- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.741
aman nazar etmesinlerrrrrrrr :) totonu kaşısaydın :) bana da öyle diyolar ama ben gayet tombalak hissediyorum kendimi hadi hayırlısı :)Ya beni gören ayyy hiç kilo almamissin ne güsel hala aynısın bi göbek var dediler.15 kg aldım deyince nerde o kilo yok artık dediler inanmadilar
olabilir canım ekmek tutuyo çünkü8 de kahvaltı 10da meyve 12.30 da öğle yemeği ama ben açıkıyorum öğle yemeğine dek :/ kahvaltıda iki dilim ekmek var ama ben ekmek çok yemedigimden bi dilim yiyebildim sanırım o da tetikledi açilgimi :/
Yoğurt da yarım kaseye düştü zaten diyet verildi bana nesine cacık yapayım onun öyle yiyorum bana kalsa bi kovayi bitiririm de ahhh :/Ahahaha seviyorsan uğraş kiz. Ben bizim hatunlar illa cacık kilo aldırıyor bebeğe diyince şöyle bir güldüm caciga sartlanmislar yaffbenim midemde salatalık bahçesi var resmen ama bebegim normal standartlarda
Benim de pek aram yok ekmekle şimdi akşam yemeğini yedim zorla bir buçuk dilim yiyebildim :/olabilir canım ekmek tutuyo çünkü
Eski pantalonlarin oluyisa almamissindirYa beni gören ayyy hiç kilo almamissin ne güsel hala aynısın bi göbek var dediler.15 kg aldım deyince nerde o kilo yok artık dediler inanmadilar
Ya benm gebe pantalon um 36 beden 38 ler bol gelio maalesef dolmuo bacak popo ama memeler XL bedenEski pantalonlarin oluyisa almamissindirmesela ben 20 aldım bana da herkes göbeğin var sadece diyo da hani o dar kotlar Nerede haaa oluyo mu bana bi bakın diyesim var de bozmuyorum He He deyip geçiyorum
Neremi kasisam bilemedim vallaaman nazar etmesinlerrrrrrrr :) totonu kaşısaydın :) bana da öyle diyolar ama ben gayet tombalak hissediyorum kendimi hadi hayırlısı :)
dr diyet verdi ama com kontrollu dikkat edemiyorum saati saatine yemiyorum sadece hamur isi tatli vs yemiyorum cokca risklli gebelikde yapilio kontrollerim her gittigim de yuksek cikiyor yatis fln onerdilr kabul etmedim iki hafta sonra tkrr gidicem bakalimBeni unutmuşsunşişmanlık problem degil de benim 100gr da ilk saatte sınırda çıkmıştı şeker diğerleri iyiydi dün yine ölçüldü açlık ve iki tane tokluk açlık 81 1. Saat 183 2.saat 164 cikti doktor diyet verdi 15 gün uygula gel ölçelim düşmezse insülin dedi yanlış mı hatırlıyorum senin var mıydı canım şekerin? Umarim ben yanlış hatirlamjsimdir. Şekeri olanlar napiyo dusmesi için?
Ahh canım ayni soku bende yaşadım bugun kontrolde 65 le basladim daha gecen 69 dum bugün tartıda 71.400 u gördüm şok geçirdimBu arada kilo konusunda ben sok bu sabah kızlar. Bende topigin en az alan annislerinden idim hatta ebru salliya rakip olabilirdimama 63 ile hamile kalıp daha 2 gün önce 69 u görüp bu sabah 71 olunca tabi ben sok ben kriz 70 ile doğuma gidecektim güya hayallerrr hayatlarrr ahh
kıskenççç karılar :) bana da öyle dediler dediler ellerim ayaklarım şişmeye başladı nazara geldimm illa top gibi yuvarlanalım istiyolar :)Neremi kasisam bilemedim vallabide hiç sismemissin diolar sanki şişmek zorundaymisim gbi alla alla ya sismem işte kime ne
Tuzu kes bol su iç ayaklarını dik havaya yat iner canım. Ya bu arada aylin nerde sesi cikmiokıskenççç karılar :) bana da öyle dediler dediler ellerim ayaklarım şişmeye başladı nazara geldimm illa top gibi yuvarlanalım istiyolar :)
he bu arada yeri gelmişken sorayım benim elim ayağım şiş ama bileklerim falan değil el ayak direk :) bi sıkıntı yoktur dimi :) cehaletin gözü çıksın hiç bilmiyorum :)
Benim de 36 ama bacaklar falan doluyor bendeYa benm gebe pantalon um 36 beden 38 ler bol gelio maalesef dolmuo bacak popo ama memeler XL beden
tuzu zaten çok kullanmıyorum ama kesersem de yediğimden zevk almıcam ama şişmektense bi kaç hafta idare ederimTuzu kes bol su iç ayaklarını dik havaya yat iner canım. Ya bu arada aylin nerde sesi cikmio
İnşAllah geçer gider kac çıkıyo peki? Benim 100gr da aç ve son ikisi normal cikti ama 1.saatte verdiğim tam sınırda çıktı sonra da normal açlık bakıldı kahvaltı yap bi saat arayla iki kez ver dedi doktor ben hastaneye yakın bi kafede gittim tost patates kızartması domates salatalık havuç marul yedim kızartmayi da ketçap mayanozle yedim yani Allah tan doktora gelmişim normalde yesem kafeyi yiyecekmjsimSelam kizlar kilo rekoru bende sanirim 68 le basladim hala 74 dum 6 kg aldim ne hikmettir anlamadim yiyorum da ama alamiyorum dun kontrolum vardi 31+6 1800 gr normal sinirda bebisde hayirlisi bakalim gerci sekerim yuksek oldugundan makarna pilav hamur isi tatli yiyemiyorum arada kacamak oluyo ma normalde olsa gotururum alayini
dr diyet verdi ama com kontrollu dikkat edemiyorum saati saatine yemiyorum sadece hamur isi tatli vs yemiyorum cokca risklli gebelikde yapilio kontrollerim her gittigim de yuksek cikiyor yatis fln onerdilr kabul etmedim iki hafta sonra tkrr gidicem bakalim
Benim de 36 ama bacaklar falan doluyor bendememelerini değil de meme uçları XL olabilir benim
Tuzu çok az kullan suyu çoğaltcanim salatalikta ödem engellio ye bol bol tuzsuz tabituzu zaten çok kullanmıyorum ama kesersem de yediğimden zevk almıcam ama şişmektense bi kaç hafta idare ederimaynen bende çok merak ediyorum özelden de yazdım cevap vermedi umarım herşey yolundadır @isimbulamayananne nerdesinnnnnnn ses verrrrrr vermezsen doğururuuuum
Dogumdan sonra kilo verme topigi açmak farz oldu bebisim napalim canlari sağolsun bebislerin:)Ahh canım ayni soku bende yaşadım bugun kontrolde 65 le basladim daha gecen 69 dum bugün tartıda 71.400 u gördüm şok geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?