık bebeği büyütüyor mu? Ben çiğ badem muz ve süt yiyip içiyodum ama şeker çıktı diyete başladım bugün yarım muz 5 badem yedim yatmadan da süt var diyette cacık şeker yapmaz eğer kilo aldırıyorsa bebeğe ben de içeyim onu :)
Normalde senin ki en son fotoda daha dik ve toplu idi mesela indiği zaman karın azcik ufalir ve aşağı doğru sarkmış gibi durur canım ama dediğim gibi benim doğu kanala hiç inmedi sanciyla gittim suyu patlattılar sonra yavaş yavaş indi aşağı onlar kurcaladikcainmişini çıkmışını ben anlamıyom ya nasıl oluyo örnek yok mu :)
tamam canım ben arada atayım da bak ay inmesin 20 gün daha sabretsin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. bi de bişey okudum 4 parmağını göğüs altına koy eğer orda boşluk var ve 4 parmağın oturuyorsa bebek inmiş demektir bu doğruysa öyle de bakılabilir. benimki ağzımdan çıkacak gibiNormalde senin ki en son fotoda daha dik ve toplu idi mesela indiği zaman karın azcik ufalir ve aşağı doğru sarkmış gibi durur canım ama dediğim gibi benim doğu kanala hiç inmedi sanciyla gittim suyu patlattılar sonra yavaş yavaş indi aşağı onlar kurcaladikca
nerene soktun kız o kadar kiloyuBu arada kilo konusunda ben sok bu sabah kızlar. Bende topigin en az alan annislerinden idim hatta ebru salliya rakip olabilirdimama 63 ile hamile kalıp daha 2 gün önce 69 u görüp bu sabah 71 olunca tabi ben sok ben kriz 70 ile doğuma gidecektim güya hayallerrr hayatlarrr ahh
Yok ve yavrum ya karnı inen dogurmuyor hemen çok kişi gördüm karnı hep aşağıda olupta 41 haftayı çeken. Senin bebeğin iri sadece eğilip kalkmana dikkat et yataktan kalkarken falan ani kalkma o kdr allahın izniyle gelmez erken merak etmetamam canım ben arada atayım da bak ay inmesin 20 gün daha sabretsin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. bi de bişey okudum 4 parmağını göğüs altına koy eğer orda boşluk var ve 4 parmağın oturuyorsa bebek inmiş demektir bu doğruysa öyle de bakılabilir. benimki ağzımdan çıkacak gibi
Canim internette oyle okumustum ben.burda arkadaslarlada oyle bi ataga kalktik bizdeCacık bebeği büyütüyor mu? Ben çiğ badem muz ve süt yiyip içiyodum ama şeker çıktı diyete başladım bugün yarım muz 5 badem yedim yatmadan da süt var diyette cacık şeker yapmaz eğer kilo aldırıyorsa bebeğe ben de içeyim onu :)
Ahh kuzumm ahhhh.bende bu korku baslayali 1 2 hafta anca olmustur.insan yaklastikca az geriliyoben çok rahatım sanki bebek benden çıkmıcak :) yalnız geçen gün sınavda nerden aklıma geldise ben bi şekilde doğurcam bu bebeği yahuuu deyip korktum ama anlık bi korkuydu :) gram korku yok şu an inşallah olmaz da :)
Ben varimmHerkese merhaba güzel annelerben şimdi bişey sorcm da size acaba karnınız indi mi sizin de benim karnım aşağıda indi bugünlerde. Tarih olarak ta tam 34+0 bugün normal mi acaba yoksa benim bu kız 40 ı beklemyck mi ablam çok sürmez imiş karnın dikkat et dedi başka inen var mı ki
Belki salataliktada bi keramet vardirKızlar allah aşkına ya cacık değil orda bebeğe kilo aldıran basın maddesi yogurttur cacikla daha çok yedirdigi için kendini cacık deniyor ama kalsiyum yoğurt ve peynirde bulunur en yüksek bol ayran yoğurt yemekte bebeğe kilo aldırır yani sirf caciga sartlanmayin
Kızlar allah aşkına ya cacık değil orda bebeğe kilo aldıran basın maddesi yogurttur cacikla daha çok yedirdigi için kendini cacık deniyor ama kalsiyum yoğurt ve peynirde bulunur en yüksek bol ayran yoğurt yemekte bebeğe kilo aldırır yani sirf caciga sartlanmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?