2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya beni gören ayyy hiç kilo almamissin ne güsel hala aynısın bi göbek var dediler.15 kg aldım deyince nerde o kilo yok artık dediler inanmadilar
Bende burda yazmıştım geçen gün komşu teyze diyo ki bebek düşünüyomusunuz kızım :) 8 aylık teyze diyemedim tabi var teyze hamileyim dedim apartmanda herkes şok olck şu An 12 kilo aldım 58 kiloyum ben de hedef 60 inş ama hiç dikkat etmyrm bi ekmek yediğim oluyo bi oturmada Makarna pilav.tabi meyve süt yoğurt karpuz da yiyorum yani ben baya baya yiyorum:)))

Tuzu azalttim ellerim de dedigin gibi sabah sis oluyo. Suyu arttirayim canim sagol:)

Canım ya hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Nasıl anladın suyunun azaldığını, kontrolde mi çıktı.

kontrolde çıktı, ama hareketlerinden hissediliyor zaten. aynı deniz' deki gibi oldu hareketleri. batı da böyle değildi. kısmet böyleymiş, yapacak birşey yok. sağlıkla doğsun inşallah :)

Teyzeee diyeydin çıktı çıkacak bebe gözüne gözlük al

ben de senile aynıyım.benim kontrol 10 günde bire düştü.13 hazranda çağırdı nst için..sonrasında haftada bir görücem dedi.benim de bayramda yani 6 temmuzda alırım demişi .ama o gün hast. değilmiş.ama şehiiçiindeyim işey olursa geliriz deişti.ama hast.iilgi alaka nsl olur biemiyorum..benim kanımca aerifeden 1 gün alsa keşke...şimdiden gün de vamiyo...ciğe gelişimine göre tarih vereceğim dedi

Sorma canim 23 kilo alsik ben almai kolay olduda bakalim vermesi nasil olacak.

kızlar slm.dün konrtolümüz vardı..diğer grupta paylaştım burada da paylaşayım..moralim çöktü.26.haftallıkken kan sayımım 8.6 çıkmış ve demir şurubunu günde 2 ye çıkarmıştık.gel gelelim bu değer dünkü yapılan tahlilde artacağğına daha da düşerek 7.9 olmuş.dahiliyeye sevkoldum ve dahilie dr u,değerimin çok düşük olduğunu,bu şeklide doğuma girmemin risk olştuacağını acil değeri serum yoluyla damardan yükseltilmesi gerektiğini söyledi pazartesi hast. çağırdı...öoralim sıfır,korkuyuorum..
bu arada kızım 2.280 g 43 cm olmuş,suyu,seli vs.gyet iyi dedii dr umuz ..

Kizlar benim camasirim hep islaniyor ama akinti degil ya su ya idrar kaciriyorum bilmiyorum saki kontrolum var. Sali gunu. Telden yazmakta ne zor ya

Ca
canum benimde 9 falandi enson sabah aksam ferrum ilac kullaniyorum

hahaha ben dün dr uma teekrar teyitletttim kız dimi emnsiniz diye,adam da ciddi ciddi cvpladı,evt eminim net kız dedi :))))))

Peki demir sizlerin nasıl . İntte demir yüksekliği iyi değil oksitlenme yapar falan yaziyordu
Bi ara baktirdim normaldi. 2 aydir felan baktirmadim. Hafta ici aç gidiym de butun rutinlerine baktiriym. Ben de bilmiyorum zarari olurmu. Ama ben duzenli icmiyorum. Arada bir gece yatmadan 1 tane iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…