2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Meme mi o da ne benim hiç memem olmadi ki ufacık kiz benim memeler. emzirirken kendimi daha ii hissediyorum oluyor bir 85 o zaman
Ben emzirme bitsin kucultturucem bacım kafaya koydum ya benim eski halleri 85 ti sisstii sisstii sisstii patlıcak sanirsam meme genetik ya benim annem 65 kg 105 beden göğüs ben Anama çektim galiba

Seninkide bekleyecek insallah ablacim.sen ilk bebeginden dolayi daha rahatsin gibi :) psikoloji bile cok etkiliyo masallah sana.bol su icin diyolar ama su icmek suyu arttiriyomu emin olamadim ben.

hemde nasıl, rahatlık tavan yaptı valla :)) inanıyorum ki bekleyebileceğim haziran sonuna kadar :) olmazsa da napalım, kısmet o zamanaymış diyeceğ

çok teşekkür ederim :) yok canım ya, nazar değmişse de sizden değildir diye düşünüyorum ben :)

inşallah, tek temennim bu zaten. hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin :)

inşallah bekleyebilir :)) kuzum sıkıntı bende, ilk gebeliğimde de 35. haftada almak zorunda kaldılar. hem suyum bitti hemde kordondaki kan akışında sıkıntı vardı.

bunda kan akışım iyi ancak suyum çok hızlı azaldı 2 hafta içinde. inşallah kontrol edilebilir bir durum olur da sağlıkla gelir hepimizin kuzuları :)

matsiyahoje

canım ben cuma günü gittim doktora, çarşamba günü çağırdı tekrar kontrole. bir de son iki aydır ciddi kilo alamıyorum ben :)) ne kadar hızlı gittiğimi biliyorsun :) 2 ayda 2 kilo anca aldım. en son 74.9 dum size yazdım. şimdi 76 yım.

ben bu tarz sıkıntıların stres, sıkıntı, endişe vs. hallerinden kaynaklandığını düşünmüyor değildim ve bu sefer daha da inandım. inan gurbetlik kolay değil, ne kadar iyi olsam da bir şeyler var tanımlayamadığım. kısmet böyleymiş ne yapalım :) yolumuzun buralara düşesi varmış :))

:))) 76.5

+24.5 kg

ya benim kızlar suyu çok içip işemeyi unutuyorlar :)) içip içip uyuyorlar :)) oğlanda olmadı böyle, enteresan vallahi.
en az 2 hafta daha bekletebilirsem şahane olacak, gelişiminde sıkıntı yok çünkü. deniz gibi olmadı bu sefer, bebek besleniyor çok şükür :)

çok teşekkür ederim canımmmm :)

Hmm doğrudur ya ne zamana kısmetse o zaman doğacak bence de. Bigün önce ben kendim eşime dedim sanki karnım daha aşağıda die ertesi gün de ablam sen dikkat et karnın imiş dedi ağır kaldırdığım için dedi o da. Biraz kendimi bilmeyip her işi yapan biri olduğum için.zaten evdeym okulda yok yatcm kısmet artık

Kız bende anlamam saniyodum ama teli üstüne koyabiliyodum iki gün önce hani koymak için değil de duruyo mu Die bakydm. Dün koydum tam durmadı aşağıda yani biraz sarkmış gibi resmen hemen farkettim ablamda dedi dimdik top gibi duruyodu imiş dedi temizlik falan yaptım ya ondan da olabilir hemen doğacak die bişey yok ta kendini yorma dedi

Bu karnın inme muhabbeti ne kadar doğru bilmiyorum ama ilk çocuğum da indiren 1 hafta sonra doğum yapmıştım.bunda henüz yukarda karnım top yutmus gibiyim Her gören belli diyor erkek gobegi
Valla bana da her gören yanlışlık var bu erkek diyo resmen top gibi ama şu An indi biraz tabi. Ben de dyrm o zamn 1 yaşına kadar pembe giyer yapacak bişey yok.şans gibi son randevu da da sormayı unuttum cinsiyeti.bu devirde olur mu Die düşünüyodum geçen gün haberlerde gördüm 9 ay kız demişler erkek doğmuş.hayırlısı artık herkes şok olur ailede ve herşey pembe şu An

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…