- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.761
75 ti benimkiler hala 75 80 civarı ama meme kadar uç var senin en azından meme de varbenim 95 sikio 105 fln takmam lazım bu bünye 105beden göğüsle düşün.yuruyen meme ve göbek
Meme mi o da ne benim hiç memem olmadi kibenim 95 sikio 105 fln takmam lazım bu bünye 105beden göğüsle düşün.yuruyen meme ve göbek
Ben emzirme bitsin kucultturucem bacım kafaya koydum ya benim eski halleri 85 ti sisstii sisstii sisstii patlıcak sanirsamMeme mi o da ne benim hiç memem olmadi kiufacık kiz benim memeler. emzirirken kendimi daha ii hissediyorum oluyor bir 85 o zaman
Canım hamilelikte oluyor maalesef hemen hepimizde aynı dertKizlar geceleri ates basiyor beni uyamiyorum avuc iclerim ve ayak tabanlarim yaniyor bu yuzden uyuyaniyorum cozum soyleyin
Seninkide bekleyecek insallah ablacim.sen ilk bebeginden dolayi daha rahatsin gibi :) psikoloji bile cok etkiliyo masallah sana.bol su icin diyolar ama su icmek suyu arttiriyomu emin olamadim ben.
Canım günü ne zaman belli olacaktı?
denizbatiekin Canım temmuz anneleri içinde en çok kilo aldığı halde yine de en çıtır olan sen olduğun için nazarimiz değmiş olabilir maşallah sana ve kuzucuklarina, Ekin prenses de inşallah annesini hic üzmeyecek en hayırlı zamanda sağlıkla sihhatle gelecek.
inşallah canım en az 2 hafta ama sonrasında da bekleyebildiği kadar beklesin inşallah. bu bizim topiğin kızları ne aceleci ya allah allah!
sık sık kontrole gideceksin dimi? peki bişey aklıma geldi kızının böbreğinde herhangi bir problem yok dimi doktor bi baksa ya niye böyle oluyo inşallah sorun kızında değildir
İnşallah gönlüne göre olur doktor yanılır canım. Kapalı kutuda bebişlerimiz ne de olsa, kimse bilemez ; )
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım, haziran sonunu bekler yavruşun inşallahhenüz değil, vaktim var hala. çarşamba tekrar kontrol :)
günaydın minik kuzuların güzel anneleri.
sabah 7de mesai başladı bende bu saate kadar kustumşimdi iyiyim. yatıyorum ama şunu anladım ki doğuma kadar rahat yok bana. tam bitti derken tekrar başladı bulantılar.
neyse buna da şükür daha kötüsü olmasın da. sadece artık bebekler büyüdü kusarken doğurcam diye korkuyorum
kilo konusu yine gündeme gelmiş. kilo almama rekoru bende galiba. bebeğin kilosundan daha az kilo almışım.
kilo alma rekoru dadenizbatiekin yada @ALTINIM da bilemiyorum tam son durumları. aldığınız hızda verirsiniz inşallah.şanslı bacılarım benim :)
Oy teyzesinin bal kızı suyunu içip azaltmiş mi :) ablacım sen bu konuda batı ile deniz den tecrübelisin söyle en az 3 hafta daha dayanırsa benim balım sıkıntı olmadan alırsın kucağına inşallah çınarlâ birlikte ekin ve senin için dua edicez güzel teyzos
Ben iyim aslında öyle baskı falan hissetmyrm ama karnım daha aşağıda midem falan rahatladı yaniSağlıkla gelsinler de inşallah :) ayaklarını yükseğe kaldırarak dinlen bakalım belki tekrar yukarı çıkar, bebeğin pozisyonuyla alakalıdır belki
denizbatiekin cnm hakkında hayırlısı olsun sağlıklı olsun da bebiş önemli olan o allah cümlemizin yardımcısı olsun
Hmm doğrudur ya ne zamana kısmetse o zaman doğacak bence de. Bigün önce ben kendim eşime dedim sanki karnım daha aşağıda die ertesi gün de ablam sen dikkat et karnın imiş dedi ağır kaldırdığım için dedi o da. Biraz kendimi bilmeyip her işi yapan biri olduğum için.zaten evdeym okulda yok yatcm kısmet artıkBenim hiç inmeden doğuma gittim :) bence o çok batıl birşey karnin indi dogurucan demek birine yanlış stres olur insan sonuçta sen ağır is güç yapma uzan dinlen fırsat buldukça karnı aşağıda olup 41 hafta doguramayan gördüm ben canim
Kız bende anlamam saniyodum ama teli üstüne koyabiliyodum iki gün önce hani koymak için değil de duruyo mu Die bakydm. Dün koydum tam durmadı aşağıda yani biraz sarkmış gibi resmen hemen farkettim ablamda dedi dimdik top gibi duruyodu imiş dedi temizlik falan yaptım ya ondan da olabilir hemen doğacak die bişey yok ta kendini yorma deditamam canım ben arada atayım da bak ay inmesin 20 gün daha sabretsin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. bi de bişey okudum 4 parmağını göğüs altına koy eğer orda boşluk var ve 4 parmağın oturuyorsa bebek inmiş demektir bu doğruysa öyle de bakılabilir. benimki ağzımdan çıkacak gibi
Valla bana da her gören yanlışlık var bu erkek diyo resmen top gibi ama şu An indi biraz tabi. Ben de dyrm o zamn 1 yaşına kadar pembe giyer yapacak bişey yok.şans gibi son randevu da da sormayı unuttum cinsiyeti.bu devirde olur mu Die düşünüyodum geçen gün haberlerde gördüm 9 ay kız demişler erkek doğmuş.hayırlısı artık herkes şok olur ailede ve herşey pembe şu AnBu karnın inme muhabbeti ne kadar doğru bilmiyorum ama ilk çocuğum da indiren 1 hafta sonra doğum yapmıştım.bunda henüz yukarda karnım top yutmus gibiyim Her gören belli diyor erkek gobegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?