- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.801
Valla aynı ne dym bu kadar özetlenebilir bi insan ama şunu iyi bil o kızın yapamayacağı şey yok kafama koymam yeterli bişeyi yapmam için çok hırslıyımdır.hiç bişey imkansız değildir benim için.benim burcumdan olan bi çocuğum olmasını isterdim çünkü başarıya alışkın bi insan olarak çocuğumun başarısız olmasına dayanamam gibi geliyoSenam72015 canım kova burcu dahi burcuymuş çok zeki olurlarmış ben yetişemiyorum artık cevaplar yetersiz kalıyo o zeka da çeneye vuruyo haliyle bütün gün onu dinlemekten yoruluyorum sen de öyle misin cnm merak ettim
Ay değişmedi abla zaten ya kendimi çok alıştırdım hayatımın şoku olur ben de sorcm bi gidym ama Allahtan tabi doğum olmadan hiç bişey kesin değilhahaha ben dün dr uma teekrar teyitletttim kız dimi emnsiniz diye,adam da ciddi ciddi cvpladı,evt eminim net kız dedi :))))))
Ama biraz stresli bi hayatı olck şimdiden bil Yani herşeyi kafama Takýrm her ortamda liderlik vasfım var her işi ben halledm istyrm o yüzden de çok yorulyrm canımın değerini hiç bilmem okul hayatım boyunca çok yıprandım. Herşeyin mantıklı bi cevabı olmasını isterim en ince ayrıntıya kadar sorarımSenam72015 canım kova burcu dahi burcuymuş çok zeki olurlarmış ben yetişemiyorum artık cevaplar yetersiz kalıyo o zeka da çeneye vuruyo haliyle bütün gün onu dinlemekten yoruluyorum sen de öyle misin cnm merak ettim
canım benim anlıyorum seni insan evinden ailesinden dilinden kültüründen uzakta ne kadar rahat edebilir ki. gerçekten hamilelikte stres herşeyin sebebi olabiliyor. ben de bebeğimin hastalığının sebebinin stres olduğunu düşünüyorum çünkü o karnıma düştüğü zaman ben hala önceki kaybım için ağlıyordum sonra da hamile olduğumu bilmeme rağmen önceki yaşadıklarımı atlatmam zaman aldı. sonrasında gerçekten çok dikkat ettim bebeğimi üzmemek için ama olan oldı tabimatsiyahoje
canım ben cuma günü gittim doktora, çarşamba günü çağırdı tekrar kontrole. bir de son iki aydır ciddi kilo alamıyorum ben :)) ne kadar hızlı gittiğimi biliyorsun :) 2 ayda 2 kilo anca aldım. en son 74.9 dum size yazdım. şimdi 76 yım.
ben bu tarz sıkıntıların stres, sıkıntı, endişe vs. hallerinden kaynaklandığını düşünmüyor değildim ve bu sefer daha da inandım. inan gurbetlik kolay değil, ne kadar iyi olsam da bir şeyler var tanımlayamadığım. kısmet böyleymiş ne yapalım :) yolumuzun buralara düşesi varmış :))
anladım canım olsa anlardım ben de çünkü karnımda hiçbir değişiklik yok. doğuma 19 gün kaldı inşallah bekler benimki. gerçi beklemezse de yapacal bişey yok artık. bugün çantamo hazırlayıp arabaya atıcam ne zaman isterse gelsin prensesim kaderde ne varsa onu yaşıcazKız bende anlamam saniyodum ama teli üstüne koyabiliyodum iki gün önce hani koymak için değil de duruyo mu Die bakydm. Dün koydum tam durmadı aşağıda yani biraz sarkmış gibi resmen hemen farkettim ablamda dedi dimdik top gibi duruyodu imiş dedi temizlik falan yaptım ya ondan da olabilir hemen doğacak die bişey yok ta kendini yorma dedi
sıkma canını emzirirken dikkat ederain uçar giderlerSorma canim 23 kilo alsik ben almai kolay olduda bakalim vermesi nasil olacak.
geçniş olsun canım allah çaresiz dert vermesin çözümü varmış çok şükür. demir ilacından önce ve sonra bi iki saat yoğurt türevleri tüketmemen lazım dikkat ediyo musunkızlar slm.dün konrtolümüz vardı..diğer grupta paylaştım burada da paylaşayım..moralim çöktü.26.haftallıkken kan sayımım 8.6 çıkmış ve demir şurubunu günde 2 ye çıkarmıştık.gel gelelim bu değer dünkü yapılan tahlilde artacağğına daha da düşerek 7.9 olmuş.dahiliyeye sevkoldum ve dahilie dr u,değerimin çok düşük olduğunu,bu şeklide doğuma girmemin risk olştuacağını acil değeri serum yoluyla damardan yükseltilmesi gerektiğini söyledi pazartesi hast. çağırdı...öoralim sıfır,korkuyuorum..
bu arada kızım 2.280 g 43 cm olmuş,suyu,seli vs.gyet iyi dedii dr umuz ..
