2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İşte senamcım bizimkini amlatmışsın bazen öyle şeyler soruyoki ne cevap versem die düşünüyorum kimsenin buyruğu altına girmeyi sevmiyo çok mantıklı konuşuyo birşeyi yapmak istesin yeter ki geçen sene kuran kursuna gönderdim hoca pembe kuran getirmiş dağıtmak için çok hoşuna gitmiş ama sınırlı sayıdaymış pembe olanlar geç başladığı halde ilk kurana o geçti sırf pembe olanından almak için ve hocası kurs bitmeden 2 kez teşekkür etmek için çağırdı nasıl böyle bi çocuk yetiştirdiniz diye okuldaki öğretmeni de öve öve bitiremez böyle gururlandırıyo beni işte sıpam bazen cümlelerimde açığı yakalıyo geçen eşime dedim ki ben hiçbişey için kimseye yalvarmam eyvallahım yok dedim ertesi gün de telefonum kapanmış eşime yine dedim ki nolursun faturamı öde bugün hemen atladı bizimki hani sen hiçbişey için kimseye yalvarmıyodun diye ay şok oldum ne dicemi şaşırdım eşim de gülüyo ha aferin kızım söyle şimdi cevap ver çocuma diye beni sıkıştırıyolar her söylediğime dikkat etmem lazım her hareketime açığımı yakalıyo kız kaynana gibi aklını yerim onun ben yaa inşallah güzel yerlere geldiğini de görürüm kuzumun

canımcım benim bebiş biraz hasta da o yüzden korkuyorum bu kadar. akciğerlerle ilgili bi sıkıntı var karnımdayken hiçbi sorun yok ama çıkınca ne olacak bilemiyoruz o yüzden korkuyorum. allah kimseye evlat acısı göstermesin inşallah. doğuma çok az kaldı dualarıno bekliyoruz teyzesi

evt cnm onlara çook diikkkat ediyorum hatta dr um demiri içerken hemen ağzına birkaç damla limon sık demişti onu da yaptım ama maalesef
olsun canım çaresi var nasılsa. halledersiniz kansızlığı yeşil mercimek ye bol bol bi de kırmızı et, pekmez ve çekirdekli kuru üzüm

hayırlısı olsun kuzum hakkımızda, ben istermiyim ki sıkıntı yapayım ama olmuyor işte, insanız nihayetinde.
ben sürekli acil birşey olursa çocuklara ne olacak, nasıl bir plan yaparım, kimi ararım, eşim yoldan gelecek nasıl sakince anlatırım, hızlı gelmesin yada panik olmasın diye, ya okul çıkışına denk gelirse, ya aramayı planladığım arkadaşlarım müsait olmazsa, ya annem gelmeden önce olursa, olursa olursa olursa , milyon tane ihtimal, milyon tane plan :) annem 23 ünde gelecek, 24ünde doğsa içim yanmaz çünkü çocuklarım için en güvenlisi bu. eh tabii bilmiyor muydun sen bunları hamilelik planlarken diyeceksin, evet biliyordum ama bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor. hiç beklemiyorduk bu sıvı azalmasını. eşim iznini kesin olmamakla beraber temmuza ayarladı haliyle :) bakalım hayırlısı olsun, ne zaman gelecek bizim sıpa :))

ay ben buçuk kilomu yazamamışım, 76.5 oldum :))

hhahaha, allah iyiliğini versin:)) tamam aldım mesajını Ekinciğim, hadi bakalım akıllı kızım tut sözünü :) sana güveniyorum :))

Canim zaten sıvı azalması aspirin den de oluyormus bdnde coraspin kullanıyorum doktorum çok korkuyor devamli suyuna bakıyor azalmış mj diye

aa bilmiyordum, ben plesenta yaşlanması için. kan dolaşımımda sıkıntı var.
bu haftalara kadar gayet iyiydi ama son iki haftada çok ve hızlıca azalmış.

Takip ediyorum inşallah çıkıncada birsey olmayacak annesi güzel güzel evinize geleceksiniz Dualarımiz sizinle

kızlar annem yüzünden bir saattir ağlıyorum tutarsızlığı saçma hareketleri düşüncesizliği unursamazlığı bencilliği herşeyi bitirdi artık beni... onun yüzünden perişan haldeyim. karnım belim ağrıyor yatıyorum bi yandan ağlamamı durduramıyorum bi yandan da kızım için korkuyorum. asla öyle bi anne olmıcam. asla!

Can'ım öncelikle kızın için sakin ol
Tartışmalar olur düzelir her şey
Can'ını sıkma güzellikler olsun kuzum
Nolur iyi ol

canım du bi bakalım ne oldu da böyle anlat için rahatlasın biraz sakinleşirsin

Canım sorun ne bilmiyorum ama,senin önceliğin şu an bebeğin sen onu düşün.Buyuklerimiz bazen hiç beklemediğimiz tavırlar sergileyebiliyorlar. Küçük olsakta zaman zaman bizim büyüklük yapmamız gerekir

Kizzz ben 95 e sikio çok zor durumdayim 105 fln paklar beni yok ben dedim dicemi sivilce kadar olsa yeter

anlıyorum canım, evladın anne baba üzerindeki haklarından olduğu, bizim sorumluluğumuzda olduğu için zorlanıyoruz zaten. amin hayırlı olsunlar inşaallah

Benimde el ve ayaklarimda yanmalar oluyo gece bide kaburgalarim ezilmis gibi agriyo ne saga yatabiliyorum ne sola ne sirt ustu bu ara uzanip dinlenmek iskence benim icin sizdede oluyor mu?
bende de aynı sıkıntılar var özellikle geceleri ellerim ayaklarım yanıyor ne sağa ne sola yatamıyorum

Kimseyi takmaman gereken bir donemdesin hayatım lütfen sakin denizime iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…