- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.861
İşte senamcım bizimkini amlatmışsın bazen öyle şeyler soruyoki ne cevap versem die düşünüyorum kimsenin buyruğu altına girmeyi sevmiyo çok mantıklı konuşuyo birşeyi yapmak istesin yeter ki geçen sene kuran kursuna gönderdim hoca pembe kuran getirmiş dağıtmak için çok hoşuna gitmiş ama sınırlı sayıdaymış pembe olanlar geç başladığı halde ilk kurana o geçti sırf pembe olanından almak için ve hocası kurs bitmeden 2 kez teşekkür etmek için çağırdı nasıl böyle bi çocuk yetiştirdiniz diye okuldaki öğretmeni de öve öve bitiremez böyle gururlandırıyo beni işte sıpam bazen cümlelerimde açığı yakalıyo geçen eşime dedim ki ben hiçbişey için kimseye yalvarmam eyvallahım yok dedim ertesi gün de telefonum kapanmış eşime yine dedim ki nolursun faturamı öde bugün hemen atladı bizimki hani sen hiçbişey için kimseye yalvarmıyodun diye ay şok oldum ne dicemi şaşırdım eşim de gülüyo ha aferin kızım söyle şimdi cevap ver çocuma diye beni sıkıştırıyolar her söylediğime dikkat etmem lazım her hareketime açığımı yakalıyo kız kaynana gibi aklını yerim onun ben yaa inşallah güzel yerlere geldiğini de görürüm kuzumunAma biraz stresli bi hayatı olck şimdiden bil Yani herşeyi kafama Takýrm her ortamda liderlik vasfım var her işi ben halledm istyrm o yüzden de çok yorulyrm canımın değerini hiç bilmem okul hayatım boyunca çok yıprandım. Herşeyin mantıklı bi cevabı olmasını isterim en ince ayrıntıya kadar sorarım
canımcım benim bebiş biraz hasta da o yüzden korkuyorum bu kadar. akciğerlerle ilgili bi sıkıntı var karnımdayken hiçbi sorun yok ama çıkınca ne olacak bilemiyoruz o yüzden korkuyorum. allah kimseye evlat acısı göstermesin inşallah. doğuma çok az kaldı dualarıno bekliyoruz teyzesiSenin ilk bebeğin değil mi , daha önce doğum yaşamadın nerden bu korku ? Dogumu değilde sonrasındà bebeğinle yapacaklarını düşün güzel hayaller kur. Ben korksam neyse daha önce doğurdum ve cok zor bir doğum oldu. Hem çok kolay olacak belki doğumun ama sen kötü düşünürsen kötü gider hersey iyi düşün hep guzel düşünmeye çalış
olsun canım çaresi var nasılsa. halledersiniz kansızlığı yeşil mercimek ye bol bol bi de kırmızı et, pekmez ve çekirdekli kuru üzümevt cnm onlara çook diikkkat ediyorum hatta dr um demiri içerken hemen ağzına birkaç damla limon sık demişti onu da yaptım ama maalesef
canım benim anlıyorum seni insan evinden ailesinden dilinden kültüründen uzakta ne kadar rahat edebilir ki. gerçekten hamilelikte stres herşeyin sebebi olabiliyor. ben de bebeğimin hastalığının sebebinin stres olduğunu düşünüyorum çünkü o karnıma düştüğü zaman ben hala önceki kaybım için ağlıyordum sonra da hamile olduğumu bilmeme rağmen önceki yaşadıklarımı atlatmam zaman aldı. sonrasında gerçekten çok dikkat ettim bebeğimi üzmemek için ama olan oldı tabi
bu arada kilo rekoru sende
Nereye gidiyor o çişler ey deniz ey ekin sorarım size
Ohh gelişim normalse sıkıntı yok ablacım ben ekinle konuştum dedi ki 2 hafta daha buradayım ama 3 haftayı da bulabilir dedi anneme de ki hadi yine iyisin anne dediben mesajı ileteyim üstümde kalmasın
Canim zaten sıvı azalması aspirin den de oluyormus bdnde coraspin kullanıyorum doktorum çok korkuyor devamli suyuna bakıyor azalmış mj diye
amin Allah hepimizin iyiliğini versin inşallaaaaaah :) :) güven tabi annesi ekin sözünde durur :)hhahaha, allah iyiliğini versin:)) tamam aldım mesajını Ekinciğim, hadi bakalım akıllı kızım tut sözünü :) sana güveniyorum :))
canımcım benim bebiş biraz hasta da o yüzden korkuyorum bu kadar. akciğerlerle ilgili bi sıkıntı var karnımdayken hiçbi sorun yok ama çıkınca ne olacak bilemiyoruz o yüzden korkuyorum. allah kimseye evlat acısı göstermesin inşallah. doğuma çok az kaldı dualarıno bekliyoruz teyzesi
kızlar annem yüzünden bir saattir ağlıyorum tutarsızlığı saçma hareketleri düşüncesizliği unursamazlığı bencilliği herşeyi bitirdi artık beni... onun yüzünden perişan haldeyim. karnım belim ağrıyor yatıyorum bi yandan ağlamamı durduramıyorum bi yandan da kızım için korkuyorum. asla öyle bi anne olmıcam. asla!
