2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Senam72015 canım kova burcu dahi burcuymuş çok zeki olurlarmış ben yetişemiyorum artık cevaplar yetersiz kalıyo o zeka da çeneye vuruyo haliyle bütün gün onu dinlemekten yoruluyorum sen de öyle misin cnm merak ettim

Valla aynı ne dym bu kadar özetlenebilir bi insan ama şunu iyi bil o kızın yapamayacağı şey yok kafama koymam yeterli bişeyi yapmam için çok hırslıyımdır.hiç bişey imkansız değildir benim için.benim burcumdan olan bi çocuğum olmasını isterdim çünkü başarıya alışkın bi insan olarak çocuğumun başarısız olmasına dayanamam gibi geliyo

Ama biraz stresli bi hayatı olck şimdiden bil Yani herşeyi kafama Takýrm her ortamda liderlik vasfım var her işi ben halledm istyrm o yüzden de çok yorulyrm canımın değerini hiç bilmem okul hayatım boyunca çok yıprandım. Herşeyin mantıklı bi cevabı olmasını isterim en ince ayrıntıya kadar sorarım

canım benim anlıyorum seni insan evinden ailesinden dilinden kültüründen uzakta ne kadar rahat edebilir ki. gerçekten hamilelikte stres herşeyin sebebi olabiliyor. ben de bebeğimin hastalığının sebebinin stres olduğunu düşünüyorum çünkü o karnıma düştüğü zaman ben hala önceki kaybım için ağlıyordum sonra da hamile olduğumu bilmeme rağmen önceki yaşadıklarımı atlatmam zaman aldı. sonrasında gerçekten çok dikkat ettim bebeğimi üzmemek için ama olan oldı tabi
bu arada kilo rekoru sende

anladım canım olsa anlardım ben de çünkü karnımda hiçbir değişiklik yok. doğuma 19 gün kaldı inşallah bekler benimki. gerçi beklemezse de yapacal bişey yok artık. bugün çantamo hazırlayıp arabaya atıcam ne zaman isterse gelsin prensesim kaderde ne varsa onu yaşıcaz

geçniş olsun canım allah çaresiz dert vermesin çözümü varmış çok şükür. demir ilacından önce ve sonra bi iki saat yoğurt türevleri tüketmemen lazım dikkat ediyo musun

Nereye gidiyor o çişler ey deniz ey ekin sorarım size
Ohh gelişim normalse sıkıntı yok ablacım ben ekinle konuştum dedi ki 2 hafta daha buradayım ama 3 haftayı da bulabilir dedi anneme de ki hadi yine iyisin anne dedi ben mesajı ileteyim üstümde kalmasın

Insallah oyle olur canim vallahi ben de 10 diyodum ama insallah sen basarirsin
Sağlık olsun canım bunlar işin hesap kitap kısmı önemli olan minikler sağlıkla doğsun da kilolar biraz dikkat bol su bol emzirme ile uçar gider inşallah ben doğumdan sonra topik açarım 2016 temmuz anneleri hep beraber zayıflayalım diye kopar gideriz

Sus kız nazar etme kendine zaten senin gibilere gicik oluyorum yiyip yiyip kilo almıyorlar bizde 4 günde 2 kilo alıyoruz zalimsin hayat ne vardı yani yesek kilo almasak

Günaydın herkese Kizlar size bişey sorcam benim dün kontrolum vardı doktorum bişey demedi ama ultrason kagidimda uste adet tarihime göre 32-4 yaziyor altada kilosunun yanında 31-4 yaziyor kilosuda 1860 lütfen cevap verin şimdi benim bebegim bir hafta geride mi geliyor niye orda öyle yaziyor öyle olsa doktorum niye bişey demedi

merhaba
geçmiş olsun. benim kızkardeşimin kan değeri 7 ye kadar düşmüştü. hastanede iki tüp verdiler. bir de her gün bol bol kuru üzüm yedi, o da yardımcı oldu.

Günaydın 1 hafta geride gozukuo demek ama ölçümler çok net olmadığı için 1 haftayı onemsemiolar canım ztn benim doktor ultrasona göre 300 gr fazla çıkıo dedi belki seninkide öyledir o haftasında olur o zman sıkıntı yapma ama ekstra olarak bol yoğurt tahin helvası muz süt tüket soluna yat hep one bile geçer annesi

INŞALLAH canım yani önemli olan sağlıklı olması ama insan kendini kötü hissediyor bebegime iyi bakamıyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…