Nereye gidiyor o çişler ey deniz ey ekin sorarım sizeya benim kızlar suyu çok içip işemeyi unutuyorlar :)) içip içip uyuyorlar :)) oğlanda olmadı böyle, enteresan vallahi.
en az 2 hafta daha bekletebilirsem şahane olacak, gelişiminde sıkıntı yok çünkü. deniz gibi olmadı bu sefer, bebek besleniyor çok şükür :)
çok teşekkür ederim canımmmm :)
Sağlık olsun canım bunlar işin hesap kitap kısmı önemli olan minikler sağlıkla doğsun da kilolar biraz dikkat bol su bol emzirme ile uçar gider inşallah ben doğumdan sonra topik açarım 2016 temmuz anneleri hep beraber zayıflayalım diyeInsallah oyle olur canim vallahi ben de 10 diyodum ama insallah sen basarirsin
Maşallah maşallah :) Allâh bağışlasın :)Eki Görüntüle 1842513 kızlar bebeciklerimle :) rabbime şükürler olsun
Sus kız nazar etme kendine zaten senin gibilere gicik oluyorum yiyip yiyip kilo almıyorlarBende burda yazmıştım geçen gün komşu teyze diyo ki bebek düşünüyomusunuz kızım :) 8 aylık teyze diyemedim tabi var teyze hamileyim dedim apartmanda herkes şok olck şu An 12 kilo aldım 58 kiloyum ben de hedef 60 inş ama hiç dikkat etmyrm bi ekmek yediğim oluyo bi oturmada Makarna pilav.tabi meyve süt yoğurt karpuz da yiyorum yani ben baya baya yiyorum:)))
Cacık içenler kervanına katılacm bende deseneTuzu çok az kullan suyu çoğaltcanim salatalikta ödem engellio ye bol bol tuzsuz tabi@isimbulamayananne isim bulamadin diye mi cikmion ortaya bacım söz laf sokmicam çık nerdeysen
Bende kücültucem ya sivilce kadar olsa yeterBende galiba anama çektim deveci armudu kadarlar
merhabakızlar slm.dün konrtolümüz vardı..diğer grupta paylaştım burada da paylaşayım..moralim çöktü.26.haftallıkken kan sayımım 8.6 çıkmış ve demir şurubunu günde 2 ye çıkarmıştık.gel gelelim bu değer dünkü yapılan tahlilde artacağğına daha da düşerek 7.9 olmuş.dahiliyeye sevkoldum ve dahilie dr u,değerimin çok düşük olduğunu,bu şeklide doğuma girmemin risk olştuacağını acil değeri serum yoluyla damardan yükseltilmesi gerektiğini söyledi pazartesi hast. çağırdı...öoralim sıfır,korkuyuorum..
bu arada kızım 2.280 g 43 cm olmuş,suyu,seli vs.gyet iyi dedii dr umuz ..
Günaydın 1 hafta geride gozukuo demek ama ölçümler çok net olmadığı için 1 haftayı onemsemiolar canım ztn benim doktor ultrasona göre 300 gr fazla çıkıo dedi belki seninkide öyledir o haftasında olur o zman sıkıntı yapma ama ekstra olarak bol yoğurt tahin helvası muz süt tüket soluna yat hep one bile geçer annesiGünaydın herkese Kizlar size bişey sorcam benim dün kontrolum vardı doktorum bişey demedi ama ultrason kagidimda uste adet tarihime göre 32-4 yaziyor altada kilosunun yanında 31-4 yaziyor kilosuda 1860 lütfen cevap verin şimdi benim bebegim bir hafta geride mi geliyor niye orda öyle yaziyor öyle olsa doktorum niye bişey demedi
INŞALLAH canım yani önemli olan sağlıklı olması ama insan kendini kötü hissediyor bebegime iyi bakamıyorum diyeGünaydın 1 hafta geride gozukuo demek ama ölçümler çok net olmadığı için 1 haftayı onemsemiolar canım ztn benim doktor ultrasona göre 300 gr fazla çıkıo dedi belki seninkide öyledir o haftasında olur o zman sıkıntı yapma ama ekstra olarak bol yoğurt tahin helvası muz süt tüket soluna yat hep one bile geçer annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?