2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Peki demir sizlerin nasıl . İntte demir yüksekliği iyi değil oksitlenme yapar falan yaziyordu

canım aç karna ve 10 dk oturarak dinlenmiş halde günde 5 kere ölç tansiyonunu. fazlası ve yanlış ölçümler gerer seni. tansiyon takibi yap mutlaka ama çok da gerilme. aynı şeyleri ben de yaşadım ki daha 30. haftadaydım. hatta o ara stresten tansiyon öyle bi fırladı ki doktor tansiyon ilacı falan verdi. çok şükür ki sonrasında ilacı kullanmaya gerek kalmadan geçti gitti de bu haftalara geldik.

Benim hiç inmeden doğuma gittim :) bence o çok batıl birşey karnin indi dogurucan demek birine yanlış stres olur insan sonuçta sen ağır is güç yapma uzan dinlen fırsat buldukça karnı aşağıda olup 41 hafta doguramayan gördüm ben canim

inmişini çıkmışını ben anlamıyom ya nasıl oluyo örnek yok mu :)

Kızlar allah aşkına ya cacık değil orda bebeğe kilo aldıran basın maddesi yogurttur cacikla daha çok yedirdigi için kendini cacık deniyor ama kalsiyum yoğurt ve peynirde bulunur en yüksek bol ayran yoğurt yemekte bebeğe kilo aldırır yani sirf caciga sartlanmayin

inmişini çıkmışını ben anlamıyom ya nasıl oluyo örnek yok mu :)
Normalde senin ki en son fotoda daha dik ve toplu idi mesela indiği zaman karın azcik ufalir ve aşağı doğru sarkmış gibi durur canım ama dediğim gibi benim doğu kanala hiç inmedi sanciyla gittim suyu patlattılar sonra yavaş yavaş indi aşağı onlar kurcaladikca

Bu arada kilo konusunda ben sok bu sabah kızlar. Bende topigin en az alan annislerinden idim hatta ebru salliya rakip olabilirdim ama 63 ile hamile kalıp daha 2 gün önce 69 u görüp bu sabah 71 olunca tabi ben sok ben kriz 70 ile doğuma gidecektim güya hayallerrr hayatlarrr ahh

tamam canım ben arada atayım da bak ay inmesin 20 gün daha sabretsin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. bi de bişey okudum 4 parmağını göğüs altına koy eğer orda boşluk var ve 4 parmağın oturuyorsa bebek inmiş demektir bu doğruysa öyle de bakılabilir. benimki ağzımdan çıkacak gibi

nerene soktun kız o kadar kiloyu hiç göstermiyosun maşallah D Daisymom un dediği gibi ödemdir ödem sen takma kafana

Yok ve yavrum ya karnı inen dogurmuyor hemen çok kişi gördüm karnı hep aşağıda olupta 41 haftayı çeken. Senin bebeğin iri sadece eğilip kalkmana dikkat et yataktan kalkarken falan ani kalkma o kdr allahın izniyle gelmez erken merak etme

Canim internette oyle okumustum ben.burda arkadaslarlada oyle bi ataga kalktik bizdeseker yapmiyosa ic canim.o konuda pek bilgim yok yanlis yonlendirmeyeyim aman.sen arastir ic canim

Ahh kuzumm ahhhh.bende bu korku baslayali 1 2 hafta anca olmustur.insan yaklastikca az geriliyo o da sadece bilmemezlikten oluyo aslinda.ilk dogum malum neyle karsilacagimi bilmedigimden.yoksa kavusacagim gunu iple cekiyorum.Biran once kucagima almak istiyorum kizimi

Ben varimm

Belki salataliktada bi keramet vardir

Selam canlarim güzel annelerimtatlı bebislerim bugün itibariyle 36+0 olduk salı günü tekrar kontrolümüz var yine nst ye giricez ve anestezi uzmanıyla gorusecegiz zaman azalıyor minnosuma kavuşmaya az kaldı o kadar duygusaldim ki bu aralarumarım sağlıkla hayırla alırız hepimiz bebislerimizi kucağımiza. Bir şafak atalım safak: 23

Ya canım ben o kadar çok dikkat ediyorum yoğurt süt peynir ceviz badem muz yiyorum bebişe kilo aldirsin diye ama son gittiğimiz kontrolde 1 hafta geri çıktı üzüldüm. Normalde 5 gün önde giderdi kuzu.inşallah bu hafta toparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…