canım du bi bakalım ne oldu da böyle anlat için rahatlasın biraz sakinleşirsinkızlar annem yüzünden bir saattir ağlıyorum tutarsızlığı saçma hareketleri düşüncesizliği unursamazlığı bencilliği herşeyi bitirdi artık beni... onun yüzünden perişan haldeyim. karnım belim ağrıyor yatıyorum bi yandan ağlamamı durduramıyorum bi yandan da kızım için korkuyorum. asla öyle bi anne olmıcam. asla!
kızlar annem yüzünden bir saattir ağlıyorum tutarsızlığı saçma hareketleri düşüncesizliği unursamazlığı bencilliği herşeyi bitirdi artık beni... onun yüzünden perişan haldeyim. karnım belim ağrıyor yatıyorum bi yandan ağlamamı durduramıyorum bi yandan da kızım için korkuyorum. asla öyle bi anne olmıcam. asla!
Canım sorun ne bilmiyorum ama,senin önceliğin şu an bebeğin sen onu düşün.Buyuklerimiz bazen hiç beklemediğimiz tavırlar sergileyebiliyorlar. Küçük olsakta zaman zaman bizim büyüklük yapmamız gerekirkızlar annem yüzünden bir saattir ağlıyorum tutarsızlığı saçma hareketleri düşüncesizliği unursamazlığı bencilliği herşeyi bitirdi artık beni... onun yüzünden perişan haldeyim. karnım belim ağrıyor yatıyorum bi yandan ağlamamı durduramıyorum bi yandan da kızım için korkuyorum. asla öyle bi anne olmıcam. asla!
salatalığın %96 sı su :) burda olay yoğurtta bitiyo bence:))Cacik gerçekten kilo aldiriyormu aslında kaynanam söylemişti bol cacik tuket oda hamileyken cok iciuormus bebegi 5 kilo oluyormuş
Kizzz ben 95 e sikio çok zor durumdayim 105 fln paklar beni yok ben dedim dicemi sivilce kadar olsa yeter
anlıyorum canım, evladın anne baba üzerindeki haklarından olduğu, bizim sorumluluğumuzda olduğu için zorlanıyoruz zaten. amin hayırlı olsunlar inşaallahÇok teşekkür ederim canım isim anlamları ve açıklamaların için bu ismi ağır geldi dedikleri şey varya o beni galiba ürkütüyor etkileniyorum bu sebeplede iyi karar vermek istiyorum birde çocuk ömür boyu taşıyacak hep bebek kalmayacak vs düşünmek lazım
Allah (cc) hayırlı evlatlar etsin inşalla
bende de aynı sıkıntılar var özellikle geceleri ellerim ayaklarım yanıyor ne sağa ne sola yatamıyorumBenimde el ve ayaklarimda yanmalar oluyo gece bide kaburgalarim ezilmis gibi agriyo ne saga yatabiliyorum ne sola ne sirt ustu bu ara uzanip dinlenmek iskence benim icin sizdede oluyor mu?
Kimseyi takmaman gereken bir donemdesin hayatım lütfen sakin denizime iyi bakkızlar annem yüzünden bir saattir ağlıyorum tutarsızlığı saçma hareketleri düşüncesizliği unursamazlığı bencilliği herşeyi bitirdi artık beni... onun yüzünden perişan haldeyim. karnım belim ağrıyor yatıyorum bi yandan ağlamamı durduramıyorum bi yandan da kızım için korkuyorum. asla öyle bi anne olmıcam. asla!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?