- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.902
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.721
Merhaba,
Magnezyum takviyesi olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz? Doktorum vitamin vermedi ve bacak kramplarım başladı.
haklısın canımm insan tedirgin oluyor ama rahatlatmaya çalış kendini inşallah prenseste sağlıkla gelir kucağna :)Ahh kuzumm ahhhh.bende bu korku baslayali 1 2 hafta anca olmustur.insan yaklastikca az geriliyoo da sadece bilmemezlikten oluyo aslinda.ilk dogum malum neyle karsilacagimi bilmedigimden.yoksa kavusacagim gunu iple cekiyorum.Biran once kucagima almak istiyorum kizimi
Ahahaha vardır bebegim illa ki ama minimum yoksa benim bebek suan tosbaa olmuştu en sevdiğim şeydir salatalık günde 5-6 çengelköy götürüyorum mideyeBelki salataliktada bi keramet vardir
Kuzum takilmayin ya kilo olayina ben çok üzülüyorum var ya bebegim zayıf mi falan yazıp bir caba içine girince anneler. Inan o kadar çabuk buyuyorlar ki zayıf bebekte büyüyor kilolu bebekte. Tabi toplum olarak hepimiz tombik bebeği severiZ ama n3 kdrkilolu o kadar nazar alıyor doğu hastalıktan toparlanamiyordu. Kilolu bir çocuk ama bağışıklık 0. Takilmayin dogsun emsinler bizleri güzelce ek gıdaya geçtiler mi zaten bakar buyuturuz. Hamileliğin en güzel zamanlarını acaba kaç kilo dogacak şeklinde gecirdikce bebek o kdr almıyor kilo stresten hiç takilma naçizane fikrimdir. Kimse darilmasin canlarim allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin diyelim gerisini allaha bırakalımYa canım ben o kadar çok dikkat ediyorum yoğurt süt peynir ceviz badem muz yiyorum bebişe kilo aldirsin diye ama son gittiğimiz kontrolde 1 hafta geri çıktı üzüldüm. Normalde 5 gün önde giderdi kuzu.inşallah bu hafta toparlar.
Kuzum takilmayin ya kilo olayina ben çok üzülüyorum var ya bebegim zayıf mi falan yazıp bir caba içine girince anneler. Inan o kadar çabuk buyuyorlar ki zayıf bebekte büyüyor kilolu bebekte. Tabi toplum olarak hepimiz tombik bebeği severiZ ama n3 kdrkilolu o kadar nazar alıyor doğu hastalıktan toparlanamiyordu. Kilolu bir çocuk ama bağışıklık 0. Takilmayin dogsun emsinler bizleri güzelce ek gıdaya geçtiler mi zaten bakar buyuturuz. Hamileliğin en güzel zamanlarını acaba kaç kilo dogacak şeklinde gecirdikce bebek o kdr almıyor kilo stresten hiç takilma naçizane fikrimdir. Kimse darilmasin canlarim allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin diyelim gerisini allaha bırakalım
Bence de Kocaman bir maaşallah
İnşallah kuzum yaeşim de dalga geçiyor benimle iki kilo ödemmi olur diye 3 gündür ayaklarım şişti ödem o ödem ben de 15 kilo ile doğuma giderim derken şimdiden 15 kilo aldım daha doğuma 1 ay var
Insanlar ah insanlar bilerek zayiflatiyoruz ya çocukları o dillerini esek arilari soka. Allah uzun verirse bu daha iyi olur bir çocuk zayifsa öteki kilolu oluyorİlk bebeğimde zayıf doğdu ilk 3 ay hep 1 kilo aldı sonra sütum yetmedi mama kabul etmedi,şimdide zayıf bir çocuk ama bağışıklığı kuvvetli şükür beslenmesi çoğu şeyi yer aslında ama ne bilim tabiki sağlıklı olmasi önemli kV zamanında çok konuşmuştu arkamdan bakamiyormusum diye gerçi hala da söylüyormus ister istemez üzülüyorum. Bir anne çocuğu için herseyin en iyisini ister her zaman
Bizim hep haftasında çıkıyor ne ileri ne geri o da bana yeter açıkçası normal dogum istediğim için kolay dogum olsun istiyorum sutum oglumda yagliydi 3480 doğmuştu ilk ay kontrolünde 5200 olmuştu yani çok çabuk buyuyorlar allahın izniyle sağlıkla gelsinler boş gerisi insanlarda konuşur konuşur susarlar. Benim kaynanam 3480 çocuğa zayıf diyordu sadece güldüm ne diyimEvet kesinlikle bende stresin etkiledigini dusunuyorum acikcasi.bana doktorum bebegine kilo aldirmaya calis deyince ilk 1 hafta o kadar dikkat ettim ki ama streste vardi tabi.1 haftada 200 kusur gr aldi(210 larda birseydi) 2 bucugu doldurmak uzereydi bende cok rahatladim.sonraki haftada beslenmeme dikkat ettim.psikolojik olarak cok daha rahattim arada kacamaklarim bilr oldu.o haftada 315 gr almis bebegim :)1cicek3bocek dedigi gibi zayif mi acaba diye uzmemeliyiz kendimizi.bebekler son haftalarda zaten toparliyo.benim kendi adima korkumun tek sebebi erken dogmasiydi ve 2150 gr di.o yuzden erkende gelsr toparlamis olsun istedim.simdi 2700 gr bebegim bu kilodada dogsa hic sorun degil 2 bucugu gectimi tamamdir.ki sizlerinkide gececektir mutlaka
