2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
merhaba
geçmiş olsun. benim kızkardeşimin kan değeri 7 ye kadar düşmüştü. hastanede iki tüp verdiler. bir de her gün bol bol kuru üzüm yedi, o da yardımcı oldu.
canım nasıl gidiyo hamilelik? topiğimize gelmişken selam vereyim dedim bayadır görüşemiyoruz?

Canim zaten sıvı azalması aspirin den de oluyormus bdnde coraspin kullanıyorum doktorum çok korkuyor devamli suyuna bakıyor azalmış mj diye

canım nasıl gidiyo hamilelik? topiğimize gelmişken selam vereyim dedim bayadır görüşemiyoruz?
selam canım.
sıcaklardan kaynaklı halsizlik dışında iyi çok şükür.
arada seni takip ediyorum, her şey iyiye gidiyor bebeğin için. inşallah daha da iyi olacak canım.
benim daha iki ay var ve çok sıcak :)

bu odem ve tansiyon isi beni baya korkuttu.cok sukur yasamadim henuz ama boyle sorunu olan mumkunse doktor randevusunu beklemesin.idrar tahlilini yaptirsin proteinine baktirsin.ve bebisin hareketlerini takip etsin.12 saatte en az 10 kere hareket etmesi lazim.kayiplara kadar giden bir durum bu allah korusun

INŞALLAH canım yani önemli olan sağlıklı olması ama insan kendini kötü hissediyor bebegime iyi bakamıyorum diye
Aynen öyle bir his oluo ama sen dediklerimi ye bide bol protein li Beslen mercimek yumurta et gbi inşallah one bile gecicek

Aynen öyle bir his oluo ama sen dediklerimi ye bide bol protein li Beslen mercimek yumurta et gbi inşallah one bile gecicek
Söylediklerini yapcam canım çok sağol doktorum iki hafta sonra tekrar çağırdı INŞALLAH ozamana kadar biraz alır

Cacik gerçekten kilo aldiriyormu aslında kaynanam söylemişti bol cacik tuket oda hamileyken cok iciuormus bebegi 5 kilo oluyormuş
Bence denemekte fayda var tüket bol bol bende denemistim one geçti ölçümleri günde 2 kase kadar

canım benim dikkat et kendine yorulmamaya çalış sıcaklar çok zorluyo bizleri de. sağolasın.inşallah atlatır bu hastalığı. hep çok umutlu ve çok güçlüydüm bu zamana kadar ama doğum tarihi aldıktan sonra nedense içimde bir korku oluştu. doğuma 19 gün kaldı baya tedirginim bu tedirginliğim de sanki olacak iyi şeyleri engelliyor gibi geliyor çok kötü bir kısır döngüye girdim.

korkman çok normal canım. hem bebeğinin durumu, hem ilk doğum korkusu hepsi normal. ayrıca asla olumsuz düşünme.
her şey iyi olacak Allah'ın izniyle. bak benim 3. sezaryen olacak, bebeğim iyi gidiyor ama son ana kadar neler olacağını ancak Allah bilir. şunu anladım ki, bebek rahme düştüğü anda annelikte önce korku başlıyor, sonra sevgi. kaç çocuğun olursa olsun, doğana kadar korku içinde yaşıyor anne, doğduktan sonra da bu döngü devam ediyor. aç mı, doymadı mı, sokağa çıksa düştü mü, biri ters bir şey der mi vs. annelik çocuğun kırk yaşına da gelse aynı korku ve sevgiyi barındırıyor.
o yüzden yaşadığın her his normal. sadece fazla stres yapmamaya çalış ve bol bol dua et. çünkü elimizden gelen sadece bu.

ne kadar güzel yazmışsın ne kadar da haklısın gerçekten de hamileliği öğrendiğimden beri korku başrolde. yine de kendimi telkin etmeye çalışıyorum. inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla mutlulukla büyütürüz. her an dua ediyorum inşallah allah sesimi duyar kızımı iyileştirir

Kizlar benim camasirim hep islaniyor ama akinti degil ya su ya idrar kaciriyorum bilmiyorum saki kontrolum var. Sali gunu. Telden yazmakta ne zor ya
Benim de hep islak sicaklar artnca terlemenn etkisi cok oldu. Progestn tn de kullaniyom bn o da arttrdi sanrim ama gebeligin ortasndan beri hep sulu akintm var

Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki. kızın iyiye gidiyor, çok şükür dermanı da var. çok çok iyi olacak Allah'ın izniyle.

Aynı ben çabuk yaşlanacağız bu sebeplerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…