2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bende galiba anama çektim deveci armudu kadarlar

Küçük memeli olarak bende varım bende bol cana basenler var

hahaha ben dün dr uma teekrar teyitletttim kız dimi emnsiniz diye,adam da ciddi ciddi cvpladı,evt eminim net kız dedi :))))))

Bana da %100 erkek dedi gecende de çok yakışıklı dedi artık o kadar bunaltmisim ki Dru

Bende kücültucem ya sivilce kadar olsa yeter

Yok kız benımki ler 80 i dolduruyor diye çok seviniyorum emzirme bitince sonecek o ayrı tabii

INŞALLAH canım yani önemli olan sağlıklı olması ama insan kendini kötü hissediyor bebegime iyi bakamıyorum diye

Bende 35 haftalik gittiğimde dr iyi dedi sonra kağıtta farkettim 34 haftalik çıkmış çok uzulmustum ama sağlık olsun salı günü tekrar gideceğim bakalim

INŞALLAH güzel haberlerle gelirsin bende iki hafta sonra gitcem bakalım ozamana kadar nasıl olcak

Senin ilk bebeğin değil mi , daha önce doğum yaşamadın nerden bu korku ? Dogumu değilde sonrasındà bebeğinle yapacaklarını düşün güzel hayaller kur. Ben korksam neyse daha önce doğurdum ve cok zor bir doğum oldu. Hem çok kolay olacak belki doğumun ama sen kötü düşünürsen kötü gider hersey iyi düşün hep guzel düşünmeye çalış

geçniş olsun canım allah çaresiz dert vermesin çözümü varmış çok şükür. demir ilacından önce ve sonra bi iki saat yoğurt türevleri tüketmemen lazım dikkat ediyo musun
evt cnm onlara çook diikkkat ediyorum hatta dr um demiri içerken hemen ağzına birkaç damla limon sık demişti onu da yaptım ama maalesef

en son ki aclik 95 tokluk 193 cikmisti 75 lik seker de de 162 cikmisti
diyet listesine gore gitmiyorum tatliyi hamur isi pilav vs yemiyorum
bende bi simit bi pogaca yemistim sekersiz cayla dr sok olmustu naptin sen diye bilmiyoki onla doymamistim ben

Kizlar geceleri ates basiyor beni uyamiyorum avuc iclerim ve ayak tabanlarim yaniyor bu yuzden uyuyaniyorum cozum soyleyin
canim anlattiklarin seker belirtisi gibi geldi bana ama havalar isindi sicaklardanda olabilir

bi hafta cok onemli degil canim dikkate almiyorlar onu hem bakarsin yakalr haftasini zamanla bnmkininde kafasi bi hafta ileri onmli dgil o dedi dr

iki tüp ne verdiler??serum mu? kan mı?
kanı düşük olduğu için kanla alakalı bir şeydi canım. adını net hatırlamıyorum. normal serum değildi yani. iki gün üstüste verildi. kızı 3,5 kg sağlıklı doğdu şubatta. canını sıkma. dr unu dinle. dediğim gibi bol bol kuru üzüm ye, düzelir inşallah.

Kizlar geceleri ates basiyor beni uyamiyorum avuc iclerim ve ayak tabanlarim yaniyor bu yuzden uyuyaniyorum cozum soyleyin

Aynısı bir süredir bana da oluyor ve benim şekerim gayet normal açlık 70-75 tokluk 100 ü geçmez biraz hamilelik ateşine bağlıyorum çünkü herkes üşürken ben yanıyorum

Benim de hep islak sicaklar artnca terlemenn etkisi cok oldu. Progestn tn de kullaniyom bn o da arttrdi sanrim ama gebeligin ortasndan beri hep sulu akintm var
Benimki akinti gibi degil sanki canim ya bildigin islak gunde 4 5 defa camasir degistirmem gerekebiliyor

aminn cnm teşekkürlerr

Dogumdan sonra salata ve suya dayanmayi dusunuyorum spor yapamam belki ama yuruyus yaparim cok zor olacak benim gibi pis boga birisi icin

Bebeğin sadece salata değil proteine de ihtiyacı var sen emzirirken ister istemez kilo verirsin sütün fazla olması sıvı alımına bağlı ama kalitesi de iyi olmalı. Her besinden yeterli derecede almalısın çünkü yediğin her gıda sütüne geçecek

Bence denemekte fayda var tüket bol bol bende denemistim one geçti ölçümleri günde 2 kase kadar

Cacık ihtiva ettiği maddeler itibariyle gayet hafif ve yararlı bir gıda fakat çocuğun kilolu olması genetik ve aşırı kilolularda annedeki şeker veya gizli şeker belirtisi. İri yarı bir anne babanın bebeği doğduktan sonra minyon bir anne babbanın bebeğiyle aynı şeyleri tüketse de aynı hacim ve ağırlıkta olmazlar. Bebeğin sağlıklı olması önemli olan siz sağlıklı şeyler tüketin özellikle hamileliğin sonlarına doğru hurma tüketin Kuranda da Meryemin doğumu yaklaştığı sırada hurma ağacına götürüldüğü yazıyor.

Benimde el ve ayaklarimda yanmalar oluyo gece bide kaburgalarim ezilmis gibi agriyo ne saga yatabiliyorum ne sola ne sirt ustu bu ara uzanip dinlenmek iskence benim icin sizdede oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…