- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.781
Bende burda yazmıştım geçen gün komşu teyze diyo ki bebek düşünüyomusunuz kızım :) 8 aylık teyze diyemedim tabi var teyze hamileyim dedim apartmanda herkes şok olck şu An 12 kilo aldım 58 kiloyum ben de hedef 60 inş ama hiç dikkat etmyrm bi ekmek yediğim oluyo bi oturmada Makarna pilav.tabi meyve süt yoğurt karpuz da yiyorum yani ben baya baya yiyorum:)))Ya beni gören ayyy hiç kilo almamissin ne güsel hala aynısın bi göbek var dediler.15 kg aldım deyince nerde o kilo yok artık dediler inanmadilar
Kızzzz ben de kovaym nolmuş ki çok severim ben kovaları :)))@bilge49 hahahaha çok doğru ömrümü çürüttü bi tane yengeç erkeği ikincisi yolda bakalım nolcak bu arada kızım da kova o da ayrı bi dert niye normaller bulmuyoki
Tuzu azalttim ellerim de dedigin gibi sabah sis oluyo. Suyu arttirayim canim sagol:)bende de oluyo canım tuzu azalt suyu artır. gerçi böyle de yapsan kaçışın yok sandalet giyiyom ben akşamları da altına yastık koyup uzatıyom ayağımı. benim bide sağ elim şişiyo.sabah kalkıyorum davul olmuş öğlen geçiyo ama üstümü bile giyinemiyorum öyle olunca.
Canım ya hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Nasıl anladın suyunun azaldığını, kontrolde mi çıktı.
ben 12 hayallerindeyim :) bakalım kendimi tutabilirsem 12 kilo hedefim ama tutamazsam bi sonraki hedef 14 :)
Bende galiba anama çektim deveci armudu kadarlarBen emzirme bitsin kucultturucem bacım kafaya koydum ya benim eski halleri 85 ti sisstii sisstii sisstii patlıcak sanirsammeme genetik ya benim annem 65 kg 105 beden göğüs ben Anama çektim galiba
Masallahhh poyraaazzzz oğlumun arkadaşı maşallah size yerim gobustekini :)Eki Görüntüle 1842513 kızlar bebeciklerimle :) rabbime şükürler olsun
Teyzeee diyeydin çıktı çıkacak bebe gözüne gözlük alBende burda yazmıştım geçen gün komşu teyze diyo ki bebek düşünüyomusunuz kızım :) 8 aylık teyze diyemedim tabi var teyze hamileyim dedim apartmanda herkes şok olck şu An 12 kilo aldım 58 kiloyum ben de hedef 60 inş ama hiç dikkat etmyrm bi ekmek yediğim oluyo bi oturmada Makarna pilav.tabi meyve süt yoğurt karpuz da yiyorum yani ben baya baya yiyorum:)))
Poyrazla doğu mükemmel abiler olucak kuzularimiz :) bakalım canım bu seferMasallahhh poyraaazzzz oğlumun arkadaşı maşallah size yerim gobustekini :)
günaydın minik kuzuların güzel anneleri.
sabah 7de mesai başladı bende bu saate kadar kustumşimdi iyiyim. yatıyorum ama şunu anladım ki doğuma kadar rahat yok bana. tam bitti derken tekrar başladı bulantılar.
neyse buna da şükür daha kötüsü olmasın da. sadece artık bebekler büyüdü kusarken doğurcam diye korkuyorum
kilo konusu yine gündeme gelmiş. kilo almama rekoru bende galiba. bebeğin kilosundan daha az kilo almışım.