Canım ne güzel demişsin öyle. Bende aksine tombul olmasını istemiyorum, 3 kilo yeter. Oğluşumu da 3280 doğdu, bu da 3 olsun yeter. Sağlığı yerinde olsun kilo olmasın zaten. Oğlum 9 yasında ama daha 24-25 kilolardaKuzum takilmayin ya kilo olayina ben çok üzülüyorum var ya bebegim zayıf mi falan yazıp bir caba içine girince anneler. Inan o kadar çabuk buyuyorlar ki zayıf bebekte büyüyor kilolu bebekte. Tabi toplum olarak hepimiz tombik bebeği severiZ ama n3 kdrkilolu o kadar nazar alıyor doğu hastalıktan toparlanamiyordu. Kilolu bir çocuk ama bağışıklık 0. Takilmayin dogsun emsinler bizleri güzelce ek gıdaya geçtiler mi zaten bakar buyuturuz. Hamileliğin en güzel zamanlarını acaba kaç kilo dogacak şeklinde gecirdikce bebek o kdr almıyor kilo stresten hiç takilma naçizane fikrimdir. Kimse darilmasin canlarim allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin diyelim gerisini allaha bırakalım
Senin kaynana biraz bahane uretmek istemis bence.bebegin sagligini etkileyecek derece zayif olmasin yeter.fazlasina hic gerek yokki dogduktan sonra besler buyuturuz zaten.hem dedigin gibi bide dogurmasi varBizim hep haftasında çıkıyor ne ileri ne geri o da bana yeter açıkçası normal dogum istediğim için kolay dogum olsun istiyorum sutum oglumda yagliydi 3480 doğmuştu ilk ay kontrolünde 5200 olmuştu yani çok çabuk buyuyorlar allahın izniyle sağlıkla gelsinler boş gerisi insanlarda konuşur konuşur susarlar. Benim kaynanam 3480 çocuğa zayıf diyordu sadece güldüm ne diyim
Çok geçmiş olsın kuzımmRabbim yardimcin olsun ben biraz fazla cektigim için ihmal etme diye soyliyim dedim bende onemsememistim o zaman eşimin zoruyla gittim iyikide gitmisim çok fazla su iç ve sadece tuvalete kalk iznim var şimdi
Geçti çok şükür şimdilik iyiyim bakalım zaman daha neler gösterip öğretecek bize :))Sanmam baski yapiyoda olabilir.gaz sıķıntısıda olabilir bol su iç yinede canim gecer insallah
Kemik gelisimi iyiydi kemikten ağırdı etli doğmadı ona zayıf geldi o yüzden sislikte yoktu bebekte demiyorki maşallah kemikleri iri sisligi yok bebeğin etli değilmiş aman bende he he dedim gectim hiç takamamSenin kaynana biraz bahane uretmek istemis bence.bebegin sagligini etkileyecek derece zayif olmasin yeter.fazlasina hic gerek yokki dogduktan sonra besler buyuturuz zaten.hem dedigin gibi bide dogurmasi var
8 de kahvaltı 10da meyve 12.30 da öğle yemeği ama ben açıkıyorum öğle yemeğine dek :/ kahvaltıda iki dilim ekmek var ama ben ekmek çok yemedigimden bi dilim yiyebildim sanırım o da tetikledi açilgimi :/diyetin çok mu sıkı acaba ya ara öğün falan yok mu? aç da kalmaman lazım canım birçok arkadaş var şekeri olan. diyet yapıyor hem şekeri düşürüyor hem aç gezmiyor
İçinde bi şeye ihtiyaç duymadan ben yoğurt yiyebiliyorum o zaman ugrasmayayim cacıklaKızlar allah aşkına ya cacık değil orda bebeğe kilo aldıran basın maddesi yogurttur cacikla daha çok yedirdigi için kendini cacık deniyor ama kalsiyum yoğurt ve peynirde bulunur en yüksek bol ayran yoğurt yemekte bebeğe kilo aldırır yani sirf caciga sartlanmayin
Teşekkür ederimCanim internette oyle okumustum ben.burda arkadaslarlada oyle bi ataga kalktik bizdeseker yapmiyosa ic canim.o konuda pek bilgim yok yanlis yonlendirmeyeyim aman.sen arastir ic canim
Ahahaha seviyorsan uğraş kiz. Ben bizim hatunlar illa cacık kilo aldırıyor bebeğe diyince şöyle bir güldüm caciga sartlanmislar yaffİçinde bi şeye ihtiyaç duymadan ben yoğurt yiyebiliyorum o zaman ugrasmayayim cacıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?