- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.841
inşallahRabbim dermansız dert vermesin yeter ki. kızın iyiye gidiyor, çok şükür dermanı da var. çok çok iyi olacak Allah'ın izniyle.
Hani okullarda mezun olanlar pilav günlerinde buluşuyor ya bizde bebekler doğunca cacık günleri yaparız
Bende galiba anama çektim deveci armudu kadarlar
hahaha ben dün dr uma teekrar teyitletttim kız dimi emnsiniz diye,adam da ciddi ciddi cvpladı,evt eminim net kız dedi :))))))
Bende kücültucem ya sivilce kadar olsa yeter
INŞALLAH canım yani önemli olan sağlıklı olması ama insan kendini kötü hissediyor bebegime iyi bakamıyorum diye
INŞALLAH güzel haberlerle gelirsin bende iki hafta sonra gitcem bakalım ozamana kadar nasıl olcakKüçük memeli olarak bende varımbende bol cana basenler var
Bana da %100 erkek dedi gecende de çok yakışıklı dediartık o kadar bunaltmisim ki Dru
Yok kız benımki ler 80 i dolduruyor diye çok seviniyorumemzirme bitince sonecek o ayrı tabii
Bende 35 haftalik gittiğimde dr iyi dedi sonra kağıtta farkettim 34 haftalik çıkmış çok uzulmustum ama sağlık olsun salı günü tekrar gideceğim bakalim
canım benim dikkat et kendine yorulmamaya çalış sıcaklar çok zorluyo bizleri de. sağolasın.inşallah atlatır bu hastalığı. hep çok umutlu ve çok güçlüydüm bu zamana kadar ama doğum tarihi aldıktan sonra nedense içimde bir korku oluştu. doğuma 19 gün kaldı baya tedirginim bu tedirginliğim de sanki olacak iyi şeyleri engelliyor gibi geliyor çok kötü bir kısır döngüye girdim.
iki tüp ne verdiler??serum mu? kan mı?merhaba
geçmiş olsun. benim kızkardeşimin kan değeri 7 ye kadar düşmüştü. hastanede iki tüp verdiler. bir de her gün bol bol kuru üzüm yedi, o da yardımcı oldu.
evt cnm onlara çook diikkkat ediyorum hatta dr um demiri içerken hemen ağzına birkaç damla limon sık demişti onu da yaptım ama maalesefgeçniş olsun canım allah çaresiz dert vermesin çözümü varmış çok şükür. demir ilacından önce ve sonra bi iki saat yoğurt türevleri tüketmemen lazım dikkat ediyo musun
en son ki aclik 95 tokluk 193 cikmisti 75 lik seker de de 162 cikmistiİnşAllah geçer gider kac çıkıyo peki? Benim 100gr da aç ve son ikisi normal cikti ama 1.saatte verdiğim tam sınırda çıktı sonra da normal açlık bakıldı kahvaltı yap bi saat arayla iki kez ver dedi doktor ben hastaneye yakın bi kafede gittim tost patates kızartması domates salatalık havuç marul yedim kızartmayi da ketçap mayanozle yedim yani Allah tan doktora gelmişim normalde yesem kafeyi yiyecekmjsimdoğal olarak ilk tokluk 184 mu ne çıktı 2. Tokluk da 163 tu sanjrim diyetim de 1400 kalorili seninki nasıl peki?
canim anlattiklarin seker belirtisi gibi geldi bana ama havalar isindi sicaklardanda olabilirKizlar geceleri ates basiyor beni uyamiyorum avuc iclerim ve ayak tabanlarim yaniyor bu yuzden uyuyaniyorum cozum soyleyin
bi hafta cok onemli degil canim dikkate almiyorlar onu hem bakarsin yakalr haftasini zamanla bnmkininde kafasi bi hafta ileri onmli dgil o dedi drGünaydın herkese Kizlar size bişey sorcam benim dün kontrolum vardı doktorum bişey demedi ama ultrason kagidimda uste adet tarihime göre 32-4 yaziyor altada kilosunun yanında 31-4 yaziyor kilosuda 1860 lütfen cevap verin şimdi benim bebegim bir hafta geride mi geliyor niye orda öyle yaziyor öyle olsa doktorum niye bişey demedi
kanı düşük olduğu için kanla alakalı bir şeydi canım. adını net hatırlamıyorum. normal serum değildi yani. iki gün üstüste verildi. kızı 3,5 kg sağlıklı doğdu şubatta. canını sıkma. dr unu dinle. dediğim gibi bol bol kuru üzüm ye, düzelir inşallah.iki tüp ne verdiler??serum mu? kan mı?
Dogumdan sonra salata ve suya dayanmayi dusunuyorum spor yapamam belki ama yuruyus yaparim cok zor olacak benim gibi pis boga birisi icinsıkma canını emzirirken dikkat ederain uçar giderler
Kizlar geceleri ates basiyor beni uyamiyorum avuc iclerim ve ayak tabanlarim yaniyor bu yuzden uyuyaniyorum cozum soyleyin
Benimki akinti gibi degil sanki canim ya bildigin islak gunde 4 5 defa camasir degistirmem gerekebiliyorBenim de hep islak sicaklar artnca terlemenn etkisi cok oldu. Progestn tn de kullaniyom bn o da arttrdi sanrim ama gebeligin ortasndan beri hep sulu akintm var
aminn cnm teşekkürlerrkanı düşük olduğu için kanla alakalı bir şeydi canım. adını net hatırlamıyorum. normal serum değildi yani. iki gün üstüste verildi. kızı 3,5 kg sağlıklı doğdu şubatta. canını sıkma. dr unu dinle. dediğim gibi bol bol kuru üzüm ye, düzelir inşallah.
Dogumdan sonra salata ve suya dayanmayi dusunuyorum spor yapamam belki ama yuruyus yaparim cok zor olacak benim gibi pis boga birisi icin
Bence denemekte fayda var tüket bol bol bende denemistim one geçti ölçümleri günde 2 kase kadar
Benimki akinti gibi degil sanki canim ya bildigin islak gunde 4 5 defa camasir degistirmem gerekebiliyor
Benimki de tam akinti degil nasil desem su gibi gozukuo camasirda . cnm insallah bu normal biseydir bebeklerin suyu iyidr .
Tesekkur ederim canım :)/mayis 2013 doğumlu oğlumAyy çok duygulandım. İnşallah doğduğunda da ilgisi kiskancliga dönmez. Kaç yaşında oglun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?