kilo alma rekoru dadenizbatiekin yada ALTINIM da bilemiyorum tam son durumları. aldığınız hızda verirsiniz inşallah.şanslı bacılarım benim :)
Bence ben dogurcam kiz poyraz haziran kaçtı doğu 16 yaş gününe az kaldi :)Poyrazla doğu mükemmel abiler olucak kuzularimiz :) bakalım canım bu sefer
Kim önde dogurucak Hahaha
Poyraz erken gelmişti teyzesi 10 mayısta premature benim sıpa :)Bence ben dogurcam kiz poyraz haziran kaçtı doğu 16 yaş gününe az kaldi :)
ben de senile aynıyım.benim kontrol 10 günde bire düştü.13 hazranda çağırdı nst için..sonrasında haftada bir görücem dedi.benim de bayramda yani 6 temmuzda alırım demişi .ama o gün hast. değilmiş.ama şehiiçiindeyim işey olursa geliriz deişti.ama hast.iilgi alaka nsl olur biemiyorum..benim kanımca aerifeden 1 gün alsa keşke...şimdiden gün de vamiyo...ciğe gelişimine göre tarih vereceğim dediMerhaba canım bende seninle aynıyım kızım sezeryan gününden 3 gün önce dünyaya geldi bundada öyle olacak diye korkuyorum
Tarih 15 temmuz doktor 10 gün önce dedi ama bayram bide özel hastane ama personel sıkıntısı falan olur diye korkuyorum doktor dedi haziran sonu alalım onuda diyorum 15 günde çocuk 250-300 gr alır napıcam bilemedim ayın 15 inde gitmiştim doktora haziranında 15 inde gitcem ne zaman sıklaşacak kontroller bilmiyorum bakalım hayırlısı
günaydın minik kuzuların güzel anneleri.
sabah 7de mesai başladı bende bu saate kadar kustumşimdi iyiyim. yatıyorum ama şunu anladım ki doğuma kadar rahat yok bana. tam bitti derken tekrar başladı bulantılar.
neyse buna da şükür daha kötüsü olmasın da. sadece artık bebekler büyüdü kusarken doğurcam diye korkuyorum
kilo konusu yine gündeme gelmiş. kilo almama rekoru bende galiba. bebeğin kilosundan daha az kilo almışım.
kilo alma rekoru dadenizbatiekin yada ALTINIM da bilemiyorum tam son durumları. aldığınız hızda verirsiniz inşallah.şanslı bacılarım benim :)
canum benimde 9 falandi enson sabah aksam ferrum ilac kullaniyorumkızlar slm.dün konrtolümüz vardı..diğer grupta paylaştım burada da paylaşayım..moralim çöktü.26.haftallıkken kan sayımım 8.6 çıkmış ve demir şurubunu günde 2 ye çıkarmıştık.gel gelelim bu değer dünkü yapılan tahlilde artacağğına daha da düşerek 7.9 olmuş.dahiliyeye sevkoldum ve dahilie dr u,değerimin çok düşük olduğunu,bu şeklide doğuma girmemin risk olştuacağını acil değeri serum yoluyla damardan yükseltilmesi gerektiğini söyledi pazartesi hast. çağırdı...öoralim sıfır,korkuyuorum..
bu arada kızım 2.280 g 43 cm olmuş,suyu,seli vs.gyet iyi dedii dr umuz ..
hahaha ben dün dr uma teekrar teyitletttim kız dimi emnsiniz diye,adam da ciddi ciddi cvpladı,evt eminim net kız dedi :))))))Valla bana da her gören yanlışlık var bu erkek diyo resmen top gibi ama şu An indi biraz tabi. Ben de dyrm o zamn 1 yaşına kadar pembe giyer yapacak bişey yok.şans gibi son randevu da da sormayı unuttum cinsiyeti.bu devirde olur mu Die düşünüyodum geçen gün haberlerde gördüm 9 ay kız demişler erkek doğmuş.hayırlısı artık herkes şok olur ailede ve herşey pembe şu An
Bi ara baktirdim normaldi. 2 aydir felan baktirmadim. Hafta ici aç gidiym de butun rutinlerine baktiriym. Ben de bilmiyorum zarari olurmu. Ama ben duzenli icmiyorum. Arada bir gece yatmadan 1 tane iciyorum.Peki demir sizlerin nasıl . İntte demir yüksekliği iyi değil oksitlenme yapar falan yaziyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?